Şimdi Ara

Monster aldım pişmanım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim kızdıgım nokta şu müşteri hizmetlerinden sonuç almadan böyle başlık açmak yanlış insanda ön yargı bırakıyor ben format atarken 1 hata yaptımki yaklaşık 2002 yılından beri hep kendim format atarım dalgınlıgıma geldi ilk defa karşılaştıgım bi hata oldugundan internette araştırdım farklı cevaplar vermişler hemen müşteri hizmetlerini aradım 2dk sürmedi sorunumu çözmeleri daha bugun yine aradım ordaki insanların emeklerini hiçe sayan başlık olmuş bunun yerine daha duzgun başlık olsa insanlarda ön yargı olmaz
  • Mesajın için teşekkür ederim arkadaşım.

Bugün bilgisayar Monster Teknik servisine ulaştı. Hemen akabinde de arayıp bilgisayarın RAM'inde bir sorun olduğunu, RAM'i değiştirebileceklerini, eğer içimiz rahat etmeyeceksede komple yeni bir bilgisayar yollayabileceklerini belirtmişler. Bende yeni bilgisayar yollanması isteğimi kırmayarak hemen kargoya vereceklerini söylediler.

Sonuç olarak her ne kadar ilk aldığım bilgisayar hatalı çıksa bile, ben daha bu kadar ilgilenen bir teknik servis daha görmedim. - Zorunda olmamalarına rağmen- bendeki ssd ve orjinal windows'u da yollamıştım onları ve driverları kurup hemen bugün yollayacaklarını söylemişler. Her ne kadar ilk gönderilen bilgisayar arızalı bile olsa (( Bunu kurulumu becerememiş olabileceğim ihtimali üzerine konuşan arkadaşlar için söylüyorum)) sırf bu müşteri memnuniyeti anlayışı için düşünmeden Monster almanı öneririm. ( Daha bilgisayarın performansından bahsetmedim bile! :) )

Bitirmeden önce Monster Teknik Servisine tekrar teşekkür etmek istiyorum. Herkese selamlar...

• ufksfk07 U kullanıcısına yanıt
    Arkadasım bende de abra a7 v3.1 var hiç memnun değilim servise yolladım ramlar arzalı ses kartı usb 1 giriş hepsi arızalı cıktı ve cok yavas kalıyor bence
  • mkulce M kullanıcısına yanıt
    Hocam nedense monsterla ilgili sorun yaşayan çoğu kişi abra a7 v3.x kullanıyor. Tahminlerim doğruysa monster'ın bu modeller üzerinde bir revizyon yapması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum genel olarak abra a7 v3.x ler sıkıntı yaşayıp yazmışlar..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.