Şimdi Ara

Morhipo HOPİ uygulaması ile yapılan alışverişleri iptal ediyor (Mağduriyet) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
2
Favori
7.824
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben parfüm almıştım 70 tlye 25 ğaracık kullandım inşllah iptal olmamıştır

Edit Ürün kargoya teslim edilmiş, hepinize iyi oldu 10 tane sipariş geçip aç gözlülük yaparsınız böyle olur ölücüler sizi, umarım morhipo geri adım atmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apollon -- 29 Nisan 2015; 15:30:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hopinin sayfasında 100 TL altında kullanılamaz yazıyor morhipo için?
  • k çok iptal. benim ve rakadaşların. morhipo saçmalamış.
  • thequick T kullanıcısına yanıt
    Senin dediğin paraciklar katlaninca oluyor diye biliyorum
    benim sipariş henüz iptal edilmedi ama pek umutlu değilim geleceğine
    ayrıca ayin 6sına gelecek diyor bu ne biçim kargo anlayışı

• quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Ben parfüm almıştım 70 tlye 25 ğaracık kullandım inşllah iptal olmamıştır

Edit Ürün kargoya teslim edilmiş, hepinize iyi oldu 10 tane sipariş geçip aç gözlülük yaparsınız böyle olur ölücüler sizi, umarım morhipo geri adım atmaz.

• Cumartesi boynerden sipariş ettiğim 2 ürün bugün elime ulaştı, hiçbir ücret ödemeden almıştım onları
    Dün de morhipodan kargo dahil 13 TL ücret ödeyerek bir ürün aldık, şuan hazırlanıyor görünüyor.
  • https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3208509/

Destekleyin beniii...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasal olarak sipariş verdikten sonra 3 gün içinde siparişleri iptal ederlerse size bildirmeleri gerekir. Bildirim olmassa veya 3 günden sonra iptal işlemi yapılırsa sözleşmeye aykırı iş yapmış oluyorlar. Sipariş verdikten sonra maillerinize gelen sözleşmeleri okuyun arkadaşlar. Ayrıca iptal sebebide tedarik edememe olur sadece sepete çok ürün atmışsınız gibi saçma bir iptal sebebi olamaz.
  • Hayir 100 lira gibi bir para da odemistim adamlara simdi onuda 1 yilda vermez bunlar.

• Benimde iptal oldu yazıklar olsun şikayet vara yazdım hopi ile Morhipo yada mailleri gönderdim

• kitapsec.com' da 24 saatte kargoya verilir denilen kitabı 4 gündür vermedi en sonunda aradım siparişi iptal ettirdim, müşteri temsilcilerinede birşey diyomusun sonuçta onlar orada çalışan. Bu internet sitelerine ne oldu böyle arkadaş sözlerini tutmuyorlar istedikleri gibi davranıyorlar.
  • 4 hesap kullandım hiçbiri iptal olmamış.Farklı hesaplardan alışveriş yapıp iptal olan var mı?

• Dün 5 sipariş verdim. hepsinde de ücret farkı ödedim. 3 siparşimi kargoya vermişler. 2 siparişimi iptal etmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendWarrior

4 hesap kullandım hiçbiri iptal olmamış.Farklı hesaplardan alışveriş yapıp iptal olan var mı?

Şu ana kadar hiç ayrı hesaplardan tek tek sipariş verip de siparişi iptal olanı görmedim.Bu yüzden deneme amaçlı iptal ettikleri ürünü tekrar hopiyle başka bi hesaptan aldım.Bakalım onu da iptal edecekler mi.
  • 10 tane ustu( siniri 10 olarak belirledim nedense otorite miyim neyim) alisveris yapip siparisleri iptal olanlar zirlamasin lutfen... ama daha alt taraftakilere katiliyorum o yuzden destekledim kampanya kac gundur var yeni mi akillari baslarina geliyor...
  • Hopi'yi ilk duyduğumdan beri takip ediyorum konuları. Acaba ne zaman nerede milleti patlatacaklar diye Kısmet Sıcak fırsatlara denk gelmiş

Abi 1.000.000 Kişi 25 TL / 25 Trilyon para eder ne kadar az versek o kadar kardır diye vurmaya başlayacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasmeram

İptal sebebi ne arkadaşlar

p.ştluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Yanınızdayım arkadaşlar.

geldim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.