Şimdi Ara

monitörde kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben yeni bilgisayar alacam monitör konusunda kararsız kaldım bilgisayarı topladığım yer bana " 17" LG 1719S LCD " monitörü tavsiye ettiler bana ama hala kararsızım tabiii fazlada pahalı olmaması lazım bildiğiniz iyi bir monitör varsa tavsiye ederseniz sevinirim...

• hem ucuz hem kaliteli ben kullanıyorum memnunum + DVI kablosu ve temzileme bezide beleş http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27229

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aguila1903 -- 11 Temmuz 2007; 22:39:04 >
  • ben yeni 17" LG L1760TR aldım.tavsiye ederim.yukarda arkadaşın verdiği samsung dan çok daha iyi özelliklere sahip.

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27747
  • Bende 19" lg 1960 tr- bf var çok memnunum bu modelin 17" de var LG L1760TR-BF Artistic Seri 2MS 17" LCD gayet ii ve benimkisinden bir artı yonu bile var nokta aralıgı 0.26 bu onemli bir fark ve çok ii bir teknik ozellik.Forumlar da bu lcd hakkında bilgi toplayabilirsin olumsuz bir yorumda bulunacak kimse yok hatta benim gorusume gore de su an en ii 17 " lcd.

quote:

Orjinalden alıntı: karayel_40

selam arkadaşlar
    ben yeni bilgisayar alacam monitör konusunda kararsız kaldım bilgisayarı topladığım yer bana " 17" LG 1719S LCD " monitörü tavsiye ettiler bana ama hala kararsızım tabiii fazlada pahalı olmaması lazım bildiğiniz iyi bir monitör varsa tavsiye ederseniz sevinirim...
  • Bence bıraz Buyuk almayı dene düşün.
  • evet 17 değilde 19 almayı düşün bencede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Curved Monitör Alınır Mı?
    4 yıl önce açıldı
    Hangi monitörü almalıyım
    4 ay önce açıldı
    4K monitör önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.