Şimdi Ara

Mortal Kombat 9 Story (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok yararlı bir topic olmuş bu arada armageddon'da herkes nasıl ölüyor ben orayı kaçırmışım anlatabilecek olan var mı ?
  • 9. oyunun başında gösteriyor. Bir tek raiden ve shao kahn kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT
    9. oyunun başında gösteriyor. Bir tek raiden ve shao kahn kalıyor.

Ve Raiden'la Shao Kahn kapışıyor Raiden güzel bir dayak yiyiyor :D Ve zamanda geri gidip herşeyi kurtarmaya çalışıyor:)
  • Up!
  • Konu güzel, MK4 ile MK9 arası oyunları oynamamış biri olarak, aradaki boşluğu doldurmaya yönelik bilgiler edindim. Ama görüyorum ki konuya ilgi az...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attila Han

Konu güzel, MK4 ile MK9 arası oyunları oynamamış biri olarak, aradaki boşluğu doldurmaya yönelik bilgiler edindim. Ama görüyorum ki konuya ilgi az...

Evet maalesef konuya ilgi çok az
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdmn

quote:

Ve Raiden'la Shao Kahn kapışıyor Raiden güzel bir dayak yiyiyor :D Ve zamanda geri gidip herşeyi kurtarmaya çalışıyor:)

raiden ve shao kahn değil sadece mortal kombat wiki ye göre raiden,shinnok(savaşta ölen klonuymuş kendisi netherrealmde kalmış bu sırada),taven,daegon ve liu kang'in ruhu :D
    zamanda geri gitmiyor geçmişteki kendine mesaj yolluyor gelecekte ölmeden önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyoxx222 -- 11 Haziran 2011; 23:15:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyoxx222
    quote:

Orijinalden alıntı: onurdmn

quote:

raiden ve shao kahn değil sadece mortal kombat wiki ye göre raiden,shinnok(savaşta ölen klonuymuş kendisi netherrealmde kalmış bu sırada),taven,daegon ve liu kang'in ruhu :D
    zamanda geri gitmiyor geçmişteki kendine mesaj yolluyor gelecekte ölmeden önce

Hmm düzelttiğin için saol:)

• Up
  • Boyle bi konunun açılması yararlı olmus benım bi sorum olucak.Ermac ile ladder ı tamamladım ve videosu acıldı ermacın.Kitananın babası bi kraldı yanlıs hatırlamıyorsam.Videoda ermac sindel ve kitana yan yanalar bunların arasındaki bag ne.Kısaca Ermac kim hayatı ne anlatırsanız sevınırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Boyle bi konunun açılması yararlı olmus benım bi sorum olucak.Ermac ile ladder ı tamamladım ve videosu acıldı ermacın.Kitananın babası bi kraldı yanlıs hatırlamıyorsam.Videoda ermac sindel ve kitana yan yanalar bunların arasındaki bag ne.Kısaca Ermac kim hayatı ne anlatırsanız sevınırım :)

Ermac kim bende tam bilmiyorum fakat;

Sindel, Kitana ve Mileena'nın annesi Shao Kahn'da babaları
  • Bende Kratos a bir açıklık getiriyim kratos story mode da bulunmuyor o yüzden hikaye de yeri yok hemde olsa bile bu karakterin xboxda da olması lazımdı ee ps3 hikayesi farklı xbox hikayesi farklı çok saçma değilmi o yüzden kratos hikayede yok
  • Mileena ve Kitana'nın Hikayesi
    Edenia barış ve huzur dolu bir ülkeydi insanlar ve halk huzur içinde yaşardı. Ancak ard arda 9 mortal kombat turnuvası kaybedilince ülke istilaya açık hale geldi ve tarakatan orduları tarafından istila edilmeye başladı. İstilalar sırasında Edenia Kralı Jarod karısı Sindel ve kızı Kitana'yı bırakmak istemesede ülkeden kaçtı. Ancak Kraliçe Sindel ve Kitana kaçarken yakalanırlar. Ve Kraliçe Sindel Shao Kahn'ın karısı olmaya zorlanır. Shao kahn da Kitanay'yı kızı olarak benimser. Shao Kahn Sindel'e ne kadar yaklaşmayı denese de hep nefret görür. Ve sonra Shao Kahn Kitana'nın kendine itaat edicek bir kopyasının yapılmasını ister. Ve böylece Mileena doğar. Shang Tsung tarakatan kanını kullanarak Mileena'yı yaratır.Ancak bu kızın tarakatanlar gibi (örneğin Baraka) upuzun dişlei vardır. Bu olaylar üzerine Sindel kendini zehirler. Bu sayede ileride kendi ruhuyla kızının ruhunu birleştirebilecek ve Shao Kahn'dan intikam almasını sağlayabilecekti. Kitana ve Mileena beraber büyüdüler. Ve beraber eğtim aldılar. Büyüdüklerinde usta suikastçiler oldular. Shao Kahn onlardan Kral Jarod'a benzeyenleri ortadan kaldırmalarını istiyordu. Günün birinde babaları onlara bir kişiyi daha öldürmelerini istedi. ve bu kişi gerçek Kral Jarod'du. Kitana yanına geldiğinde Kral Jarod onu tanır. Konuşcağı sırada Mileena bıçaklarını fırlatır. Ancak Kitana'ya Shao Kahn'ın onun babası olmadığını söyler. Ve Kitana için mücadele başlar. Nasıl buldunuz tamamen kendim yazdım

• Bir sorum var jade ile shao yu yedikten sonra jade bayılıyor ondan sonra ne oluyor tam olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skarlet'ın hikayesini ve Motaro gibi klasikleşmiş bir karakterin oyunun hikaye kısmında yer alıp da,dövüşün içinde olmamasını gerçekten çok merak ediyorum.Boyu yüzünden ekranda çok yer kaplıyor bu yüzdendir diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waffen - SS

Skarlet'ın hikayesini ve Motaro gibi klasikleşmiş bir karakterin oyunun hikaye kısmında yer alıp da,dövüşün içinde olmamasını gerçekten çok merak ediyorum.Boyu yüzünden ekranda çok yer kaplıyor bu yüzdendir diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

Raiden onun üzerine uçmuyormuydu yav

• Aynen öyle ölüyordu,orası hikaye kısmı ben niçin karakter olarak seçemiyoruz diyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waffen - SS

Aynen öyle ölüyordu,orası hikaye kısmı ben niçin karakter olarak seçemiyoruz diyorum?

O nasıl kavga edecek at adam gibi adları neydi unuttum yani yumruk tekme atması çok zor bence bundandır

• Merhaba arkaşlar ben paşa şu konu hakkında da bilgi verirseniz veya tartışırsanız çok iyi olur konu şu ,;

Mortal kombat komple edition (9) ; senaryo mod shao kahn nasıl yenicrm ???????

• quote:

Orijinalden alıntı: 07Grnçlik

Merhaba arkaşlar ben paşa şu konu hakkında da bilgi verirseniz veya tartışırsanız çok iyi olur konu şu ,;

Mortal kombat komple edition (9) ; senaryo mod shao kahn nasıl yenicrm ???????

evet arkadaşın dediği gibi bu shao kahn nasıl yenilecek : D ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.