< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (18. sayfa)
-
-
troll tamamen, çok belli hocam, akıyor yani o kadar belli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PSN ön siparisler niye acilmiyor ... Ne taklalar planlaniyor ...
UE5 varken neden 4 kullanıyorlar acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Galiba MK11 biter bitmez geliştirmeye başladılar,o yüzden olabilir.Injustice 3'te yapım aşamasındaymış.Unreal 4'ten 5'e geçmek kolaymış diye biliyorum.
-
Yalnız fatality'lerin suyu çıkmış, ne yapacaklarını şaşırdılar artık.
Baktım da eski zamanlarda oyun tanıtımını 1 yıl 2 yıl önceden yapıyorlarmış. İyi ki bu yoldan dönmüşler. Şurda oyun tanıtıldıktan sonra 4 ay beklemek bile işkence ön siparişe de açın artık kardeşim bizim ülkede de
-
PlayStation Game Sizetwitter“🚨 Mortal Kombat 1 - Online Stress Test 🟦 Download Size : 6.632 GB - Start Time : Friday, June 23 at 11 a.m. EDT / 10 a.m. CDT / 8 a.m. PDT - End Time : Monday, June 26 at 11 a.m. EDT / 10 a.m. CDT / 8 a.m. PDT 🟧 #MortalKombat1”https://twitter.com/playstationsize/status/1671966854187827200
-
Online server keyleri mail ile gönderilmeye başlanmış, bana gelen giden yok.
-
-
Arkadaşlar selamlar. Mortal Kombat 11 ile alakalı bir sorum olacaktı kusura bakmayın şimdiden. Oyunda karakterlerin 2. fatality leri nasıl kullanılıyor bilen var mı? Stage fatality sanırım bazı haritalarla alakalı.
-
az önce sonicfox u izledim youtube dan. birkaç tane online maç yaptıda ne bileyim. hiç heyecan yaratmadı bende. beklentimi iyice düşürdüm.
-
VAAY
VAAYYY
VAAAYYYYYYY
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şub zero ile vuruş hissi çok iyiymişquote:
Orijinalden alıntı: nierOnline server keyleri mail ile gönderilmeye başlanmış, bana gelen giden yok.
oyun güzel olmamış kabul edelim. içine etmişler resmen street Fighter'a benzetecez diye
-
-
Mortal Kombat 11 sonrasında uzun bir süre sessiz kalmaları bende beklentiyi yükseltti, ama tamamen hayal kırıklığı yarattı
İllaki duzetlmler gelicektirquote:
Orijinalden alıntı: kingofbetoyun güzel olmamış kabul edelim. içine etmişler resmen street Fighter'a benzetecez diye
Umarım kameo’suz dövüş secenegi vardır. Öteki türlü oynanmaz bu oyun. Yenilik falan değil bu bildiğin mobil oyun şu haliyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X