Şimdi Ara

Molten WoW Türkler Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
3.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://ilovesiskebab.shivtr.com/

Molten-wow

Mists of Pandaria paketi

Realm : Sargeras

Taraf : Horde

Guild : I love sis kebab

Oyun içi whsp : Dombra, Alterac, Saltano, Chiban

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0h3m -- 5 Mart 2015; 2:40:02 >

• Yeni baslayanlari kabul ediyo musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki ediyoruz bizimle takılacak gruba guilde ayak uydurabilecek kişiler arıyoruz :) level kasmak biraz zulüm olsada kısa sürede 90 olunuyor ondan sonrası önemli :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0h3m -- 3 Ocak 2015; 19:34:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0h3m

MoP Hellscream Realimde "Hellscream" Guildimiz var çoğunluğu Türklerden oluşuyor raidcall (teamspeak gibi) program kullanıyoruz oyun için sohbet eksik olmuyor Raid dungeon bg olsun ortam çok sağlam bizle olmak isteyen arkadaşlar olursa oyun için nick : Dombra , Chiban , Casstiel , Sisman

Merhabalar
    Horde tarafındaysanız bende sizlere katılmak isterim tek başıma 86'ya kadar gelebildim guildimde hiçbir etkinlik olmuyor bu da haliyle sıkıyor bi müddet sonra.Online sürem çok fazla o yüzden PVP veya PVE her türlü etkinliğe katılırım yeterki güzel bir ortam olsun

86 lvl Frost DK nick : Emp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShowTekk -- 23 Ocak 2015; 22:05:26 >
  • oyun kapalı suanda
  • Aynen server şuan kapalı saldırı varmış sanırım tam bir bilgi yok açıldığında msj atıcam Emp
  • Evet yaklaşık 24 saattir sunuculara erişilemiyor.Gündüz 12 ile gece sabaha karşı 3-4-5 fark etmiyor oyunda oluyorum istediğiniz zaman buradan veya oyundan mesaj atabilirsiniz tekrar teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW Türk Guild İçin
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne zaman duzelir oyun

• brolar ben woltk oynuyorumda bana yardımcı olur musunuz?ben molten wow forumuna kayıt oldum id şifre yazıyorum kabul olunmuyor.napcam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 24 Ocak 2015; 14:22:23 >
  • bi kaç gün sürecekmiş işlemler
  • Update: We are making progress, but not as quickly as we would like. These internal problems should be dealt with soon, but it may be a few days before anyone may be able to play properly. We recommend taking a short break, focusing on school/work and relaxing with some fresh air.
    Please understand that we are still working our hardest to get things done and we will update you with more information when we have the information to give.
    Thank you for your patience and support.

Molten sahiplerinin açıklaması resmi face sayfasından alıntı
  • molten acıldı şuanda
  • Site açıldı ama sunucular hala kapalı.Zaten siteye girdiginizde karşınıza çıkan yazı da pek içler acısı olmuyor.Hesaplara ve hesaplardan yapılan donation hareketlerini güvene almışlar ama,sanırım bütün karakterler silinmiş.Usta işi bi Hijacking söz konusu...
  • Evet site açıldı resmi face sayfasını değiştirdiler Ekibin arasındaki data kontrolunu elinde bulunduran azeri asıllı arkadaş tüm datayı ve paraları alıp yok olmuş :)
  • Vay be, batmaz dediğim private server bitmiş. 2 yıllık paladinim vardı o da gitti, onca emeğim vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: b0h3m

Evet site açıldı resmi face sayfasını değiştirdiler Ekibin arasındaki data kontrolunu elinde bulunduran azeri asıllı arkadaş tüm datayı ve paraları alıp yok olmuş :)

XD orjinal oynayın pv sunucular tamamen waste of time böyle bi an da kötü Şeyler olabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 26 Ocak 2015; 12:41:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guild wars yolu yavas yavas gozukmeye basladi.

• Bende sanırım orjinaline geçeceğim hazır lvl 90 boost gibi bi nimeti de var.Rahatça da PVE yapabiliriz
  • Selamın aleyküm arkadaşlar server açılsın hepimiz stormsout realmında Horde da birleşelim türkler olarak guild kuralım hem birlikte kasarız kolayca 90 oluruz.

• Guildce karar aldık Mop Hellscreamde Ally açıcaz bekleriz :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.