Şimdi Ara

Monster Q63MS-16F375 15.6 fiyatı uygun mudur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Parayı verdim düdüğü çalarım diyosun. bizim gibi fakirlerde kapılarında yatıp makina beklesinler

Benim bir arkadasimda 3400TL verip 2 gun icerisinde almıstı benim makinadan 2 ay önce. Parayla saadet olurmuş meger
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekho

Parayı verdim düdüğü çalarım diyosun. bizim gibi fakirlerde kapılarında yatıp makina beklesinler

Benim bir arkadasimda 3400TL verip 2 gun icerisinde almıstı benim makinadan 2 ay önce. Parayla saadet olurmuş meger

Herhalde daha iyisini sipariş verdiğin için bekliyosundur, nasıl fakirlikse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemilture

quote:

Orijinalden alıntı: necatikayaof2004

Arkadaşlar, 2007 yılından beri monster bilgisayar kullanıyorum ve yenisini almak istiyorum. Aşağıdaki model için çantası olmadan 3100TL teklif aldım uygun mudur? Tabi hemen teslim edilecek bilgisayar

http://www.monsternotebook.com.tr/MS-16F3-GTX670M-MONSTER%C2%AE-Q63MS-16F375-440327.html

Bu modelin ssdlisini kullanıyorum, Allah nazardan saklasın çok memnunum. Sıcaklık konusunda ise mesela, 1-2 saat ultra ayarlarda bf3 oynuyorum, en fazla 85 derece falan oluyor. Bence bu havalarda gerçekten iyi. Ben kesinlikle tavsiye ederim.

Ama elden alacaksan al yoksa kesinlikle bulaşma.

aynı modelin ssd'lisi bende de var. ama bf3'ü ultrada 1 saat oynayınca 90 derece oluyor. o yuzden oyunlarda high yapıyorum bazen.
    ama işin güzel yanı crysis 2'yi bilgisayar kucağımdayken oynayabiliyorum. ayarları ne yaptım unuttum high olması lazım.
    (çözünürlük hep 1920x1080)

• kuyuduzu kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam. bende msi ge60 dan monstera geçtim. nasıl, sen memnun musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemosass

tedarik kismi haric kimse sikayetci degil ki monsterden. ben de memnunum. yalniz su var gunluk standart kullanimda ssd'li ve i5 li bir cihaz ile farki pek olmaz. ama cok fazla program acinca agir programlar acinca veya oyun acinca farki hissettiriyor. bir de malzeme kalitesi ve garanti kapsami. nasaustu gibi sök topla garanti gitmiyor (ben daha acmadim tabi icini)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

quote:

Orijinalden alıntı: cemosass

tedarik kismi haric kimse sikayetci degil ki monsterden. ben de memnunum. yalniz su var gunluk standart kullanimda ssd'li ve i5 li bir cihaz ile farki pek olmaz. ama cok fazla program acinca agir programlar acinca veya oyun acinca farki hissettiriyor. bir de malzeme kalitesi ve garanti kapsami. nasaustu gibi sök topla garanti gitmiyor (ben daha acmadim tabi icini)

win 8 mi kullanıyorsun peki
  • yeniliklere o kadar acik degilim. :) win7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

yeniliklere o kadar acik degilim. :) win7

anladım. 8 ile ilgili soracaklarım vardı da neyse.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.