Şimdi Ara

Mozilla ve İnternet Explorer Sürekli Çöküyormu Gelin Çözümü Burda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar geçenlerde pc ye 2 adet kullanılmış ram aldım. Gayet Güzel çalışıyordu aradan 1 ay kadar geçti geçmedi arası bilgisayar internentte gezinirken sürekli explorer hata gönder mesajı geliyordu neyse internet explorer 7 kullanıyorum belki ondandır en iyisi 8 yükleyeyim dedim ve yükledim bu sefer hiç açılmıyo explorer tıklıyorum saniye felan geçmeden kapınıyor tüm forumları okudum herkez bişiler anlattı fakat hiç biri işe yaramadı neyse format atayım dedim formatta kur dosyalarını yüklerken sürekli hata vermeye başladı. Hadi neyse dedim cd bozuktur başka cd takayım dedim gene aynı yerde aynı hatalar bu cd de bozuk dedim sp 3 deniyordum sp 2 kurayım dedim o da aynı hatalar kaplorarı söküp takıyorum bi işe yaramıo harddis ki oynuyorum bi işe yaramıo bu seferde suçu cd rom bozuktur die onun üstüne attım başka bir dvd rom taktım gine fayda yapmadı tamamen delirmek üzeriyken len dedim alakası yok ama belki ram day sa sorun neyse dedim bi deneyeyim eski ramları taktım şark ilk seferde o hata verdiği cd yi kurdu. Ne alakası var ramlar la anlayamadım. Ben böle bir dökümanı kendim 2 gün uğraştığım için yazdım herkez faydalansın benim kadar aramayın sizde ramları çıkarın takın başka bi ram alın yuvalarını değiştirin double ram varsa teker teker takın deneyin hadi kolay gelsin

"BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR"

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.