Bildirim
Mönitör tavsiyesi!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Samsung'dan sıkıldıysan LG iyidir. Değişmeli kullan işte 2-3 senede bir -
peki sizce samsungmu iyidir lg mi -
quote:
Orijinalden alıntı: respire91
peki sizce samsungmu iyidir lg mi
Model model değişir hocam.Mesela önceden Samsung'un 21.5" bir modelini kullanıyordum şimdi LG 23" LED monitöre geçtim.Arada farklar var elbette.Tercih meselesi,göz zevkine kalmış bir şey. -
şimdiki monitörüm 2 ms arkadaşın önerdiği 5 ms arasında bariz farklar olurmu görüntülerde bulanma vs? -
Samsung XL 2370 sahip olduğu özellikler bakımından daha üstün.ÜStelik oldukça şık.Memnun kalacağından emin olabilirsin. -
quote:
şimdiki monitörüm 2 ms arkadaşın önerdiği 5 ms arasında bariz farklar olurmu görüntülerde bulanma vs?
şimdiki monitörün görüntüyü 2 milisaniye gecikmeli gösteriyor 5 ms monitörler görüntüyü 5 milisaniye gecikmeli gösterir 2 ms monitörler daha iyidir tabi
Şu yeni 1920 x 1080 Full HD monitörlerde oyun oynamak için bayağı performanslı yeni bir bilgisayar lazım ve monitörleri 1920 x 1080 çözünürlükten başka bir çözünürlükte kullanınca görüntü bozuluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srabonn -- 30 Haziran 2011; 14:24:05 > -
-
mönitörü söktüm güç devresine baktım 3 tane kondansatör şişmiş onları bi güzel söktüm yarın gidip elektronikçiden yenisini alıcam takıcam umarım çalışır bana dua edin arkadaşlar 400 tl cebimde kalsın :D:D -
quote:
mönitörü söktüm güç devresine baktım 3 tane kondansatör şişmiş onları bi güzel söktüm yarın gidip elektronikçiden yenisini alıcam takıcam umarım çalışır bana dua edin arkadaşlar 400 tl cebimde kalsın :D:D
inşallah başka sorunu yoktur kolay gelsin -
http://www.ucuzu.com/monitor-c3126/lg/e2360v-pn-p44292300/ süper bnce lg -
mönitörü tamir ettim arkadaşlar 2 liraya mal oldu internette araştırdım samsungların genel sorunu buymuş hemen hemen herkes aynı sorunu yaşamış çözümü 2 tane kondansatör değişimi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X