Arkadaşlar ben battlefield heroes oynuyorum.foruma baktım burada bf3,bf2 konuları var ama macro her yerde macrodur. A4 tech XL-747H kullanıyorum mouse olarak(farklı model kullananlar da yazarsa fikir verir sorun değil) sorunum şu; klavyeden normal silahı 1 tuşuna atamışım.Bazukayı ise 3 tuşuna atamışım.şunu yapmak istiyorum; mouse da bir tuşa atayacağım macro ile o tuşa basınca bu silahlar arasında değişim yapmak istiyorum ama zaman olayı sorun çıkarıyor. yani diyelim ki normal silahla oynuyorum atıyorum 3 dakka sonra bazukaya geçmek istedim basayım o tuşa bazukaya geçsin bazukayı bir süre kullanayım yine o tuşa basınca normal silaha geçsin istiyorum. ama benden hep bir süre istiyor.benimse bu silahlar arasında yapacağım geçişin belli bir süresi yok.duruma göre değişiyor. acaba böyle bir macro mümkün değilmi? bir de son olarak sniper kullandığımda her atıştan sonra dürbün sağ üst(kuzey doğu) yönünde geri tepiyor. bir macro ile atıştan sonra dürbünü sol alt(güney batı) yönüne çekebilirmiyim. elinde bana yardımı olacak macro bulunan arkadaş paylaşırsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler ve iyi oyunlar.