Şimdi Ara

Morhipo HOPİ uygulaması ile yapılan alışverişleri iptal ediyor (Mağduriyet) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
2
Favori
7.823
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Morhipo'nun facebook sayfasına kimse birşey yazmamış bu örgütlenme olmamış.
  • ladygagaga kullanıcısına yanıt
    Biliyorsunki ülkemizde iyi reklam kadar kötü reklamda ise yarar tt yapmak onlarin isine gelir şahsi fikrim. Facebook sitelerinden olumsuz yorum yapmak ve şikayetvar a yazmak sanırım suan icin iyi bir çözüm veya mh yi sıkça aramak. (en azindan tt olmazlar)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıcak fırsatçıların ahını almamak gerek :)
  • Biraz önce müşteri hizmetlerini aradım ve durumu ilettim.Önce neden olarak tedarik edemiyoruz dedi ardından bunun sadece bahane olduğundan durumun ciddiyetinden söz ettim.Siz bardakla tabloyu aynı yerden mi temin ediyorsunuz şeklinde sıkıştırınca bütün siparişlerin iptal edildiğini,gerekli işlemlerin yapılacağını söyledi.Sizin gibi kurumsal bir firmanın bunu yapması ayıp dedim.Olay hopi ile mi ilgili diye sordum hayır dedi,istediğiniz kadar sipariş geçebilirsiniz sıkıntı yok dedi.E peki nolacak diye sordum,sizin gibi bir firmaya bu yakışıyor mu dedim.Emin olun şu anda durumun farkındayız biz sizi mağdur etmeyeceğiz,ilgili departmanlar konu üstünde çalışıyor dedi.Bundan sonra başınız çok ağrıyacak,benim gibi yüzlerce kişinin binlerce siparişini iptal ettiniz durumu biliyorum dedim.Sosyal medyada şikayetvarda yarın öbür gün zaten görürsünüz,sizi de bayağı arıyacaklardır diye ekledim.Merak etmeyin biz sizi mağdur etmeyeceğiz gerekeni yapacağız dedi.Kısaca konuşma bu şekilde oldu.
    Bakalım ne olacak.

• Ürünleri iptal edilen arkadaşlar kesinlikle Şikayet Var a yazın çok önem veriyolar orda ki yorumlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rimesia

1 mayıstan sonra eğer boyner grubundan telefonunuza mesaj gelirse bimer'e kesinlikle şikayet edin , ben böyle bir şeye izin vermedim haberim olmadan yapılmış diye. Devlet zaten kıl bunlara ellerine güzel bir koz verilmiş olur.

Morhipo HOPİ uygulaması ile yapılan alışverişleri iptal ediyor (Mağduriyet)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joker80 -- 29 Nisan 2015; 0:53:08 >

• Şikayetvar a yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgurler -- 29 Nisan 2015; 1:23:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joker80

quote:

Orijinalden alıntı: Rimesia

1 mayıstan sonra eğer boyner grubundan telefonunuza mesaj gelirse bimer'e kesinlikle şikayet edin , ben böyle bir şeye izin vermedim haberim olmadan yapılmış diye. Devlet zaten kıl bunlara ellerine güzel bir koz verilmiş olur.

Bunlar artık geçerli değil canım kardeşim , bizden sadece bu işlem için onay alması gerekiyor. Şu anda zaten üyelik içine böyle kurallar katıp daha önceden onaylatmış firmalar teker teker mail atalım mı size bize izin verin diye soruyorlar. Böyle binlerce kural yazıp , arasına bunları sıkıştırmak falan kalmadı. Her şeyi geç , numarayı paylaşmak diye bir şey hiç kalmadı...

• Rimesia R kullanıcısına yanıt
    O zaman şimdi onlar düşünsün

• Yanınızdayım arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joker80

O zaman şimdi onlar düşünsün

Biz toplu şekilde şikayet ettik mi , devlet zaten kıl olduğu için bunlara illaki bir şey çıkar
  • Benim hiiç umudum yok ama takipteyim aga. Fena zaman geçirmiştim çünkü. Nerde millet acaba... Henüz çok az sayı burda.
  • O kadar pişmanım ki çevreme ve aileme övdüğüm için. "Büyük kuruluş sıkıntı çıkarmaz bunlar içiniz rahat olsun" niye diyorsun ki,ah ben. Düşüncesizlik ettim "bu işte bir bit yeniği var" diyenlere olmaz dedim. Etrafa şu ciğeri beş para etmezler için mahçup oldum amacım milletin faydalanmasıydı. Şimdi ki duruma bak dersimi aldım.
  • Konuyla alakasız ama bu change orgdaki imza kampanyalarından bir sonuç çıkıyormu merak ediyorum ?
  • Destek
  • www.sikayetimvar.com 'a şikayetlerinizi bırakın

• benimde iptal etmişler
  • benim ürünleri kargoladılar 65 tl idi 25 tl puan kullanmıştım.
  • Boyner.com'dan siparişi iptal edilen var mı ? Haftasonu yaptığım sipariş hala hazırlanıyor görünüyor. Diğer ikisini gönderdiler.
  • boynerin sahibi cem boyner değil mi??*

bu twitterihttps://twitter.com/cem_boyner

tepkimizi belli edelim.... morhipo için
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.