Selamlar. Umarım doğru yere açmışımdır. Sorunum şu, antenli usb wireless adaptör kullanıyordum. Modemin yerini değiştirmek zorunda kalınca sinyal seviyesi düşük seyretmeye (2 çubuk) başladı ama download hızında bir sorun yoktu 100-120 kbps civarı. Sonra şu küçük, bluetooth dongleları gibi olan wireless adaptörlerden buldum. Taktım, sürücü istedi yükledim (w7 32bit ultimate) sinyal seviyesi çok iyi (5 çubuk) ama download hızı 50-70 kbps aralığında! Her iki adaptörde de wpa2 + mac adress kullanıyorum şifreleme. Sorun nedir sizce? Teşekkürler şimdiden.
bluetooth takılıyken mi düşüyor? yoksa sürücü yüklendikten sonra sürücüler mi sebep olmuş olabilir diyorsun? Ayrıca yer değişikliği baya etkiliyor. Misal odada kapının yanında duran bir wireless yazıcım var uzaktan modemi göremeyebiliyor kapının ağzına çekiyorum anında görüyor.
bluetooth değil ki bahsettiğim şey. wireless adaptör. bluetooth dongle gibi. küçük yani. çekim sorunu yok ayrıca ama data indirme hızı normalin yarısı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme