Şimdi Ara

Monitor Audio (MA) Başlığı (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
28
Favori
163.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hacı abi yeni sistem hayırlı olsun keyifli dinletiler son noktayı koydun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim Bütün arkadaşlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htokyay -- 21 Mayıs 2015; 21:56:03 >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Yok daha bir sub eksiğim var:))

• htokyay H kullanıcısına yanıt
    Benim birisi kardesim de eşitiz sorun yok

Gule gule kullan kardesim satan arkadasın kendine de söyledim uzuldum diye ama yabancı degil sana gitti diye sevindim valla

• Teşekkürler.desteğin cok var ,sayende oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htokyay -- 21 Mayıs 2015; 22:53:50 >
  • ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    merhaba abi ürünler hayırlı olsun güle güle kullan keyifle dinle detayları merakla bekliyorum iyi akşmalar kalın sağlıcakla ....
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam hayırlı olsun güle güle kullan keyifle dinle iyi akşamlar kalın sağlıcakla ....
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum üstat, çok çok daha iyileri sizlere olsun inşallah..
  • Nihayet haftalar süren uğraş sonucunda cihazlar için bir sehpa tasarlayarak yapımını tamamladım. Ufak bir iki işi kaldı onu da artık zamanla tamamlarım. Sub. dahil bütün cihazları toplayıp ciddi bir sadeleştirme yapmış oldum. Bu haliyle sistem oldukça derli toplu oldu.

• Görüntü şahane hocam . Eline sağlık. Yalnız o sub sehpanın içinde sıkıntılı olmadı mı? Hani olmadı ise ben de koyacağım da . Bir de maliyeti ne oldu sehpanın. O kapakların özel bir adı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

Görüntü şahane hocam . Eline sağlık. Yalnız o sub sehpanın içinde sıkıntılı olmadı mı? Hani olmadı ise ben de koyacağım da . Bir de maliyeti ne oldu sehpanın. O kapakların özel bir adı var mı?

Teşekkür ederim, sub. direk sehpaya temas etmediği için herhangi bir titreşime sebep olmuyor, kapaklarda hasırdan olduğu için ses iletiminde de problem yaşamadım.

Tüm malzemeyi bauhause'dan aldım, sehpayı yapmak için lazım olan aletleri de (testere, işkence v.s.) almam gerektiği için maliyet biraz arttı, kapakların ortası ses iletimi amaçlı hasır kaplama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furai -- 29 Mayıs 2015; 1:06:53 >

• Emeğe saygı

• furai F kullanıcısına yanıt
    center cok asagida kalmis playerle yer degismeli bence. sub orada ugultu yapmiyormu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furai

quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

Görüntü şahane hocam . Eline sağlık. Yalnız o sub sehpanın içinde sıkıntılı olmadı mı? Hani olmadı ise ben de koyacağım da . Bir de maliyeti ne oldu sehpanın. O kapakların özel bir adı var mı?

Teşekkür ederim, sub. direk sehpaya temas etmediği için herhangi bir titreşime sebep olmuyor, kapaklarda hasırdan olduğu için ses iletiminde de problem yaşamadım.

Tüm malzemeyi bauhause'dan aldım, sehpayı yapmak için lazım olan aletleri de (testere, işkence v.s.) almam gerektiği için maliyet biraz arttı, kapakların ortası ses iletimi amaçlı hasır kaplama.

Furai , ellerine sağlık çok güzel olmuş , hasır olayı çok iyi fikir...

Center uğultu yapmaması için oluğunca öne alın , altta kaldığından center ön tarafın altına iki parmak kalınlığında lastik malzeme ile hafif yükseltmeniz perf. olarak artış yapacaktır , kulak hizasına denk geldiğinden , ama alta baktımı perf. kayıbı yaşamak kaçınılmaz olur , denemiş olarak tavsiyem olur

Tekrar hayırlı olsun

• furai F kullanıcısına yanıt
    Sade ve güzel olmuş.En iyi tarafı da bence kendi elinizle yapmış olmanız.Tebrik ederim ,güle güle kullanın
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.

Player toza karşı daha hassas olduğu için Üst rafa player'ı koydum. Center'a açı vererek ön tarafını yukarı kaldıracak üçgen şeklinde ayak yapıyorum. Center kulak hizasına göre açılı olacak şekilde yukarı kalkacak biraz.

Sehpaya ilk koyduğumda sub. biraz kötü çalıyordu fakat avr'ye tekrar kalibrasyon yaptırınca düzeldi. Şimdi memnunum. Aslında oda içinde denense başka bir noktada daha iyi performans verebilir belki fakat derli toplu olması açısından o kadarını göze aldım.

Bir de hazır olduğu halde henüz kablo deliklerini açmadığım için arka kapağını takmadım, arka kapağını takınca Sehpa ışık almayacağı için daha güzel görünecek.

Ekleme : Sub.ın hava portsuz, kapalı kasa olması da avantaj oldu tabi, belki hava portu olan bir model olsa sıkıntı olabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furai -- 29 Mayıs 2015; 20:00:29 >

• Selamünaleyküm arkadaşlar.

Temiz , uygun fiyatlı, mümkünse rosewood renginde rxfx aramaktayım. Sağlıcakla...

• Arkadaşlar merhaba;
    Tekrar hatırlatayım dedim ma rx center siyah satmak isteyen olursa pm atabilir. Aramaya deva....
  • ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı satışlar.

Umarım bir sıkıntı yoktur upgrade amaçlı satılıktır.
    Toplamak için epey uğraştığınızı hatırlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.