Şimdi Ara

MORHİPO dan ürün alırken 10 kere düşünün (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.023
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende birkaç hafta önce aldığım iki üründen birini iade ettim. Kuponum boşa gitti pahalıya almış oldum diye düşünürken kuponu oransal olarak dağıttıklarını gördüm. Hiç olmazsa kuponun bir kısmını kurtarmış oldum. Demekki bu uygulamadan vazgeçmişler :/
  • yeni taktik indirimle alınan ürünlerden biri tedarik edilemiyor diyerek kuponu hic etmek.. kliksa bunu son zamanlarında cok yapıyordu battı gitti umarım bunu yapan her site batar..
  • imperfecta kullanıcısına yanıt
    bu zafer hepimizin kardeşim
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    zafer bizim hocam da morhipo çok şey kaybetti.. boynerden bu ay sadece 7800 lira civarı sıparıs gecmıstım.. artık ıkısını de cıkardım hayatımdan :D
  • bi arkadaş bişey almıştı ne olduğunu unuttum şimdi de aynısının farklı rengi 100 tl daha pahalıydı ve bizimkine bunu göndermişler. aradı mh'yi. daha pahalı olan gönderilmiş bunu size geri göndereyim bana aldığım ürünü gönderin dedi, herifler teşekkür edip sorunu düzelteceği yerde siz iade edin elimizde sizin aldığınız kalmışsa göndeririz dediler :)

yaklaşıma bak.
  • Kupon kullandıysan ORANSAL İADE olur...
    Kartından ne çekildiyse o...

Yeni adet getirmeyin, önceki adet direk ürün bedeli iade ise komikmiş...
    N11 ve başka mağazalarda kupon kullandıysan ki onlar sağlıyor bunu...
    Bunu tartışmak bile yersiz yani...

Önce kendilerini düşünecekler sonra seni...
    Ticaret bu...

AMA KUPON A SAYAMAZLAR...
    HAKKINI KESİNLİKLE ARA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ju3x -- 13 Şubat 2016; 16:54:02 >
  • ısıne geldıgı gıbı yanı
  • faturada ne yazıyorsa iade o şekilde olmalı demiş arkadaşlar.. 130 liralık ürün almışsın 30 lira çek düşünce 100 lira oluyor buna göre fatura düzenleniyor.. 130 liraya göre fatura düzenlense 6 lira fazla vergi ödüyor firma niye 6 lira fazla vergi ödesin ki oranlayarak fatura düzenliyor zaten senden 130 lira almamış 100 lira almış... ben bütün alışverişlerimde indirim çeki kullanıyorsam ve iade edersem alt limite düşüp düşmeyeceğine göre işlem yapıyorum
    zaten iade edip firmaya kargo ücreti kadar masraf çıkarmışsın
  • baudelaire B kullanıcısına yanıt
    adamlar sorunsuz urun gonderdı de ben ıade ettım dımı.. okumadan yorum yazmayın arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.