Şimdi Ara

MP3 Player Tavsiyeleriniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya mp3 playeri ayrı taşımak istemiyorum aslında. Ucuz MP3 lü bir telefon almak istiyordum. Samsung E250 gibi. Hem A2DP'li Bluetooth desteği de var. Kablosuz kulaklıkla müzik dinlerim, eve gelince de 2+1 ses sistemine bağlarım diye düşünmüştüm. Ses sistemine bağlamak mümkün olur mu 2+1'e?
  • benim bildiğim bağlanması lazım.
    ama kompakt çözümleri ben pek sevmediğimden, fot mak, cep tel ve müzik çaların ayrı olmasından yanayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

Ya mp3 playeri ayrı taşımak istemiyorum aslında. Ucuz MP3 lü bir telefon almak istiyordum. Samsung E250 gibi. Hem A2DP'li Bluetooth desteği de var. Kablosuz kulaklıkla müzik dinlerim, eve gelince de 2+1 ses sistemine bağlarım diye düşünmüştüm. Ses sistemine bağlamak mümkün olur mu 2+1'e?

Abim bir süre e250yi kullandı. Seste kalite kesinlikle bekleme derim. Ayrıca ses sistemine bağladığında yani ses çıkış gücünü yükselttikçe bu kalitesizlik kendini daha çok ortaya çıkaracaktır.
  • Him, işin bir de bu yönü var. Düşünmemiştim hiç. Ses kalitesi belki kulaklık iyi olmadığı için kötüydü. İyi kulaklıkla denemişmiydiniz hiç?
  • aboo nasıl oldu o iş ya o fiyata görseydim bende kaçırmazdım valla ..

bidaha öyle bişey yapmazlar heralde değilmi ?
  • çok zor:) 280 lira gözüküyor şu an. ama kişiye özel indirimden yararlanabilirsin sanıyorum, ara ara yapıyorlar.
    bir tek şarj adaptörü yok içinde, onu da gittigidiyordan 20 liraya (kargo dahil, distrübitör garantisi ile) alabiliyorsun.

eğer düşürebilirsen yine indirimle falan, kaçırma derim.
  • Bende kütük gibi bi creative var ama ses kalitesi iyi
  • creative zen!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

Ya mp3 playeri ayrı taşımak istemiyorum aslında. Ucuz MP3 lü bir telefon almak istiyordum. Samsung E250 gibi. Hem A2DP'li Bluetooth desteği de var. Kablosuz kulaklıkla müzik dinlerim, eve gelince de 2+1 ses sistemine bağlarım diye düşünmüştüm. Ses sistemine bağlamak mümkün olur mu 2+1'e?

Kampanyada şu an alıcaksan tam zamanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you

Kampanyada şu an alıcaksan tam zamanı

Kredi kartı limitim dolu.
  • @ronurer

fiyatı nedir onun ?
  • arkadaşlar creative t100 nasıl acaba?
  • sony............
  • ipoddan şaşma derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: koraykasap22

ipoddan şaşma derim

O laf biraz eskidi artık. Çok daha ucuza daha özellikli ve daha kaliteli ses veren mp3 çalarlar var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

quote:

Orjinalden alıntı: koraykasap22

ipoddan şaşma derim

O laf biraz eskidi artık. Çok daha ucuza daha özellikli ve daha kaliteli ses veren mp3 çalarlar var.

birsürü mp3 player deneme fırsatım oldu ancak ipodun ses kalitesi hala rakipsiz bence. ipod kalitesini düşürmediği sürece bu laf kolay kolay eskimez
  • ipod - iriver - cowon - samsung'un bir çok modeli ve meizu m6 sl versiyonu wolfson audio chip kullanıyor..
    Bu chip'i kullanan cihazların ses karekteristlikleri birbirine çok yakındır ve ses tonlamaları çok iyidir..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.