Şimdi Ara

Molten WoW Türkler Buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
3.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: b0h3m

Guildce karar aldık Mop Hellscreamde Ally açıcaz bekleriz :)

Zar zor 60 yapmistim rogue u. Kapandi. Simdi yine rogue acar miyim hayir. Mage ya da warlock olarak devam edicem guildiniz kasilamayan noobu olmaya insallah (hunter yada druid te olabilir)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç farketmez dostm Healer arıyoruz ama ille healer aç demeyiz Keyf senin :) oyun açıldığında haberleşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0h3m

Hiç farketmez dostm Healer arıyoruz ama ille healer aç demeyiz Keyf senin :) oyun açıldığında haberleşelim

Ilk baslarken healer dusundum bende ama wowda healer zor diyolar. Oynayamam batiririm diye oynamiyorum healer. ama lazimsa healer acicam. Hangi healer ona karar veriyim. Resto druid , shaman , priest , paladin , mistweaver. Bunlar galiba healerlar. Arastiririm biraz uyani secer acarim.

• Sen araştır hangisi hoşuna giderse onu açarsın ama monk seçme derim oynayan arkadaşlar çok pişman
  • Serverın acılması biraz zor gözüküyor
  • Our current estimation for when the realms will be online is 10 hours from now (as of this post). Perhaps tomorrow. We apologize for the slow pace. We understand that many of you are anxious to get online and play.
    We thank you again for the tremendous amount of support. It really has helped our morale a great deal.

molten staff ( resmi sayfasından alıntı )
  • Kardeş stormsout da açın 5x orası kasması kolay olur, hellscream 3x değil mi zor kasılır, gelin stormsout ta horde dan başlayalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yynnss1994 -- 26 Ocak 2015; 19:32:52 >
  • wotlk oynayan yok mu ya?
  • Wotlk ı bırakalı kaç sene oldu donaterlar da etken di, herkesin elinde shadowmourne vardı tadı kalmadı artık wotlk ın.

• Sıfırlanmayla birlikte tekrardan başlayacağım Molten'a herkes eşit olacak en azından baştan itibaren.
  • hellscream neden ally onu cözemedim?
  • Every man for on himself den dolayıdır.

• Guild ismi hellscream olmayacak şuan isim üzerinde çalışıyoruz :) bu arada siteye girdiyseniz bir kaç açıklama var gece yarısı açılacağını söylüyor fakat bir kaç saat daha uzuyabilir sonuçta test edicekler vs vs yani yarın öğleden sonra bence garanti açık olucak
  • bastan kasmak sıkıntı olucak ama server acılınca bilgileri güncellersin ona göre acarız
  • ben oynuyorumda hocam bir sorunum var.molten wow forumuna giriş yapamıyorum.
  • Hocam Alliance dediniz sizin iş olmadı.Benim nedense hiç kanım almıyor Alliance tarafını .)Büyük ihtimal orjinaline gececeğim ama eğer geçmessem ve Horde tarafında olursanız ve güzel bi guild olursa seve seve gelirim.Ben zaten parayla pulla ilgisi yok tamamen ortam ve muhabbet için oynayacağım.
  • Suan sitede online gozukuyo. oynayan var mı ? benim klavye yok giremiyorum
  • level 15 shaman var :D guild kurulursa healer oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yynnss1994

Kardeş stormsout da açın 5x orası kasması kolay olur, hellscream 3x değil mi zor kasılır, gelin stormsout ta horde dan başlayalım :)

Ben orjinalde 2 günde 90 yapıyorum siz 3x'e yavaş diyorsunuz , komik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinaldeki görevler full çalışıyor private de çoğu buglu bunu bilmeden böyle konuşmadan da çok komik hauhahaah
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.