Merhabalar monitör almak istiyordum ama 3-4k arası bi bütçe var va panel olması sorun değil 144 hz 27 inc arıyorum 2 tane özellik var diğer yerlerde 4500 tl olan itopyada 4 bin tl fiyatı artarmı çünkü 10 15 gün daha sürem var şimdi alırsam uçakla taşımak zorunda kalıcam bu asus tuff itopyada neden bu kadar ucuz diğer rakipleri 500 600 tl fark eklemiş. tekrar pahalışırsa hemen alayım hem 165 ms hem ıps hem 27 inc tam aradığım gibi asus bi de ips monitör bu kadar ucuz olması normal mi fiyatı artarmı artarsa hemen alabilirim ? bu da var buna da güvenemedim
bu acer hem 0.5 ms hem 170 ms hem 2k kafam karışıyo fiyatları gerçek midir size https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-xz273up-27-170hz-0-5ms-hdmi-display-freesync-premium-qhd-curved-monitor-um-hx3ee-p25-p-HBCV000006SQWN?magaza=BOZDAN%20Teknoloji&url_src=and-product-detail bu acer de güvenilir gelmedi bu fena değildir ama fiyatı aşıyo en mantıkılısı gibi duruyor bu ama ıps bulursam ona dönücem bu hpnin ki nasıl bilmiyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madradan -- 22 Ağustos 2022; 16:37:47 > |
Monitör seçimimde yardım eder misiniz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
takipteyim bende bu tarz bir monitör arıyorum
-
Acer Nitro XZ273UP
Samsung Odyssey G3 LS27AG320NUXUF
bunlar senin açından mantıklı gibi , cpu gpu configürasyonun nedir
-
hocam bende i5 12500h ile 3050 ti laptop mevcut samsung ile acer de favorilerim arasındaydı ama casper dan emin olamadım sizce casper ne kadar mantıklı bilemedim TN panel almak istemiyorum pek
-
-
hocam bu monitörde ghosting oluyomuş öyle şikayetler okudum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X