Şimdi Ara

MOUSE MOUSEPADLE ÇALIŞMIYOR 3.MOUSE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz günlerde rampage mousepad aldım.Logitech 40 liralık mouse vardı mousepadin üzerine getirince 5 saniye sonra algılıyor ve çalışıyordu. fakat kaldırınca mouse'u tekrar 5 saniye beklemem gerekiyordu bende gittim vatandan e verest mouse aldım 40 liraya. onda mouse mousepadde hiç hareket etmiyordu. mouse iade ettim yeni A4tech a9 mouse aldım. bundada aynı sorun var mousepadı çok zor algılıyor. fakat aldığım yerde aynı model mousela denedik sıkıntı yoktu eve geldim sıkıntı başladı. zeminden mi acaba dedim zemin değiştiriyorum yine algılamıyor hiç böyle bi sorunla karşılaşan oldumu.

Mousepadde rampage model 40 lira falan kendisi altı yapışkanlı gibi kaymaz mousepad bi yüzüm gülemedi 2 haftadır sorun neyden acaba. mouse optik ondan mı acaba a9un optik lazeri arttırılıyor mu yazılım indirdim bulamadım

• Ofis sensörlü mouse'larda oluyor böyle sıkıntılar, biraz paraya kıyıp güzel sensörlü bir mouse alırsan rahat edersin, çoğu her yüzeyde çalışıyor sorunsuz.
  • arkadaşlar aynı sorun bende de var kötü 5tl lik mause padinde çalışıyor 2 ayrı masue padi var onda çalışmıyor. a4 tech v7ma mause var. bunun bi çözümü yokmu ?
  • 100tl verdim daha güzel için razer alamam ki :D sıkıntı biryerde ama çözemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.