< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 30 Temmuz 2024; 12:22:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
...[ MOTOR YAĞI ile ilgili tüm paylaşımlar ]... (940. sayfa)
...[ MOTOR YAĞI ile ilgili tüm paylaşımlar ]...
(En Son Oy Tarihi: 2.12.2024)
-
-
Orjinal orjinal. Lukoil marka.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
lukoil madeni yağlarLukoil Madeni Yağlar : LUKOIL Genesis Armortech 0W-40https://www.lukoilonline.com/products/view/lukoil-genesis-armortech-0w-40/118
Burada PAO karışımı tam sentetik diyor. Firma onaylarıda var. Yabkız SAPS(kükürt, fosfor, sülfat) içeriğine dair ibare yok. Teknik şartnaneyi göremedim ancak modern motorlar için yazmışlar. Sanırım birtek dexos2 onayı yok.
5w-40 da ise dexos 2 onayı gözüküyor, düşük SAPSlı.
Bkz.lukoil madeni yağlarLukoil Madeni Yağlar : LUKOIL GENESIS SPECIAL C3 5W-40https://www.lukoilonline.com/products/view/lukoil-genesis-special-c3-5w-40/216
Katalizor/dpf için düşük saps önerilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 30 Temmuz 2024; 20:28:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Motor 20 senelik euro 4 1.4 hdi hocam.
Yüksek SAPS değerli yağlar genelmolarak daha koruyucu oluyorlar ancak dpf varsa gebelde dpf sağlığı için düşük SAPS yağlar tercih edilir. DPF yoksa sıkıntı yok.
bu sabah izmir'deki shell benzin istasyonlarından bir tanesinde, istasyonun ücretsiz yağ değiştirme hizmetinden yararlanmak amacıyla shell helix motor yağı satın alacaktım, yanımda yağ filtresi de götürmüştüm..
bu işlere bakan eleman motora takılı olan eski yağ filtresini sökemedi.. ben de tamam kalsın dedim, motor yağı da satın almadan eve döndüm.. yağ filtresini sökmek takmak bu kadar zor olmamalı..
araç: 1.6 suzuki grand vitara
-
dist. firma son kullanıcıya satış yapıyor mu.. eğer yapıyorsa ben de direkt oradan yağ alayım.. shell istasyonda 5w-30 için 1350 lira fiyat çektiler
-
Firmaya göre değişiyor bazıları yapıyor bazıları yapmıyor Mesala Liqiu Moly Egemot yapıyor onu arayıp ögrenmeniz lazım
-
birebir aynı motor yağı internette 800 lira benzin istasyonunda 1350 lira..
internetteki mi sahte yoksa istasyon mu bizi kucaklıyor insan karar veremiyor..
dist. firmayı pzt günü arayıp sorayım.. umarım satış vardır
-
Dist Firmanın bayilerini ögrenip şehrinde oralardan da alabilirsin.
-
Akaryakıt istasyonlarında yağ bile ekletilmez, sanayi usta dolu...
-
Lukoil in N11 mağazası var. Sahte yağ almamak adına en güvenilecek yerlerden birisi.
İnetnet özelinde tabiki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 5 Ağustos 2024; 12:13:58 >
shell'in izmir'deki dist. firmasını aradım, son kullanıcıya satış yapmıyorlarmış..
kendi bayilerinizden birine yönlendirin dedim..
bu işlere bakan birisine yönlendirdiler neyse onu aradım konuştum..
o da balçova sanayide bir mekan/usta var yağ değişimi de yapıyorlar dedi..
bana mekanın sahibinin numarasını verdi..
neyse onu da aradık..
adam dükkanda değilim diyerek telefonda fiyat vermek istemedi..
yarım saat sonra arayın dedi.. aradım.. bir daha da açmadı..
koskoca dist. firma aracılığı ile geldiğim son noktaya bakın
-
Müşteriye böyle davranan firma yada ustaya prim vermemek lazim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Demek ki Shell'den yağ almamak lazım valla ben pahalı mahalı demeyip Liqui moly alıyorum A kalite yağ nasıl olsa. Dist. Firması Egemot online satış yapıyor mis gibi kafa rahat direk Almanya'dan geldigi gibi sahte yağ mı aldım diye sıfır soru işareti bu sayede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 5 Ağustos 2024; 16:46:37 > -
Cleanpex miydi neydi mobil 1 için online satış yetkili firma diye geçiyordu , burası güvenilir mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet Cleanpex Güvenilir Türkiye Dist. Firması Liqiui Moly'nin nasıl Egemot ise Mobil'inde Cleanpex
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 6 Ağustos 2024; 16:51:30 > -
Ben 15-20 gün önce aldım, yetkili online tek satıcı. 1 günde yolluyorlar hemen, paketleme güzel, bir kaç anlayan ustaya da sordum orijinal dediler.
Tek sıkıntı yağ Türkiye üretimi, ABD'den gelmiyor. Onun farkını da 2-3 ay içinde anlarım yazarım.
FMY'den bıktım çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zotacing -- 6 Ağustos 2024; 20:24:6 > -
Araç Ford mu yoksa ? 948b yi karşılayan 5-20 motor yağı getirmiyor adamlar arkadaş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Araba Ford ama 0-30, gerçi fark etmiyor. FMY çok dandik.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X