Bildirim
Mobilite: Telefonda kredi kartına taksit yeniden, LG V20, Sony Xperia XR ve dahası...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kredi kartına taksit en fazla 6 olmalı
-
Erdi tişört müthiş :) Nereden aldığını söylersen ekstra sevinirim ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
player yine berbat bir işe imza atıyor
50mb bağlantıyla izleyemiyorum.
-
Aaa Mobilite yeni bölüm. Videoyu açayımda ortasında cortlasın.
-
Taksit yasağı kalkması iyi olacak. Kaldırılması pek etki etmemiş deniyor; doğru olabilir.
Ben hala Nokıa Asha 302 kullanıyorum. 23 yaşındayım ve hiç akıllı telefon almadım. İpad mini 2 ile idare ediyorum.
Asus zenfone 3 çıktığında almayı düşünüyorum. 1.300-1.400 lira civarına gelse 12 taksitle ödemesini rahat bir şekilde yapabileceğim. Yasak kalkmasaydı muhtemelen yine almayacaktım.
-
Bende 6 yıldır kredi kartı var, babam belki de 90'lı yılların ortasından beri kredi kartı kullanıyor. Bu süre zarfından bir kere olsun gelen ekstre tutarından az para yatırmadık bu karta. Bir yandan da kredi kartını kredi kartından kapatan, sürekli minimumunu ödeyen kişiler var. Ben neden bu adamın yaptığı şeyin cezasını çekeyim? Çözüm çok basit, abd'de de uygulanan kredi kartı skoru. Buna benzer sistemin altyapısını kurdular, bunu hayata geçirsinler kredi kartını adam akıllı kullananlar manipüle edeni ayıklasınlar. İnsanlar 3000 lira maaş alırken 15 bin lira limitli kartı doldurup diğer kartla onu kapatıyorsa, diğerinin minimumunu ödüyorsa burada bir sıkıntı vardır.
Aslında sadece telefon odaklı konuşuyorsunuz ancak her eşyada durum böyle, bugün ev kuracak bir insan beyaz eşyalarını alıp 9 taksitte ödemek zorunda, eskiden peyderpey 12 veya 24 ayda da ödeyebiliyorken şimdi böyle bir şey yok. Bilgisayar alacak olursun, iyi bir laptop artık 4000 lira, 9 taksitle ödemek var, 12 taksitle ödemek var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gravaze
Bende 6 yıldır kredi kartı var, babam belki de 90'lı yılların ortasından beri kredi kartı kullanıyor. Bu süre zarfından bir kere olsun gelen ekstre tutarından az para yatırmadık bu karta. Bir yandan da kredi kartını kredi kartından kapatan, sürekli minimumunu ödeyen kişiler var. Ben neden bu adamın yaptığı şeyin cezasını çekeyim? Çözüm çok basit, abd'de de uygulanan kredi kartı skoru. Buna benzer sistemin altyapısını kurdular, bunu hayata geçirsinler kredi kartını adam akıllı kullananlar manipüle edeni ayıklasınlar. İnsanlar 3000 lira maaş alırken 15 bin lira limitli kartı doldurup diğer kartla onu kapatıyorsa, diğerinin minimumunu ödüyorsa burada bir sıkıntı vardır.
Aslında sadece telefon odaklı konuşuyorsunuz ancak her eşyada durum böyle, bugün ev kuracak bir insan beyaz eşyalarını alıp 9 taksitte ödemek zorunda, eskiden peyderpey 12 veya 24 ayda da ödeyebiliyorken şimdi böyle bir şey yok. Bilgisayar alacak olursun, iyi bir laptop artık 4000 lira, 9 taksitle ödemek var, 12 taksitle ödemek var.
Katılıyorum. Kredi kartı borcunu düzenli ödeyenlere daha cazip imkanlar sağlanmalı.
-
Taksit olsun yada olmasın bizim ülkemizde insanların parayla alakalı 2 tane durumu var.
1) Cebinde ki bozuk parayı harcayınca kendini para harcamış saymıyor. Aman şu bozukları bitireyim diyor.
2) Taksitle bir ürün alınca bedava almış sanıyor.
Evet malesef böyle durum. Kredi kartına taksit geldi diyelim. Şuan ki telefon fiyatlarını göz önüne alırsın 3-4 bin arası fiyatlar var. Bu kadar limitli kartı olanda öyle fazla sayıda değildir diye düşünüyorum.
Bir kısmını nakit bir kısmını taksit yaptırma dönemi başlıyor ve bu durum daha da vahim hem elinde ki sıcak parayı veriyorsun hemde tekrardan taksit girdabına kendini kaptırıyosun.
Ne bileyim benim düşüncelerim bu yönde..
-
dobra dobra on numara bir program olmuş tebrik ederim...son zamanlarda seyrettiğim en iyi mobilite programınızdı..marka gözetmeksizin ne düşünüyorsanız söylemişsiniz...saygılarrr
-
Merhaba Ben "mesut çevik" diyemedi adam.
-
Taksiti kaldıran zihniyet şimdi geri getiriyor!!! Garip bi tezat durum var ortada.. Geri gelmesi tabiki çok çok iyi olacak. Bunun dışında Samsung ne zaman 4k ekranlı bir note çıkarırsa o zaman taksitlendirip alacağım. Şuan lumiyayla devam..
-
taksit olayi kalktı çakal gsm op leri parayı götürdü, 2 liralik malı 2,5 a caktilar.faturaya yansitiyoruz diye milleti öptüler
sony e giydirmeye devam edin benim alım kararımı daha ntleştirdi.
x perf. önkayıt bile yapmıştım geldiğinde haberim olsun alacam diye
termal sorun yaşadığından olsa gerek yaymadılar. ikinciel z5c aldım
bn mutlu. şuan sony zorda deprem dolayısıyla sensör üretimi durmuş.
dünyada çinlilerin doğutürkistanlılara zulmünü kınayan tek ülke
JAPONYA.
Z5C de tek kronik sorun bulsam almazdım. z5 den önceki modelleri
beğenmemiş hep eleştirmiştim. bunun sensörünü kimseye vermediler
tartışmasız en iyi sensör diğer konulardada mesafe alıyorlar.
-
Taksitin gelmesiyle artık operatörlerin taksit tuzağına düşmeyeceğiz. General Mobile 4G almayı düşünüyorum.
-
Hocam sizin gibi bilinçli kullanıcıların işine yarar ama bu millet kredi çekip bile alıyor taksitle 6ayda bir değişirler telefonu
Note 2 den note 5 e geçtim önceden böyle sağlam telin her tarafını saran sağlam Kılıflar yoktu spigen falan düşürmekten ekranı kırıldı caanım telefonumun note 5 den de note 9 a geçerim herhalde dayanırsa telefon note 10 bile olur. Boşuna ne para yedirecem telefon markalarına note 7 nin 5 den ne farkı var da elindeki sapasağlam teli satıp note 7 alıyor millet anlamıyorum.
Kredi kartı bilinçli kullanıldığı sürece yararlıdır. Kredi kartının kontrolü sizde olduğu sürece zarar vermez ama kontrolü kaybederseniz, hayatınıza ciddi zararlar vermeye başlar. Kredi kartını bu bilinçle kullanıp, ihtiyacınız olan cep telefonunu almanın kimseye zararı olmaz.
-
mesut bey sizi kınıyorum eşşeğin kulağına su kaçırmayın lütfen,kavisli ekran vergisi kısmını videodan kesip atarsanız sevinirim tşk...
-
quote:
Orijinalden alıntı: ffgul
Taksiti kaldıran zihniyet şimdi geri getiriyor!!! Garip bi tezat durum var ortada.. Geri gelmesi tabiki çok çok iyi olacak. Bunun dışında Samsung ne zaman 4k ekranlı bir note çıkarırsa o zaman taksitlendirip alacağım. Şuan lumiyayla devam..
4k 5.5" veya daha altı telefon almaktaki amaç ne biri bana açıklayabilir mi?
Hayır VR gözlüğü derseniz 4k içerik yok. Onu açacak telefonda yok(4k mario filan bulursanız onlar ayrı tabi).5.5" ekranda 16252K olsa ne işimize yarayacak.
Kimse teknoloji ilerliyor yaaa demesin.Bu durum pratikte hiçbir yararı olmayan anca batarya sömüren,sidik yarışından öteye geçmeyecek bir durum.
2k ekranlar VR gözlükleri için kabullenilebilir belki ama 4k gibi bir çözünürlüğün telefonlarda hiçbir amacı yok.Hayır zaten göremiyorsunki ne akla hizmet kullanılmak isteniyor anlamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- gmail toplu mail silme
- en iyi yapay zeka siteleri
- instagram aktiflik kapatma
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- whatsapp neden çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X