Şimdi Ara

Motorola Defy video inceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
0
Favori
39.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yardımcı olmak istediğini her zaman biliyorum ama söylediğin şey bir an çok zor geldi ki bana hala öyle geliyor...

Yanlış bir şey söylediysem kusura bakma ama neden bu kadar sorunlu olarak piyasaya çıkıyor bu motorola defy hala anlamış değilim. Yani ilk başta dokunmatiği bozuktu şimdi de gelen aramalardan ses alamıyorum. Hoparlöre verdiğim zaman ses gayet güzel çıkıyor. Ayrıca kulaklık takılıyken de karşı tarafı rahat duyabiliyorum... Ama normal haldeyken karşı taraf benim sesimi alıyor ben çıt dahi duymuyorum resmen....

Bunun mantığı nedir ? Sıradan telefoncular tamir edemez mi bunu ? İngiltere olayı yalan ben gitmiyorum çevremden de kimse gitmiyor...

El Fuego

Abi bendeki şanssızlığı zaten en başından biliyorsun nelerle uğraştık şimdi de her şey iyi gidiyordu bu çıktı başımıza... Romları deneyeceğim vaktimin olduğu ilk anda bakalım umarım düzeltebilir bu sorunu... Her ne kadar umudum olmasa da...

Telefoncuların yapabileceği bir şey yok mu buna acaba ? İngiltere'ye görütülmesi nerede imkansız. Ben de buradayım yakınlarımın da hepsi burada şansıma...

Ne yapsak arkadaşlar ?

• dokunmatik donmasi yazilimsal bir sorundu, cozuldu. ses arizasi donanimsaldir muhtemelen ve fiziksel mudahale gerektirir.

kotu sans!

ben ve hp gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

mav1li

Yardımcı olmak istediğini her zaman biliyorum ama söylediğin şey bir an çok zor geldi ki bana hala öyle geliyor...

Yanlış bir şey söylediysem kusura bakma ama neden bu kadar sorunlu olarak piyasaya çıkıyor bu motorola defy hala anlamış değilim. Yani ilk başta dokunmatiği bozuktu şimdi de gelen aramalardan ses alamıyorum. Hoparlöre verdiğim zaman ses gayet güzel çıkıyor. Ayrıca kulaklık takılıyken de karşı tarafı rahat duyabiliyorum... Ama normal haldeyken karşı taraf benim sesimi alıyor ben çıt dahi duymuyorum resmen....

Bunun mantığı nedir ? Sıradan telefoncular tamir edemez mi bunu ? İngiltere olayı yalan ben gitmiyorum çevremden de kimse gitmiyor...

El Fuego

Abi bendeki şanssızlığı zaten en başından biliyorsun nelerle uğraştık şimdi de her şey iyi gidiyordu bu çıktı başımıza... Romları deneyeceğim vaktimin olduğu ilk anda bakalım umarım düzeltebilir bu sorunu... Her ne kadar umudum olmasa da...

Telefoncuların yapabileceği bir şey yok mu buna acaba ? İngiltere'ye görütülmesi nerede imkansız. Ben de buradayım yakınlarımın da hepsi burada şansıma...

Ne yapsak arkadaşlar ?

Bir forumda adam yeni aldıktan kısa süre sonra kulaklık girişinin çalışmadığını yazmış. İçini açıp oksitlenen yerleri temizleyip sorunu giderdiğini yazmış. Belki kulak hoparlörü için de böyle birşey söz konusu olabilir. Bildiğin iyi bir tamirciye göster. İyi tamirci bilmiyorsan forumda sor yardımcı olacak kişiler var.

• mesajımı bulun
  • El Fuego

Aynen hem de epey kötü şans... Ben zaten ne alsam bozuk çıkıyor ilk değil yani... Neyse bari düzgün bir telefoncuya götürelim bunu da baktıralım... Tavsiyeniz var mı acaba ?

mav1li

Sizin bildiğiniz iyi bir tamirci var mı acaba direk size sorayım özel mesaj da atabilirsiniz.
  • El Fuego

Aynen hem de epey kötü şans... Ben zaten ne alsam bozuk çıkıyor ilk değil yani... Neyse bari düzgün bir telefoncuya götürelim bunu da baktıralım... Tavsiyeniz var mı acaba ?

mav1li

Sizin bildiğiniz iyi bir tamirci var mı acaba direk size sorayım özel mesaj da atabilirsiniz.
  • official 2.3.3 çıktı mükemmel gözüküyor moto çıkarmayacaktı ama çıkardı yinede
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1081957
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinagawa Station
    official 2.3.3 çıktı mükemmel gözüküyor moto çıkarmayacaktı ama çıkardı yinede
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1081957

Bu hafta içinde alıyorum. Alma diyen var mı?
  • WriterHuman

Alma kardeşim ben diyorum iyi düşün... Aynı paraya buna denk telefonlar bulabiliyorsan android olarak bence kesinlikle alma... Zaten çektiğim sıkıntıları biraz okumuşsan almaman gerektiğini anlarsın.

Yine de kendin karar vermen gerekir ama bana kalsa daha kimseye aldırmam.
  • senin haricinde sikayetci de yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Fuego

Benim haricimde şikayetçi mi yok ? Abicim bu ear speaker problemine sahip en az 500-600 kişi gördüm sadece büyük forumda.... Binlerce kişide aynı problem var gelen aramaları açıyorsunuz ses çıkmıyor.... Telefonlar kronik bozuk. Bunu ben değil bütün Asya ve Avrupa söylüyor.Çözümü yok mu var ama alınan ülkeye geri gitmesi gerekiyor ki bana göre bu yüzden de çözüm yok sayılır benim için...

Hala rom değiştirmedim bir katkısının olabileceğini düşünüyorum. Her ne kadar problem %99.9 donanımsal olsa da deneyeceğim rom olayını 2.3 çıkacak kısa bir süre sonra ona geçeceğim.

Yalnız ben telefonumu normal bir telefon tamircisine vermeyi planlıyorum... Umarım yapabilirler onlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

El Fuego

Benim haricimde şikayetçi mi yok ? Abicim bu ear speaker problemine sahip en az 500-600 kişi gördüm sadece büyük forumda.... Binlerce kişide aynı problem var gelen aramaları açıyorsunuz ses çıkmıyor.... Telefonlar kronik bozuk. Bunu ben değil bütün Asya ve Avrupa söylüyor.Çözümü yok mu var ama alınan ülkeye geri gitmesi gerekiyor ki bana göre bu yüzden de çözüm yok sayılır benim için...

Hala rom değiştirmedim bir katkısının olabileceğini düşünüyorum. Her ne kadar problem %99.9 donanımsal olsa da deneyeceğim rom olayını 2.3 çıkacak kısa bir süre sonra ona geçeceğim.

Yalnız ben telefonumu normal bir telefon tamircisine vermeyi planlıyorum... Umarım yapabilirler onlar.

Bu problem ile ilgili forumun linkini verebilirmisiniz. Telefonu ben beğendim ve almak istiyordum. Biraz daha araştırmak istiyorum konuyu...

• @jovanovic

sanssizsin. defy'da sanssizmis, senin gibi sanssiz birine dustugu icin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

@jovanovic

sanssizsin. defy'da sanssizmis, senin gibi sanssiz birine dustugu icin...

El Fuego, cidden xda'da 20 sayfalık konu var, motorola forumunda da 46. Onlar rahat garantiye yolluyorlar. Ya da k850i earpiece'ı ile değiştiriyorlar. Ben onlarla uğraşmamak için bütün maddi imkanlarımı seferber edip ATRIX'te karar kıldım mesela.
  • takip ediyorum.
  • Forum xda devepolers dan defy problemlerini aratip bulabilirsin...

Telefonu alacaklara tavsiyem...

ALMAYIN ALDIRMAYIN DEFY 5 PARA ETMEZ BIR TELEFONDUR.

Yurt disinda degilseniz garantiye de yollanmaz ugrasir durursunuz.
  • motorola forumlarından okuduğum kadarıyla BTxx veya BFxx kodlu cihazlar yeni seri olup hoparlör sorunu giderilmiş. Bu kodlar bataryanın altınaki telefona ait etikette yazııyormuş. eskilerine B06 vb. şeklinde kod varmış.

jovanovic seninkinin kod numarasını kontrol ettin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor™

Benim hoşuma gitti telefon.

Temizlenmeside çok kolaymış

• http://www.motorola.com/Consumers/US-EN/Consumer-Product-and-Services/Mobile-Phones/MOTOROLA-DEFY-with-MOTOBLUR-US-EN

This is a software upgrade for T-Mobile USA Motorola DEFY users who are currently using Android™ 2.1 (Eclair) software versions. The 34.4.9 upgrade for Motorola DEFY provides new features from Android 2.2 (Froyo) plus additional improvements.

All Motorola/T-Mobile USA DEFY users.
  • bu telefonu almaya karar vermiştim bu konuyu görünce vazgeçtim :((
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.