Şimdi Ara

motor ısınması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selamlar. yeni aldığım 1994 vectra 2.0 GLS aracımda motor aşırı ısınıyor. akşam vakti serinlikte 30 dk şehir içinde gezindiğimde kaput el yakacak kıvama gelmiş oluyo. kaputa bile bu kadar ısı verdiyse gelin motoru siz düşünün. suyunda eksilme yok. görünürdede bi arıza yok. araç 2.0 motor acaba ondanmı dedim ya da lpg li olduğu içinmi anlamadım valla.

• Özellikle benzinli araçlar şehir içinde bu havalarda aşırı ısınıyor. Göstergede hararet yükselmiyorsa bi problem olacağını sanmıyorum.
  • BenTugay B kullanıcısına yanıt
    hararet yükseliyor ama fan devreye giriyo hemen düşüyo. vectralarda hararet bildiğim kadarıyla oldukça hareketli oluyo. aklımı karıştıran akşam serin olmasına rağmen ısınması ama iyi düşünelim iyi olsun :)
  • Bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Ama yinede bu sıcaklarda gözünüz hararette olsun.
  • 2.0 Motor olduğu için yüksek ısılarda çalışıyor dert etmeyin. Ben dayımdan 2 haftalığına v6 2500 Vectra almıştım. Araba 90 derecede fan açıyodu korkup servisi aradım normal demişlerdi. Ama tek kelimeyle müthişti.
  • Bir önceki aracımız '98 306 idi. Oda böyle aşırı derecede ısınıyordu, biz bulamamıştık sorunu.Aracı sattığımız adam ustasına götürmüş bi kaç ay sonra, üst kapak contasında problem çıktığını söylemişti bize. Fazla detayını bilmiyorum olayın ama siz yinede bi gösterin isterseniz.
  • opeller yağ yakar bildiğim kadarı ile bu da yüksek ısı açığa çıkarıyor zannımca :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat Motor Soğuma Suyu ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler herkes, araştırdığım kadarıyla 2.0 motorlu opellerde bu normalmiş. bilginize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.