Şimdi Ara

Mobilite: Telefonda kredi kartına taksit yeniden, LG V20, Sony Xperia XR ve dahası... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilgisayar satışını 6 taksite düşürmek, üretmek isteyen beynin önüne bir set daha çekmektir. Madem tüketim toplumu istiyorsunuz bence en kısa yol herkese beleş cep telefonu dağıtın...
  • Telefona taksit getirirlmemesinin benim için tek bir açıklaması vardır.
    Operatörler dayatınca askıya alınmıştır.
    Yani gerçekten insaf ve ayıp bir telefon düşünün epi topu 350 USD yani 4 desen 1400 TL eder. Ki bu satış fiyatında vergi vb. adamlarda koyuyorlar 350 Oluyor.
    Bize gelişi 350 USD olan bir telefonun 2500 TL.
    inanılmaz yani.
    Bu kadar vergi vergiden vergi derken gelinen nokta bu.
    Yani anlamadığım bu kadar zengin bir ülkeyizde verir bu millet mi deniliyor yoksa millet almasın teknolojiden uzak dursun mu isteniyor.
    Buda yetmiyor asıl kazık bundan sonra başlıyor, dünyada bir ürün tepe noktasından satılır ilk çıktığında sonra zamanla fiyat düşer bizde ise operatörler tek resmi taksitle ürün satan yer ve diyelim 24 ay sözleşme yaptı bakıyorsun 24 ay sonra fiyatı 2500 den çıkmış 3300 TL ye olucak şey değil alırken fazla ödeniyor birde üstüne vade farkı
    ya sen zaten 2500 TL tavan fiyatı alıyorsun bu fark ne?
    İşte bu farktan sebep baskı le taksiti durdurdularını düşünüyorum.
    çok yazık bu millete 15 Temmuzlarda sokaklara çıkan biz ama iş ticarete gelince nedense 15 temmuz halk millet kalmıyor buda insanın canını acıtıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillaahmetalp -- 22 Mayıs 2017; 16:1:36 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.