Şimdi Ara

Mp3 Yada Mp4 Tavsiyesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamlar Aranıza yeni katıldım , daha önceden takip ediyordum ama yeni aldm üyeliğimi neyse sıkmadan direk soruma geçeyim ;
    ßugun Mp3 yada Mp4 Player almak istiyorum
    Bütcem: Max. 150YTL
    Aradıklarım: En az 1GB hafıza.Radyo.Mümkünse Video oynatsın 3-5dk'lık klipler için görüntü akıcı olsun.Ses kaliteside Orta derece olabilir.
    Biliyorum fiyata göre biraz fazla şey istedim ama bu özelliklerde bu fiyata bişey bulursam bugün hemen gidip alıcağım.
    DipNot: GG gibi online sitelerden alışveriş yapma şansım yok , Teknosa , VatanComputer ... Gibi yerlerden alma şansım var Şimdiden cevaplarınız için teşekkürederim!

• http://forum.donanimhaber.com/m_20452990/mpage_1/key_/tm.htm
    arkadaşım buraya bak daha yararlı bilgiler edinebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuunC#8364;rr -- 4 Şubat 2008; 13:00:54 >
  • Arkadaşlar VatanBilgisayar'da Orite'nin 2 Modelini Buldum ikisininde fiyatı aynı sanırım bu ikisinden birini alıcağm ama hangisini alsam karar veremedim aslında bu konularda fazla bir bilgim yok acaba hangi model daha iyi bir yardım edermisiniz?

1.Model
    2.Model

• abisi böle afedersin uydurk şyler almayın derim gidin teknosa ya yada watan com a orada orjinaline göz dikin alıyorsunuz öle orite sunny pranha ları 1 ay yada 1 hafta sonra başlıyorsunuz bu marka mp4 / 3 lerin yazılmı elinizde warmı demeye başlanıyor bence siz gidin hem orjinal hemde garantili makinalar alın hem siz rahat edin hem siz rahat edin ama iyisini almak için biraz daha para eklemelisin benim diceklerim bu kadar umarım sert konuşmamışımdır benim tawsiyem adam akıllı orjinal olsunda ne olursa olsun ör. creative sony iriver gibi markalar olursa daha iyi olur acele etmeyin benim gibi
  • iyide bunlar zaten orjinal ve garantili ürünler , ayrıca daha önce forumda tanıtılan ingoo tarzı bir ürün hadi onuda geçtim iriver ve sony'e hiç yaklaşmam , creative kullananların yorumlarınıda okudum tekrarlarca benim bütçeme uygun olan modeller hep hatalı...
  • Abicim İngoo'nun modeli Orite'ın modeli ile aynıdır asla sahte değildir. Biz extra dan dahili hoparlörde eklettik. Oem ürünlere herkes kendi markasını basıtırır. Bizim pakette şarz kaset çalarda dinlemek için aparat hepsi var.

Al kullan prpblem yaşarsan yaz foruma daha bizden alan olmaz. 135YTL+KDV oritee İngoo kargo dahil 115 YTL daha ne istiyonuz:)) Regallin reklamını hatırlatırım size:))

Kullanıp yazan arkadaşları tanımam etmem istediler yolladım biri bursada diğeri edirnede. Başka alanlarda var ama forumda yazmadılar.
  • arkadaşım bende senin gibi ihttiyacımı karşılayabilecek uygun fiyatlı bir ürün arıyordum dün kipada gezerken gözüme takıldı smach diye bir marka 2 gb lık modelinden alıverdim 139 yt di 12 taksit yaptırdım.film de attım video clipte mp3 te..ses kaliteside tatminkar radyosu var ses kaydı var e-book ve fotoğraf yükleme özelliği de var.e daha ne olsun değilmi..sırf markaya çok fazla para vermeye gerek yok amaç aynı..paylaşmak istedim..

http://www.smach.gen.tr/urunler.asp?grup_no=5&dil=1 linkte görülen 401 modelini aldım çok memnunum tavsiye ederim...
  • biraz daha bekle ne bilim paran denkleşinceye kadar en azından bekleki uykuların kacmasın.. kacak creative zen al daha mutlu olursun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.