Şimdi Ara

Morhipo HOPİ uygulaması ile yapılan alışverişleri iptal ediyor (Mağduriyet) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
2
Favori
7.823
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +11198498 çok harika bir konu olmuş an itibari ile baktım ve sadece 1 siparişim kargoya verilmiş , madem böyle bir kurnazlık yapıcaksınız ne diye kampanya yapıp milleti kandırıyorsunuz ? , akrabımın telefonundan aldım kodu ve bana şahsı adına hediye etti bende kullandım ne var bunda ?
  • Televizyon reklamlarına dehşet bütçe versin sonra bunları insanları kandırmak için kullansınlar. Televizyona ayrılan bütçe ile iptal edilen siparişlerin binlerce katı ürün bedava dağıtılır ayıp.
  • gözden çıkarılmış bir para ve milyonlarca lira reklam verilmişse .bu kadar kolay iptal ederek bir yere varılmaz.morhipo yanlış yolda,
  • retkitosman kullanıcısına yanıt
    Hiçbir problem yok da ağa bunların damarı geçmiş ...
  • benimkiler de 2 gündür hazırlanıyor yazıyor inşallah iptal olmaz. çok alışveriş yapanlar mı iptal ediliyor acaba yoksa sırayla herkesi mi iptal edecekler? herkesi iptal etmeleri saçma olur sonuçta para da kazanıyorlar. zaten kargo parası düşsün diye 2 lira edecek şeylere 10 lira verdik.
  • Harbiden , aynen öyle müdür 'ya herkes şark kurnazı olmuş..

@sevdasokaqi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retkitosman -- 29 Nisan 2015; 0:20:30 >
  • Ya beyler şu birden fazla sipariş verenlere sövüp saymayı hakaret etmeyi de bırakın artık.
    7 tane sipariş verdim ailemdekilerin telefonlarıyla.
    Bu siparişlerde anneme elbiseden kız arkadaşıma kek kalıbına kendime aldığım tshirtten kardeşime aldığım gömleğe kadar farklı siparişler verdim.
    Kısacası kendimize almıyoruz verdiğimiz siparişi kaldı ki hepsini kendime alsam da kime ne sonuçta ailemdekilerin telefonunu kullanıyorum adam kandırmıyorum bişey yapmıyorum.
    Siz de bu sevdadan vazgeçin milletin siparişlerine laf etmeyi bırakın
  • +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kansavkaplan

Ürünleri alamadığıma değil de uğraştığım harcadığım zamana emeğe üzülüyorum ne alsam diye bakarken kampanya sorunlarıyla uğraşırken harcadığım her saniye haram zıkkım olsun.
    Madem büyük bir kampanya yapıyorsun üstesinden gelecek altyapıyı kuracaksın hazırlık yapacaksın sonra insanları mağdur edip kendine düşman etmeyeceksin.
    Bugünden sonra morhipo benim için bitmiştir,İnşallah sonları diğer kapanan siteler gibi olur tek kuruş kazanamazlar.

Aynen öyle, harcadığımız zamana yazık vallahi. Tartı konusundaki gibi kararlı davranırsak iptalleri engelleyebiliriz belki. Şikayetvara yazsın herkes üşenmeden. Müşteri hizmetleri arayıp, sık boğaz edebiliriz, mesaj ve mail atabiliriz.
  • olan yine biz fakirlere oldu adamlar numaraları topladı istediklerini aldılar
  • Sen dh deki mezarci grubunun gücünü bilmiyorsun heralde eyy hopi kampanyası.

Yiyemeyecegin kampanyayi yapmayacaksin... (Uygun bir dille soyledim anlayan anladi)

• yapılan her türlü itiraza tepkiye +9999imle katılacağım beklemedeyim. bekle ve gör boyner grubu
  • 6 siparişim iptal olmuş

• Bakalım bu işin sonu nasıl olacak dr ps3 oyunları için 50 tl vermişti bunlarda bari ürünleri gönderse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • avenged kullanıcısına yanıt
    Destek

• quote:

Orijinalden alıntı: Joker80

Sen dh deki mezarci grubunun gücünü bilmiyorsun heralde eyy hopi kampanyası.

Yiyemeyecegin kampanyayi yapmayacaksin... (Uygun bir dille soyledim anlayan anladi)

+1000 birleştik mi yandılar TT olur valla twitterda başlatalım yarın

• 4 siparişim iptal olmuş

• o değil de o kadar hesap var tek tek iptal olmuş mu onu mu kontrol edicez şimdi :/
  • İptal sebebi ne arkadaşlar
  • 1 mayıstan sonra eğer boyner grubundan telefonunuza mesaj gelirse bimer'e kesinlikle şikayet edin , ben böyle bir şeye izin vermedim haberim olmadan yapılmış diye. Devlet zaten kıl bunlara ellerine güzel bir koz verilmiş olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.