Şimdi Ara

mmorpg oyun arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • F2P olmalı Türk kitle yoğun olmalı. P2W olmamalı. Türkçe dil desteği olursa tadından yenmez. Pve odaklı olursa iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Çok büyük bir türk kitlesi yok ama Neverwinter güzel mmorpg'dir.Oyun türkçe diye hatırlıyorum ve PvE esaslı.PvP'si de kötü sayılmaz ama ben şahsen pvp için neverwinter tercih etmem.Aynı Zamanda Unutulmuş Diyarlar kitap serisini okuduysan ve sevdiysen tartışmasız yüklemelisin.
  • Bende bu başlığa gelicek tavsiyeleri,cevapları bekliyorum ..
    Neverwinter gerçekten güzel bir oyun ancak bir süre sonra sıkabiliyor ve P2W etkisi olabilen bir oyun,oynadığım dönemde eğlendim.

Lost Ark gelse keşke de oynayabilsek =)
  • Lost Ark grafik olarak çok tatmin edici geliyor gibi gelsede benzeri bir çok oyun var hali hazırda piyasada. Misal Eloa, devilian vb. Bu her iki oyunda gayet ortalama üzeri oyunlar. Eğlenceli ve zevkli. Özellikle devilianın pvpsi ve oynanıştaki skill yetenek kombinasyonu çok önemli. Dediğim gibi bunlara bakabilirsiniz.
  • deadlords kullanıcısına yanıt
    Deadlord şimdi söylediğin oyunlara baktım,Devilian gerçekten çok hoş gözüküyor.
    Lakin bu saydıkların tamami ile Asya dünyası üzerine kurulu oyunlar,yani nasıl diyim karakterler,oyunun dünyası falan çok Anime tarzı,Asyalı işi..
    Ben şahsen pek sevmiyorum o tür olan MMORPG leri..

Lost Ark ta oyun olarak Asya ülkelerinde release olsada,oyunun dünyası,atmosferi Anime tarzı değil gibi geldi bana .. mesela Neverwinter'ı düşünün.. O tarz fantastik dünyalar daha hoşuma gidiyor ..

Bu tür anlamda,bilmiyorum çocukluğumdan gelen birşey olsa gerek Ultima Online ve Diablo nun,Üni zamanlarımda da Dragon Age Origins'in verdiği fantastik dünyayı hiçbir oyunda alamadım =) MMORPG olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 1 Ağustos 2016; 21:16:49 >
  • 5 ağustosta kaos2 açılıyor ortada bizi yöneten bir yayımcı firma yok. Direk koreli yapımcı firmanın elinde herşey. Oyun %100 türkçe ve p2w market yapısı olmayacak. PvP odaklı olacak ve yöneticiler kafalarına göre iş yapmayacak her hareketi ankete sunacak. Mesela 5 ağustosta beta olarak mı açılsın tam sürüm mü diye anket yaptılar ve ona göre hareket edilecek. bir bak derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frank08 kullanıcısına yanıt
    Elbette doğrudur bende anime oyunları çok sevmem bende daha gerçekçi bir dünyaya sahip oyunları seviyorum. Age of conan ozamanlar çıktığında acayip hoşuma gitmişti. GW2 desen ona keza. Haklısın daha anime tarzında dünyalara sahip söylediğim oyunlar. D3 oynamanında pek bir getirisi olmuyor sadece grind üzerine kuruldu ana hikayeden çok uzaklaştı adamlar bilmem kaç bin paragon levelde bilmem kaç M hasar çıkartıyorlar. Asıl konu şu aslında neredeyse çıkan ve çıkabilecek bu tarz oyunların tamamında birşeyleri eksik yapıyorlar. Ya pve yada pvp. Umarım herşey istediğimize birazda olsa yakın olur.
  • deadlords kullanıcısına yanıt
    Dediğin çok doğru.. ''bu tarz oyunların tamamında birşeyleri eksik yapıyorlar. Ya pve yada pvp.''

Grafikleri güzel olsa,sistemleri kötü oluyor.. Sistemleri iyi olsa,P2W oluyor .. PVP si güzel olsa PVE umurlarında olmuyor vs vs illa bir pürüz oluyor açıkcası yani =) ..
  • Frank08 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle o yüzden de insanı tam tatmin edebilen oyun yok denecek kadar az oluyor. Ben misal çabalı ilk zamanlarında çok zevk alarak oynuyordum çünkü aylık ödemesi olan paralı bir oyundu. Sonrasında warhammer oynadım çok zevk aldım kapattılar vs. Yok yani. Bekliyoruz bakalım ne olucak. BnS bekledik olmadı riders of icarus bekledik olmadı gibi gibi.
  • LoL macerasının sonuna gelmiş hissediyorum. Yeni oyunlar için bu başlıkta benim de yorumum bulunsun. Başlarsak ailecek başlarız
  • Hesabı satmaya çalışıyorum ben de arkadaşlarım darlıyor yoksa gel oynayalım diye. Hesaba da çok para vermiyorlar duruyor öyle.
  • ben de 3 yıldır oyun arıyorum silkroad'ın tadını hiçbir oyunda bulamadım. Umarım güzel birşeyler çıkar ...
  • oyun bulabildiniz mi ?
  • Cevap veren.
  • Hocam gw2 başladım, biraz oynadım sarmadı beni sürekli tekrarlıyor oyun kendini ve paralı oyun bir kere 100 lira civarı ücreti var.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.