Şimdi Ara

mp3 ü track olarak cd ye kaydetme nasıl oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi arkadaşa cd çekeceğim ama mp3 çaları yok sadece track parçalar çalabilen cd çaları var. En fazla kaç parça çekebilirim ? Parça seçimi yaptık ama hepsi mp3 bunları nasıl cd ye aktarabilirim teşekkürler

• istersen Easy CD-DA Extractor diye bi program var önce orda audio yap sonra cd ye çek. istersen nero programı ile doğrudan mp3 leri audio olarak çekebilirsin. ikiside kolay bulunur netten. parça uzunluğuna göre sayı değişir. standart 80 dk.
  • Teşekkürler arkadaşım sağolasın peki bu neroda bu audio olarak çekim için neler yapmak gerekiyor?
    Birde track olarak mı yoksa mp3 olarak mı çekildiğini nerden anlarız ?
  • nero express -> music -> audio cd -> add -> mp3ler -> burn
  • Teşekkürler arkadaşlar sağolun
  • windows media player 10 ( 9.x serisinden emin değilim) da bu işi yapar.... terside mümkündür...
  • demek ki bu işlem tersinirdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mp3 leri track yapmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen...
  • bu adam nasıl yüzbaşı olmuş
  • aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickimx

nero express -> music -> audio cd -> add -> mp3ler -> burn

yıllardır bu yöntemi kullanıyorum. Başka şeylerle uğraşmana gerek yok. Nero express yeterli
  • evet elinde nero 6.0 ve üstü programları varsa direkt olarak tracka çevirip çekebilrsin.
  • 99 dk lık cd lere ortalama max 22 parça falan.
  • cdex diye bir program var ilk önce istediğin şarkıları seç ve ondan sonra onları convert ettikten sonra mp3 ler track halini alır ve onları cd ye kopyalayabilirsin
  • offf cdex kullanmayın sakın ha.en basit nero kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: seymen

bu adam nasıl yüzbaşı olmuş

Arkadaşım senin densizliğine veriyorum. İnsan yüzbaşı oldu diye herşeyi bilmek zorunda değil Daha önce mp3 track filan işim olmadı. Bu form insanların bilmediklerini öğrenmesi için açılmış neyse ya seninle muhattab olmak istemiyorum

Bu arada arkadaşlar teşekkürlet nero ile bu işi hallettim hepiniz sağolun

• quote:

Orjinalden alıntı: Night_Mare

quote:

Orjinalden alıntı: seymen

bu adam nasıl yüzbaşı olmuş

Arkadaşım senin densizliğine veriyorum. İnsan yüzbaşı oldu diye herşeyi bilmek zorunda değil Daha önce mp3 track filan işim olmadı. Bu form insanların bilmediklerini öğrenmesi için açılmış neyse ya seninle muhattab olmak istemiyorum

Çok haklısın. Boşver, takma bunları kafana...

• yaw geçen bi yerde audio cd yapcaktım baktım nero yok windows media playerla yaptım gayet kolaydı ve hiçbisorun çıkmadı hatta sanırım ayarlarıda otomatik yapıyo çünkü ben hiç ayar yapmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunasilah

yaw geçen bi yerde audio cd yapcaktım baktım nero yok windows media playerla yaptım gayet kolaydı ve hiçbisorun çıkmadı hatta sanırım ayarlarıda otomatik yapıyo çünkü ben hiç ayar yapmadım

Bu işi mplayer ile nasıl yapıyorsunuz anlatsanız da öğrensek
  • windows media playerda cd kopyala diye bi seçenek var zaten o seni yönlendiriyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.