Şimdi Ara

MSI 760GM-P23 (FX) AMD 760G AM3+ DDR3 bios update (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
19.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar biriniz bakıverin şu dvd numaralarına, veya içerik boyutuna

bendeki dvd ler biri 3,81 gb diğeri 3,93 gb boyutunda...
  • tam bir rezalet bu fx destekli diye gelen kart fxi çalıştırmıyor update için fx olmayan bir işlemci lazım ama yok ne yapacaz, servise gönder günlerce bekle, saçmalık resmen
  • Yakınlarda bir bilgisayarcı varsa al götür anakartı.

3-5 kuruşa hallederler. Masraf olacak ama beklemekten iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

quote:

Orijinalden alıntı: silent34

quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

arkadaşlar merhaba, anakartın yazılım dvd sinde, orta kısımda tam olarak ne yazıyor, yazabilirmisiniz,
    2 adet msi anakartım var, dvd ler karıştı,
    içerikleri hemen hemen aynı gibi, diğer kart 880 gms e35,

G71-MAD1024-J24

BENDEKİ DVDLERDE YAZANLAR BUNLAR... HANGİSİ BU ANAKARTA AİT, İÇERİKLERİ ÇOK YAKIN AMA ÇİPSET VS, FARKLI...
    G71-MAD1017-J24
    G71-MAD1023-J24

1023-J24 olan. bende de bu var.

• eyvallah metin abi
  • Ne anakartmış yahu, bıdık ucuz bişey ama iş görüyor.
    Ama overclock için ince ayarlara pek girmeyin.
    Kitlenip kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

Ne anakartmış yahu, bıdık ucuz bişey ama iş görüyor.
    Ama overclock için ince ayarlara pek girmeyin.
    Kitlenip kalıyor.

oc genie yapıcan, kendi halinde bırakıcan kartı
  • Yok,öyle hampacılığıda sevmiyorum.İlla biosu kurcalama hastalığı var ya.

Bi ton ince ayar çektim,olmadı.
    Sonra sadece frekansı arttırdım.Gerisine karışmadım. overclock uçtu.
    Kafasına göre diğer ayarları yapmış demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N93

beyler bu anakart ile cekırdek acan varmı ben 960t yı acamadım bı turlu bıde bıos ta nerden voltaj verebılırım 4 ghz ustu ıcın suan 3.8ghz de voltajsız stabil

Bi prime95 testi uygula bakalim kac dakikada carpan dusurcek...
    Dikkat et bide anakartin sicakligina :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 3.8de sorun yok ama hala voltaj veremedim
  • quote:

hocam 3.8de sorun yok ama hala voltaj veremedim

Oyunlarda sorun çıkmıyor da prime 95 stabilite testinde en fazla 10 dakika dayanıyor ankart kuzey köprüsü sonra çarpan düşürüyor.
    Çekirdek açabilen var mı demişsin ev arkadaşımda 960t var 5 çekirdek olarak kullanabiliyor işlemciyi 5. çekirdek bozuk çıktı (12346 kombinasyonunda) çekirdekleri sorunsuz açabiliyor.
    Sonuç:Anakart problemsiz sıkıntısız overclock yapmayan yada 3.5-3.6 ghz yeten diyenler için üretilmiş bu kart, fazlasını isteyen fiyatının en az 2 katını vermek zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak451905

quote:

hocam 3.8de sorun yok ama hala voltaj veremedim

Oyunlarda sorun çıkmıyor da prime 95 stabilite testinde en fazla 10 dakika dayanıyor ankart kuzey köprüsü sonra çarpan düşürüyor.
    Çekirdek açabilen var mı demişsin ev arkadaşımda 960t var 5 çekirdek olarak kullanabiliyor işlemciyi 5. çekirdek bozuk çıktı (12346 kombinasyonunda) çekirdekleri sorunsuz açabiliyor.
    Sonuç:Anakart problemsiz sıkıntısız overclock yapmayan yada 3.5-3.6 ghz yeten diyenler için üretilmiş bu kart, fazlasını isteyen fiyatının en az 2 katını vermek zorunda.

anakartımı değiştircem zatende uygun müşteri bekliyorm :) bütce yoktu idare etsin diye aldım bu anakartı gene idare ediyo hiç yoktan zaten :)

• Merhaba Arkadaşlar,
    Bende M2A-VM anakarttan buna geçtim. Benim ses ile ilgili bir problemim var, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Arka panelden hoparlör ile ses alıyorum fakat kasanın standart kablolarını düzgün takmama rağmen ön panelden ses alamıyorum, asus anakartın biosundan AC97'yi seçince ön panelden ses gelirdi, bunda HD Audio Controller'i disable yapınca bu sefer arka panelden ses alamıyorum ve sistem simgesinde ses aygıtı kullanılamaz halde başlıyor ve biostan enabled yapana kadar geçmiyor.
    Ön panelden nasıl ses alabilirim, bilen var ve paylaşırsa sevinirim. Kulaklık ile gece film izlemek için gerekiyor
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsdibek

Merhaba Arkadaşlar,
    Bende M2A-VM anakarttan buna geçtim. Benim ses ile ilgili bir problemim var, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Arka panelden hoparlör ile ses alıyorum fakat kasanın standart kablolarını düzgün takmama rağmen ön panelden ses alamıyorum, asus anakartın biosundan AC97'yi seçince ön panelden ses gelirdi, bunda HD Audio Controller'i disable yapınca bu sefer arka panelden ses alamıyorum ve sistem simgesinde ses aygıtı kullanılamaz halde başlıyor ve biostan enabled yapana kadar geçmiyor.
    Ön panelden nasıl ses alabilirim, bilen var ve paylaşırsa sevinirim. Kulaklık ile gece film izlemek için gerekiyor
    Teşekkürler.

saatin orada ses aygıtının ayar sekmesine çift tıklayıp açıp ön panel ayarlarından -ön panel jak saptamasını engelle- yi seçip denermisin birde

• selam arkadaşlar,

bu karttan aldım, Amd FX-4100 X4 3.6 Ghz Soket AM3 İşlemci aldım, taktım oda ne çalışmıyor :(

bu ne saçmalıktır yahu !!! hem FX diye anakart satıyorlar hemde FX işlemciyi çalıştırmıyor, çok sinirlendim bu işe :(

bios güncelleyecem diye diğer pc deki işlemcimi söktüm de taktım, yazıklar olsun MSI denenlere ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKNOKA

selam arkadaşlar,

bu karttan aldım, Amd FX-4100 X4 3.6 Ghz Soket AM3 İşlemci aldım, taktım oda ne çalışmıyor :(

bu ne saçmalıktır yahu !!! hem FX diye anakart satıyorlar hemde FX işlemciyi çalıştırmıyor, çok sinirlendim bu işe :(

bios güncelleyecem diye diğer pc deki işlemcimi söktüm de taktım, yazıklar olsun MSI denenlere ...

millet bangır bangır bağırıyo bios güncellemeden fx desteği yok diye, halen msi ye kızıp duruyosunuz,
    hangi mantığa dayanarak bu ikiliyi aldınız?
  • 6-7 aydır kullanıyorum. iyikide almışım ,son biosada güncelledim, stabil bir ankart bende cpu 3800mhz (nb ht ratio 9) kullanıyorum.

fakat amd overdrive dan bakınca 100 mhz olması gereken pcie speed 60mhz olarak gözüküyor buna dikkat eden varmı?

• arkadaşlar bu cızırtı problemini halledebilen var mı
    bende işletim sistemi açıkken de yapıyor
    bios 17.9
    fx-4100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dislocatedjaw -- 10 Haziran 2012; 14:12:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dislocatedjaw

arkadaşlar bu cızırtı problemini halledebilen var mı
    bende işletim sistemi açıkken de yapıyor
    bios 17.9
    fx-4100

Bu kartın sadece çızırtı prolemi yok. Bu kart hakkında konu bile açmıştım

http://forum.donanimhaber.com/m_60325666/mpage_1/key_/tm.htm

Çızırtı ve diğer problemlerden kurtulmanın tek yolu bu karttan kurtulmak ki Ben öle yaptım Diğer alternatif ise servise gönder yenisi ve ya başka bir ürün alma hakkın doğuyor en azından vatan bilgisayar bana böle bir yol sundu

• elimde amd işlemci yok işlemci olmadanbios update yapılamazmı
    veya giresunda yapmama yardım edebilecek olan varmı buna göre farklı bir kart seçebilirim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.