Şimdi Ara

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.346
Cevap
44
Favori
73.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gurcanbey

En çok merak edilen soru hangi grafik motoru kullandığıydı;Unreal 4 kullanıyormuş.Renk,ışıklandırma ve yansımalarda bir U3'e göre mutlak üstünlüğü var.Son 7 dakikalık İgn videosu benim de hoşuma gitti.Keşke kızıl cadı Skarlet ve MK4'ün en akılda kalan dövüşçüsü Reiko da olsa.

twistedvoxel
    Mortal Kombat 1 Runs On Unreal Engine 4, Kameos Are Not Playable
    https://twistedvoxel.com/mortal-kombat-1-unreal-engine-4-kameos-not-playable/
    Ue4 kullanılıyor evet bir sonraki 5 olur büyük ihtimal ve bence böyle halı.bile çok hoş gözüküyor cidden pırıl pırıl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• troll tamamen, çok belli hocam, akıyor yani o kadar belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSN ön siparisler niye acilmiyor ... Ne taklalar planlaniyor ...

• gurcanbey kullanıcısına yanıt
    UE5 varken neden 4 kullanıyorlar acaba

• Galiba MK11 biter bitmez geliştirmeye başladılar,o yüzden olabilir.Injustice 3'te yapım aşamasındaymış.Unreal 4'ten 5'e geçmek kolaymış diye biliyorum.

• Yalnız fatality'lerin suyu çıkmış, ne yapacaklarını şaşırdılar artık.

• Baktım da eski zamanlarda oyun tanıtımını 1 yıl 2 yıl önceden yapıyorlarmış. İyi ki bu yoldan dönmüşler. Şurda oyun tanıtıldıktan sonra 4 ay beklemek bile işkence Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU]  ön siparişe de açın artık kardeşim bizim ülkede de

• Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU]
    Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU]PlayStation Game Sizetwitter
    “🚨 Mortal Kombat 1 - Online Stress Test 🟦 Download Size : 6.632 GB - Start Time : Friday, June 23 at 11 a.m. EDT / 10 a.m. CDT / 8 a.m. PDT - End Time : Monday, June 26 at 11 a.m. EDT / 10 a.m. CDT / 8 a.m. PDT 🟧 #MortalKombat1”
    https://twitter.com/playstationsize/status/1671966854187827200
  • Online server keyleri mail ile gönderilmeye başlanmış, bana gelen giden yok.

• Arkadaşlar selamlar. Mortal Kombat 11 ile alakalı bir sorum olacaktı kusura bakmayın şimdiden. Oyunda karakterlerin 2. fatality leri nasıl kullanılıyor bilen var mı? Stage fatality sanırım bazı haritalarla alakalı.

• az önce sonicfox u izledim youtube dan. birkaç tane online maç yaptıda ne bileyim. hiç heyecan yaratmadı bende. beklentimi iyice düşürdüm.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    VAAY

VAAYYY
    VAAAYYYYYYY

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nier

Online server keyleri mail ile gönderilmeye başlanmış, bana gelen giden yok.

Şub zero ile vuruş hissi çok iyiymiş

• oyun güzel olmamış kabul edelim. içine etmişler resmen street Fighter'a benzetecez diye

• Mortal Kombat 11 sonrasında uzun bir süre sessiz kalmaları bende beklentiyi yükseltti, ama tamamen hayal kırıklığı yarattı

• quote:

Orijinalden alıntı: kingofbet

oyun güzel olmamış kabul edelim. içine etmişler resmen street Fighter'a benzetecez diye

İllaki duzetlmler gelicektir

• Umarım kameo’suz dövüş secenegi vardır. Öteki türlü oynanmaz bu oyun. Yenilik falan değil bu bildiğin mobil oyun şu haliyle.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.