Şimdi Ara

Mouse Bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle sorunumla ilgili 2-3 gündür araştırma yapıp donanımhaber'de ya da başka bir sitede çözüm bulamadığımı belirtmek istiyorum -ki araştırmadan gelip yazıyorsunuz'cular türemesin-.

Sorunum yei aldığım oyun faresiyle alakalı. Kablolu USB mouse elli bir süre sonra gidiyor pc algılamıyor. Çıkarıp 1-2 dk sonra takınca yine görüyor bi 10-15 dk. sonra yine aynı sorun. Önceki mouse'umu takıyorum yeni aldığımda mı sorun diye fakat onda da 20-30dk da bir bu kesilme oluyor fakat ondaki 2-3 sn sürüyor ve düzeliyor. BİOS ayarlarını sıfırladım, USB sürücülerini güncelledim fakat tam anlamıyla doğru yapabildiğime güvenemiyorum. Mouse bozuk olsa sanırım hiç görmez bilgisayar diye düşündüm. Bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim...

• Selam

Araştırman çok önemli. Bazen ufak bir sorunu araştırırken bir çok bilgi edinirsin farkında olmadan tebrik ederim.

Şimdi benim aklıma ilk gelen çok basit bir sorun. Anladığım kadarıyla USB de ve Mouse da herhangi bir problemin yok. Ancak sana tavsiyem şu. Resimdeki gibi mouse a ait USB girişini biraz ezerek USB girişine sıkı oturmasını sağlaman. Abartmadan dene bakalım sonuç ne olacak?

Mouse Bağlantısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enyahya -- 1 Mart 2015; 17:10:01 >

• Cevabınız için teşekkür ederim. Şimdi bir de öyle takayım mouse'u, oldu ya da olmadı diye tekrar yazarım buraya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enyahya

Selam

Araştırman çok önemli. Bazen ufak bir sorunu araştırırken bir çok bilgi edinirsin farkında olmadan tebrik ederim.

Şimdi benim aklıma ilk gelen çok basit bir sorun. Anladığım kadarıyla USB de ve Mouse da herhangi bir problemin yok. Ancak sana tavsiyem şu. Resimdeki gibi mouse a ait USB girişini biraz ezerek USB girişine sıkı oturmasını sağlaman. Abartmadan dene bakalım sonuç ne olacak?

Mouse Bağlantısı

Şunu da belirteyim hocam, u mouse tek bir portta çalışıyor diğer USB portlarında görmedi pc.

• Dediğimi yaptın mı sonuç nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enyahya

Dediğimi yaptın mı sonuç nedir?

dediğiniz yaptığıman beri kesinti olmadı şimdilik. bir sorun olursa yazacağım tekrar, teşekkür ederim basit ama etkili oldu sanırım :)
  • Hocam bir kez koptu yine bağlantı çıkarıp 3-4 dk sonra yine taktım aynı şekilde geri geldi. Pc de başka portta da görmüyor mouse'u. Oyun oynarken kesilince sıkıntı oluyor bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.