Şimdi Ara

MP3 TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bi mp3 almak istiyorum.Alacağım cihazın video oynatması benim için önemli.radio o kadar önemli değil.hafızada 4gb dusunuyorum hafıza kartı desteği de olursa super olur.en fazla 260-270TL verebilirim.ben creative zen duşunuyorum sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.

• ben ingoo in-970s kullanıyorum videoda çok başarılı. zen e oranla daha başarılı cowon d2 var bence onada bir bak. meizuda iyidir. ingoo bu aletlere oranla fiyat olarak hesaplı. videoda en iyi cowon bu üçü arasında. sestede meizu gelde çık işin içinden.
  • creative zen alda iki hafta sonra "zenim kapandı açılmıyo yardım edin lütfeeen" diye konu aç , saakın ha sakın zen alma formda bi araştır kaç kişi aynı sorunu yaşamış?bende zen kullanıcısıydım bikez kapandı açılmadı kurcaladım falan derken açıldı geçenlerde tekrar aynı şey oldu bu sefer tık yok servise verdim yapamadılar öyle çekemcede yatıyo şimdi yeni mp4 araştırıyorum cwond2 plus öneririm 210 tl falan alttaki linke bi gözat ama linkteki cowond2 plus değil bi alt modeli olan cwond2 ,diğerinden tek farkı bir üst modelinde tv alıcısının bulunması

http://forum.donanimhaber.com/m_31349487/mpage_1/key_//tm.htm#31389506

• x fi nasıl onun hakkında bilgisi olan varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.