Şimdi Ara

ms-dos ve xp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sanırım ev yapımı olan bi program çalıştırmam gerekiyor ve ms-dos programıyla yapılmış sanırım bu konularda bi bilgim yok biraz bakındım ama anlamadım ...

1. xp kullanıyorum
    2. ms dos la yapılmış programları açmaya çalışıyorum ( açılıyor ufak siyah bi ekran ve saniye içersinde kapanıyo)
    3. ms-dos u mu yüklemem gerekiyo ( xpde yokmuş sanırım)
    4. ms xp ye nasıl yüklenir

yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

• dosyayi alabilecegim bir link verirsen yardimci olalim.
  • 2 seçeneğiniz var.

1- Programın kısayolunu bir yerde oluşturun.
    Daha sonra bu kısayola sağ tıklayıp özelliklerine girin.
    Program sekmesinde çıkışta kapat kutusunun işaretini kaldırın.

2- Başlat - Çalıştır penceresine "cmd" yazın.
    Bu size komut istemini açacaktır.
    Bu komut istemi ile bilinen komutları kullanarak dosyanızı bulun ve çalıştırın.
  • dosyalar 1kb büyüklüğünde ondanmı açılmıyo ama en iyisi linkleri veriyim

bu ilk link eyer bu çalışırsa ikinci linktekini uygulamayı düşünüyorum çok ufak bi hatam var ya hadi neyse bu programlar bize büyük geliyo :P :)

1. link multi touch pad

http://www.instructables.com/id/How-to-Make-a-Cheap-Multitouch-Pad/

2. link multi touch television

http://www.instructables.com/id/Back-projection-56-inch-multitouch-television./

bunları tr de yapıcak adam bi bu forumdan çıkar heralde :D ...teşekkürler...

• Konunun Dos ile alakasi yok
    Configuration.bat a tikladim ve bagzi pencereler normal bir sekilde calisti.

MTmini - Getting Started.pdf de yazanlari iyi oku, orda sisteminde onceden kurulu olmasi gerekenler yaziyor, tabi bende zaten hepsi onceden kurulu.

tvkartim var ama kablosu bagli degil, program tvkartimi algiliyor ve o yuzden webcam ayari yapamiyorum, "Multitouch Pad" olarak bi numara yapacak ama ne acaba, ne yapar bu zavazingo?

not: bu arada 1kb degil, 41mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 6 Haziran 2008; 18:17:51 >
  • toplam boyut 41 mb cnm neyse

ozel okullarda kullanilan akilli tahtalar var duymussunuzdur bu programla basit bir webcam projector ve cesitli malzemelerle kendi dokunmatik ekranli (touchscreen) bilkgisayaramizi kendimiz yapicaz yurt disinda kaliyorum ve burda bir turk okulumuz var bu projeden hem ogrencilar yararlanicak hemde okulumuza yarari olucak diye dusunuyorum....herkezin yapabilcegi bisey aslinda

sistemde olmasi gereken programlar dediniz o programlari indirebilecegim bir link vermeniz mevcutmu veya siz uploud edebilirmisiniz
  • pdf 2. sayfada yaziyor, ordan bakip google ile aratip hemen indirirsin.

anlattigin benzeri seyi sabanci universitesinde duymustum, hoca dersi anlatirken tahtaya yazdiklarini silmeden once bir dugmeye basiyor, sonra tahtayi siliyor. Dersten sonra dersi kaciran yada baska neyse, internetten bir word dokumaninda tahtada o ders olanlarin hepsini gorebiliyor. Bi arkadasim bi zamanlar sifresini vermisti, bakmistim, cok şık bir olaydi. Tabi bu farkli bir olaya benziyor, ama akıllı tahta ha ole ha bole akıllı tahtadir, yeterki ogrenciler akıllı ogrenci olsunlar.
  • internette daha onceden orjinalini gormustum bu ev yapimi bisey akilli tahtadan cok daha fazlasi on parmak kullanarak hatta iki kisi 20 parmak kullanarak yonetiyo adeta bilgisayari yasiyosunuz :) su an okuldayim programlar aksam evde bakicam yarimdaliriniz icin tesekkurler eyer sorunsuz yaparsam bu siteyede koyucam tabiki...:) ve ayrica yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler.. ;)
  • elden geleni yapariz, deneme neticelerini yazarsin.
  • teşşekkürler.... tek tek yazıcam ama şimdilik küçük bi erteleme yapmam lazım sonrasın bitirim yaptığım işlemleri buraya koyucam...iyi günler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.