Sayın uzman arkadaşlarım modüllü uydu alıcımdan digitürk yayınlarını takip etmekteyim.gümüş paket üyesi olup aylık 19,90 ye ytl lig tv dahil izlemekteyim.fakat lig tv yi hd izlemek için plus a gecmek istiyorum.cihazı satın almam şartmı kira olayı yokmu ayrıca alırsam modül ve kartım ne olacak .saygılar.
O konuda net bilgiyi müşteri hizmetlerinden alabilrsiniz hoş ondan da şüpheliyim ama
quote:
Orjinalden alıntı: ultraslan79
Sayın uzman arkadaşlarım modüllü uydu alıcımdan digitürk yayınlarını takip etmekteyim.gümüş paket üyesi olup aylık 19,90 ye ytl lig tv dahil izlemekteyim.fakat lig tv yi hd izlemek için plus a gecmek istiyorum.cihazı satın almam şartmı kira olayı yokmu ayrıca alırsam modül ve kartım ne olacak .saygılar.
hayır dostum kiralayamazsın digiturk plus kiralama olayında söylenen şu platin gold ve gümüş paket üyeleri kiralama sisteminden yararlanamazlar sadece satın alma şeklinde yararlanabilirler ki bende platin paket üyesi olduğum için 670 ytl yi bi güzel ödedim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme