Şimdi Ara

Mobil Klıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar oncelikle split klımanın daha ıı oldugunu biliyyorum ama motoru koyucak yer olmadıgından mecbur mobil klıma almama gerekıyor alan 4m2 yanı her klmıa burayı sogutur ama benım ıstedgm sessız olması en sessizi hangısıdır fiyatıda makul olmak sartıyla tbiki

• Delonghi Pac n80 ler ses konusunda iyiler..sanırım içlerinde bakır boru var diğer ucuzlarda bakır boru yok..bakır boru olunca motor zorlamıyor fazla
  • delonghi n80 modelını arastırdım airfelınkınede baktım aralarında fiyat farkından baska bi ozellik goremedım sizce hangısını almalıyım?
  • airfel i bilemiyorum ama bylss ya da blyss markaların arkasında da delonghi yazıyordu.
    ben de vestel in mobil klimalarına bakıyorum bu aralar. bu klima ile tecrübesi olanlar paylaşabilirler mi?
    aslında bilgi sahibi olanlar, genel olarak hangi klimalar aynı yerde üretiliyor, hangisi hangisinin klonu vb. bilgileri paylaşırsa faydalı olur diye düşünüyorum.
  • Vestel mobil klima Midea N7 modeliymiş. MPN7 diye geçiyor asıl olarak. Avrupa'da da Comfee markası adı altında satılıyormuş. Belki birilerinin işine yarar diye yazmakta fayda gördüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.