Şimdi Ara

Morhipo HOPİ uygulaması ile yapılan alışverişleri iptal ediyor (Mağduriyet) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
2
Favori
7.823
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mmert02

Boyner.com'dan siparişi iptal edilen var mı ? Haftasonu yaptığım sipariş hala hazırlanıyor görünüyor. Diğer ikisini gönderdiler.

boynerde sıkıntı yok boynerin herkesinkini gönderiyor. Zaten stok bittiğinde yada sorun olduğunda baştan sipariş geçtirmiyor ödeme almıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avenged

quote:

Orijinalden alıntı: mmert02

Boyner.com'dan siparişi iptal edilen var mı ? Haftasonu yaptığım sipariş hala hazırlanıyor görünüyor. Diğer ikisini gönderdiler.

boynerde sıkıntı yok boynerin herkesinkini gönderiyor. Zaten stok bittiğinde yada sorun olduğunda baştan sipariş geçtirmiyor ödeme almıyor.

Anladım, bugün yarın verirler o zaman teşekkürler
  • avenged kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 29 Nisan 2015; 2:05:08 >
  • gitti 7 adet sipariş, iptal...
  • Şikayetvara ilanımı açtım.Hopinin müşteri hizmetlerini aradım;onlar bilgilerinin olmadığını,morhipodan gerekli bilgiyi almamı söyledi.Morhiponun da müşteri hizmetlerini aradım.Change.org daki imza kampanyasına da destek verdim.Şimdilik bunları yapabildim.Bakalım yarın öbür gün herşey belli olur zaten bekleyelim.
  • Sıcak fırsatlardaki ana konudaki herkesi buraya davet ediyorum..Hani bu kadar mıyız? Dh ailesi olarak bu konuyu çözeriz biz durmak yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicirtma

Sıcak fırsatlardaki ana konudaki herkesi buraya davet ediyorum..Hani bu kadar mıyız? Dh ailesi olarak bu konuyu çözeriz biz durmak yok

ben davet ettim ama mesaj akışı çok fazla hemen kayboluyor. Millet davet etsin buraya mağdurları oradaki konuda kirlendi artık kimse birbirinin mesajını göremez oldu system down
  • Bimerede şikayet bırakın arkadaşlar bana mail onaylaması gelmedi ama denedim 3-4 kez
  • Destekledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun takipcisiyim.

• Aklıma bu geldi.
    Hep destek tam destek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzamı attım
    face e yazdım
    bimere mesaj gelince yazacağım . Yazacağımıda morhipoya boynere mail yoluyla bildireceğim .
  • sipariş iptalinin sebebi nedir arkadaşar ? hopi de 3 kata kadar harcama vermiyorlar mı ? bundaki sıkıntı ne olablir ki ? 250 ye 75 500 e 150.. iptal edilecek bir oran değil yani anlayamadım durumu..
  • boyner.com da bu 25 paracıkı nasıl kullanıyoruz. Özel bir kampanyada filan mı geçerli sadece ? hiçbirşeyde kullanamadım
  • destekliyorum boyner akibetini merak ediyorum 2 siparişim "spariş hazırlanıyor" kısmında günlerdir.Kulaklık ve hafıza kartı geliyor ama aldıgım tişört iptal edilirse kötü olur be
  • yazıklar olsun konuyu açan arkadaşa..benim konumdan alışveriş yap..sonra başka konu aç..olmadı hiç olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

yazıklar olsun konuyu açan arkadaşa..benim konumdan alışveriş yap..sonra başka konu aç..olmadı hiç olmadı...

Allahtan bir konu açtın, tüm donanimhaber senin olsa " forum benim, kimseyi gecirmem" dersin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 29 Nisan 2015; 11:20:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: messevim

quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

yazıklar olsun konuyu açan arkadaşa..benim konumdan alışveriş yap..sonra başka konu aç..olmadı hiç olmadı...

Allahtan bir konu açtın, tüm donanimhaber senin olsa " forum benim, kimseyi gecirmem" dersin..

• imza kampanyasını destekeledim, dün gece şikayetvarada yazmıştım ayrıca dün morhipoyuda aramıştım.. az önce aradılar diyorlarki bir hesaptan 1den fazla hopi kodu girdiğiniz için siparişleriniz iptal edilmiş, sinir oldum, ağzıma ne geldiyse söyledim ne yapmamız gerekiyorsa bende varım arkadaşlar böyle saçma bi kampanya görmedim ben
  • iptal olanlar büyük ihtimal kredi kartından hiç para ödemeyenler 35 liralık mal alıp 10 lira öderseniz iptal olmaz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.