Şimdi Ara

MONSTER® TULPAR T7 V2.2 17.3' Acil Yardım Lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ugur.bas58

Katılıyorum Freedos olabilir , bios a girip biostan Freedos U Windows olarak seç DVD kısmını çalıştır konutunu başa al

dostum sıkıntı şu ki, ne bios geliyor ne ekranda en ufak bir tepki var, delete denedim f7 denedim bir sonuç alamadım malesef
  • Hocam bende tulbar kullanicisiyim.bilgisayarinizda sikinti var.cunku key girilmemis windows kurup gonderiyorlar.buyuk ibtimalle kargo da hasar gordu o cihaz.dert etmeyin ve yenisini isteyin.sorununuzu hemen cozerler.zannetmiyorumki kontrol edilmeden gondereceklerini.cunku her satilan cihazin driverlerini kurarlar ve windows u keysiz yukleyip gonderirler.cok can sikintisi bi durum.evdekilerin bir suru laf ettigini tahmin edebiliyorum.altan alin bence.ortadaki tusa bastiginizda bastiginiz tus yaniyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömür beyin numarasını bulup kendisine ulaştım, yarın kargoyla aynı şekilde geri göndericem. ekran açılmadığı için kurulumu değil mi bilmiyordum ama Ömür beyin dediğine göre içinde kurulup gönderilmiş yani onda bir problem yokmuş, 2 gün daha beklicez artık canavarımıza kavuşmak için
  • Laptopta bir sorun var bence donanımsal olarak direk monster'la görüşün müdahele etmeyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylan.0701

Laptopta bir sorun var bence donanımsal olarak direk monster'la görüşün müdahele etmeyin derim

müdahale etmedim hiç, perşembe günü yenisi elimde olacak umarım, kasa olarak filan beğendim ama fan sesi aşırı fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1NoFear1

quote:

Laptopta bir sorun var bence donanımsal olarak direk monster'la görüşün müdahele etmeyin derim

müdahale etmedim hiç, perşembe günü yenisi elimde olacak umarım, kasa olarak filan beğendim ama fan sesi aşırı fazla

Hocam fan ilk açılışta bi kükrüyor tam hız dönüyor ondan sonra düşüyor.Kişiden kişiye değişir ama turbo fan açık değilken bence fan sesi rahatsız etmiyor.
  • quote:

quote:

Sorunun düzelir inşallah kardeşim hayırlı günlerde kullanırsın
  • Yardımı dokunan herkese teşekkürler
  • Ne oldu hocam son durum nedir? Evdekiler ne durumda? Sıkıstiriyorlarmi seni?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1NoFear1 kullanıcısına yanıt
    yenisi geldi mi :) bir de imzanızı silecektir adminler görünce. çok fazla alt alta satır var.
  • tns1 kullanıcısına yanıt
    yenisi yarın sabah elimde olucak hayırlısıyla
  • 2. gelen notebook u sorunsuz olarak teslim aldım ve hiçbir sıkıntı yok, ilgilenen arkadaşlara birkez daha teşekkürler. Şimdi keyfini çıkarma zamanı ;)
  • quote:

2. gelen notebook u sorunsuz olarak teslim aldım ve hiçbir sıkıntı yok, ilgilenen arkadaşlara birkez daha teşekkürler. Şimdi keyfini çıkarma zamanı ;)

Güle güle kullanın hocam.2 üründede sorun olsa evdekileri düşünemiyorum :D
  • lazx_53 L kullanıcısına yanıt
    Daha iyisi senin olsun dostum. Buda sıkıntı çıkarsaydı zaten evden duman çıkardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1NoFear1 -- 5 Haziran 2014; 13:33:20 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.