Şimdi Ara

MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU- (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
54.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Bir konu danışmak istiyorum. Arkadaşımla oyuna başladık fakat story görevlerinde bir türlü bir araya gelemiyoruz. İlk görevi yaptık, cut scene bekledik ondan sonra sos kullanabilirsin yazısı geldikten sonra inv attım fakat arkadaşım kabul ettikten sonra black smith ekranına dönüyor. Ne yapmamız gerekiyor?
  • Monster Hunter World: Iceborne - Title Update Ver. 13.5

• Oyunu çıktığında almıştım bir kaç saat oynadım göreve gitme olayını yemek yeme olayını vs. tam olarak anlayamadan vakit ayıramadığım için bırakmıştım şimdi tekrar başlasam zevk alır mıyım yoksa hiç bulaşmamalı mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gündür 52 sayfanın tamamını okudum. Bir iki ss aldım güzel bilgiler vardı. PC ana konusu olmadığından buraya yazıyorum zaten oyun aynı ha konsol ha pc fark ettirmez diye düşünüyorum. Bilgisayar oyuncusu ve konsol oyuncusu birlikte oynayabiliyor mu merak ediyorum.

Öldürdüğümüzde base'e dönmek için 1 dakika süre veriliyor. Canavarı harvest yapmazsam o gelen deridir, kemiktir envantere düşer mi? -Atıyorum canavardan 3 tane deri kesin gelecek 3 kere harvest yaparsam, ama o bir dakika içinde yapmazsam harvest'ı oyun sonu envanter açılınca yine de o 3 deri oraya gelir mi? Bunu sormamdaki sebep eğer geliyorsa hiç o canavarla uğraşmadan etrafta ne kaynak varsa onları toplayayım.

Sınırsız süreli görev yok sanırım, hikayede giderken sınırsız bir göreve denk gelmiştim ama yanılmıyorsam.

PvP'de yok sanırım? Umarım yoktur.

Bir de şu capture işini tam çözemedim. Canavar yere kaçıncı düşüşünden sonra trap atayım? 1 düşüşte denedim işe yaramadı 2. düşüşte mi yoksa 3 mü? Bazen 3'ü göremeyecek gibi hissediyorum çok sağlam vuruyorum. Sağlam demişken acı gerçeği fark ettim. her ne kadar armor düz bir şeyler kullansam da silah olarak defender kullanıyormuşum canavarları rahat kesiyorum tek yemediğim sürece ve bu da oyundan aldığım zevki azaltıyor. Oyunun olayı zorluğu, ben iyice kolaylaştırdım.
    Sırf ceza olsun diye birinci seviye IG ile Anjanath kesmeye çalışacağım. Evet Anjanath seviyesine geldim ama korkuyorum, HR 2'ken tek attı gidemiyorum yanına, onu yapana kadar capture falan kasıyorum. Yardım almaktan daha çok kendi başıma ne kadar yetenekliyim onu kasmaya çalışıyorum.

Jagras, Barroth, Anjanath bunlar large monster mı diye geçiyor? Her biri de boss değil mi? Mini boss falan değil harbi harbi heybetli boss oluyor bunlar? Önceki sayfalarda birinin, barroth'u 3-4 kere denemesi beni şaşırttı çünkü kendisini aşırı rahat indirdim ama IG ama defender ile. Yeni silah deneyesim yok IG gerçekten inanılmaz tatmin ediyor.

• Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

1) Savaş sonrası kestiğin canavarın parçalarını almak için canavarı kesip toplaman gerekiyor süre bitimine kadar. Tabi canavarı “Capture” edip yakaladıysanız görev sonunda kesip toplamakla uğraşmıyorsunuz, o görevde kimler yer alıyorsa herkesin envantere direk geliyor ganimetler.

2) Görevlerin belli bir süresi oluyor elbette. Ama ben süreli göreve girmeden loot yapmak istiyorum, serbest dolaşmak istiyorum diyorsanız. Görev tablosundan hiç seçim yapmadan direk haritadan istediğiniz bölgeye ışınlanın. Sınırsız şekilde kafanıza göre takılabilirsiniz. Bitki toplarsınız, kristal taş kırarsınız, canavar kesersiniz vs.

3) PvP yok oyunda.

4) Canavarı capture (yakalamak) için gözlemleyin savaş esnasında. Alt kısımda canavarın küçük resminin üstünde “Capture” artık yakalanabilir anlamına gelen bir simge çıkar. Aynı zamanda yine o kısımda canavarın kalp atış barı düz bir çizgi haline geldiğinde de anlaşılıyor.

5) Large Monster Boss’lar elbette 🙂 Tabi ilerde High Rank kısmına ve Iceborne DLC’sini oynayacaksanız Master Rank zorluklara geçeceksiniz. Bu gördüğünüz canavarların daha farklı güçlü varyasyonları ve bu saydıklarınız dışında çok devasa hiç hafife alınmayacak canavarlar bulunuyor oyunda 😁

Keyifli oyunları diliyorum 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum. Bu bilgiler çok işime yarayacak. Bu yakalama olayında balık ağı atıyordum. Onda capture net yazıyordu. Diyordum o zaman bununla avlıyoruz. Acı gerçeği basit dil hatasından sonra fark ettim.

Kocaman yaratığı balık ağıyla yakalamak da...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bu arada önceki mesajımda belirtmeyi unutmuşum. Canavarları “Capture” edebilmek için önceki mesajımda belirttiğim gibi canavar canı azalıp yakanabilir seviyeye geldikten sonra, hemen canavarın yanına 1 tane Shock Trap koyuyorsunuz, 2 tane de Trang Bomb atıyorsunuz bu şekilde capture oluyor.

Ayrıca canavarla savaş esnasında denk gelmişsinizdir. Canavar artık ciddi derecede yorulduğunda uyumaya gider. Can seviyesi artık bayağı düşmüş oluyor, onu takip edip uyurken aynı şekilde yine Shock Trap ve Trang Bomb atıp çok rahat capture edebilirsiniz. Veya yine uyurken normal şekilde öldürmek istiyorsanız, Büyük Varil Bombalarını yanına koyarak patlatıp birden yüksek hasar verebilirsiniz.

• aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle deneyeceğim. Ancak canavar uyurken trap atmama müsade etmiyordu oyun. İlla bir darbe atmam gerekiyordu. Haritadan mini simgesini de tam çözemedim ama çöze çöze halledeceğim bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir gazla oyunu aldım ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum, grind oyunlarını seviyorum ama anime tarzından japon kültüründen çok hoşlandığım söylenemez şuan iniyor inş pişman olmam, şimdilik sadece arayüz biraz kötü gibi geldi birde acaba combat tarzı beni sinir eder mi merak ediyorum
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    O kombat tarzına bir alışırsan bu oyundan kopman çok zor olur.

• tecrübeli arkadaşlara bir sorum var, şimdi ben oyunu iceborne ile birlikte aldım ve öğrendiğime göre yeni oyuncular iceborne e kolay ulaşsın diye oyunun başında op silah armor falan vermişler defender, guardian set falan, sorum şu iceborne e ulaşmak için acele etmeye gerek var mı yani bu oyunda ek paket wow ek paketi mantığında mı ilerliyor yani şuan bütün endgame iceborne üzerinde mi dönüyor eğer öyle ise direk iceborne e geçeyim ordan sonra yavaş yavaş kasayım diyorum umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir
    Iceborne DLC paketine geçebilmek için, öncelikle Ana oyun hikaye görevlerinden ilerleyip hepsini tamamlamanız lazım. Ana hikaye bittikten sonra, Iceborne tarafına geçiyorsunuz ve devam ediyorsunuz hikaye’ye.

Ana oyun hikayesinde ilerlerken idarelik bir set yapın kendinize. Iceborne’a geçince yeni setlerden kullanmak isteyeceksiniz çünkü. Iceborne tarafına geçtiğiniz zaman çok daha üst düzey silah ve zırh setleri var.

• PC de oynayan arkadaş varsa eklesin lütfen , ana oyunu oynuyorum yaşım 32

Bu oyun hem grind üzerine hem de el becerisi üzerine, oyunda 14 farklı silah var ve her silah bir birinden özel canavarlar zaten şahane. Bu oyunu eğer sevmek istiyorsan üzerine baya bir düşmen lazım. Mesela o silahın tüm combolarını biliceksin ve canavarın o anki dırumuna göre o comboyu yapıcaksın. Çevreyi iyi kullanman lazım (üzerine kaya düşürme, uçurumdan atma, ağa takma vs) oyunun ana hikayesi tanıtım gibi düşün asıl zevk o tanıtım yani hikaye bittikten sonra başlıyor. İceborne hızlı geçip bitirmeni öneririm. Zaten oyunun endgame kısmı var efsane asıl zevk alma kısmı orada başlıyor.
    Ve son olarak benim tavsiyem bir silahı hakkını vererek oynamak istiyorsan o silaha ait speedrun videoları izle ve o şekilde oynamaya çalış.

• Halilegiç H kullanıcısına yanıt
    biraz önce magdaros u yolculuğu uğurladım ana hikaye kısmen burda bitiyor herhalde öyle bir hava vardı çünkü oyunun başında biraz long sword oynadım sonra sword&shield e geçtim büyük çoğunluğu onla oynadım şimdi great sword deniyorum ama s&s den sonra yavaş geliyor o yüzden millet nasıl yapıyor diye bende videoları bakmayı düşünüyordum şuan

kılıç kalkan seri diye onu oynamak istiyorum ama noob silahı gibi olduğu için kendimi kötü hissediyorum özgüven vermiyor silah
    Yok daha hikayen var baya sonra bir de iceborne hikayesi var ama oyunu özümseyerek anlayarak oyna ben çok kişiyi carry ledim iceborne da baya bocaladılar. Sns kesinlikle noob silahı değil perfect rush diye bir kombosu var inanılmaz hasarlar çıkartıyor ki bu sadece bir kombosu, gerçi en sevdiğim benim neyse sns main değilim ama son zamanlarda sns buff ladılar bu yüzden çoğu iyi speedrunlar bu silahtan çıktı. Ya şöyle söyliyim her silah ile hemen hemen aynı damage çıkarsın sadece sana en keyifli geleni oyna. Ama tekrardan söyliyim o silahı iyi öğrenip hakkını vererek oynayınca keyfin katlanarak artıcak bundan emin olabilirsin.

• Oyunu bugün aldim. Beraber oynamak isteyen arkadaslar varsa beklerim.

• Yeni aldım 2 arkadaş oynayacağız iniyor. Psn NevoFlex 18 yaş üstü seviyeli arkadaşlar eklesin oynarız
  • zugu kullanıcısına yanıt
    psn NevoFlex oynuyorsan eklermisin
  • Bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Silver Rathalos'u bir türlü açamadım. İnternette araştırdım ve yapılması gerekenleri yaptım ancak Team Leader'da ünlem işareti çıkmıyor.
    Guiding Land Coral bölgesini 6 lvl yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.