Şimdi Ara

MSI 760GM-P23 (FX) AMD 760G AM3+ DDR3 bios update (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
19.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ madhane hocam est. cahillikle alakası yok bende sizin mesajınız sayesinde biosumu rahat güncelledim sonda f11 e basınca tırsmadım f1 e bastım bende ilk defa msi aldım daha önce abit,epox falan kullanmıştım tabi asusun evo serisi kartları falan güzel ya da gigabyteın kartlarıda güzel ama biraz tuzlular

@silent34 green power (çevreci enerji) veya amd cool and quiet (serin ve sessiz çalışma) olayları işlemcinin hızını düşürerek enerji ihtiyacını azaltma buna bağlı olarak elektirik tasarrufu sağlama mantığıyla ilgilidir..Mesela benim sistem şu an burda mesaj yazarken 200x4 800mhz hızında ve 1.0 v falan ama pes12 e girsem hemen 1.4v civarına gelip 200x16 3.2 ghz e yükselir..yani enable yaparsanız performans artışı olmaz sistem boştayken elektirikten tasarruf edersiniz ama ben hiç green power kullanmadım yazdığım durum amd cool nd quiette öyle o da oc yapınca aktif olmuyor galiba forumda bilgiler var araştırırsanız bulursunuz..

• Ayrıca slient34 hocam benimde sistemde 5+1 takılı ve açılışta değil ama windows kapanışında sistem kapandıktan sonra 1-2 saniye süren bi cızırtı sesi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

Ayrıca slient34 hocam benimde sistemde 5+1 takılı ve açılışta değil ama windows kapanışında sistem kapandıktan sonra 1-2 saniye süren bi cızırtı sesi geliyor

O sorun sanırım tüm bu modellerde var Dün bu kartı aldığım vatan a gidip üründe problem olduğunu kapanırken cızırtının geldiğini ve değişim yapılmasını istedim onlarda saol'sunlar test edip ürün arızalı diyerek değişim veya başka bir ürün hakkımın olduğunu söylediler ben ise bu üründen memnundum ve aynısını almak istediğimi söyledim keşke söylemez olsaydım eve geldim bir hevesle tekrar kurdum bir de baktım aynı problem bunda da var yani msı firmasına bayağı lanet okudum. Bu sorunun ses drive'rinden kaynaklandığını ve ilerki güncellemelerle düzeliceğini umut ediyorum. Not: bu sorun win 7 deki kendi tanımış olduğu driverde yapmıyor ben bu sonucu çıkardım Bir umudum daha var oda realtek hd audi programını yüklemeden sadece sürücüyü güncellemek ama ne yaptıysam programı da yüklüyor Via nın gözünü seveyim onda programsız güncelleniyordu bu konu da yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa çok makbüle geçer.

• quote:

keşke söylemez olsaydım

kilit cümle bu hocam tekrar değişim imkanınız var ise bence üstüne para vererek başka markalara yönelin asus veya gigabyte olabilir
    ben goldun internet şubesinden almıştım uğraşamam açıkçası gold üzerinden değişim ile aslında ses cızırtısı olayı benim için sorun değilde benim sistem ağır oyunlarda yükteyken siyah ekran daha sonra bsod 1055 bluesreen code 124 şeklinde hata veriyor yabancı forumlarda gezindim baya kimisi psu da sorun kimisi anakatta kimisi cpu da kimisi ram de diyor aldık başımıza belayı

• Çok şükür benim 2 karttada bir sıkıntım olmadı saatlerce oyun oynama rağmen ısınma problemi bile yok diyebilirim + ben gigabyte ecs asus kullandım. daha öncede msı anakartı kullanan biri olarak bilmiyorum belki de bana öle geliyordur ama oyunlarda ses açısından msı anakarttan aldığım tadı alamadım. ben şu cızırtı problemini halledeyim benim için MSI yine 1 numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

quote:

keşke söylemez olsaydım

kilit cümle bu hocam tekrar değişim imkanınız var ise bence üstüne para vererek başka markalara yönelin asus veya gigabyte olabilir
    ben goldun internet şubesinden almıştım uğraşamam açıkçası gold üzerinden değişim ile aslında ses cızırtısı olayı benim için sorun değilde benim sistem ağır oyunlarda yükteyken siyah ekran daha sonra bsod 1055 bluesreen code 124 şeklinde hata veriyor yabancı forumlarda gezindim baya kimisi psu da sorun kimisi anakatta kimisi cpu da kimisi ram de diyor aldık başımıza belayı

Hocam sistemimiz aynı denebilir.Ben böyle bir problemle karşılaşmadım biostan işlemci voltajını 1.3 v ayarlayın tüm çarpan düşüren uygulamaları kapatın biostan işlemcinizin çarpanınıda kendiniz belirleyin 16x olarak .
    Ardından bu sorun çıkan oyunu açın bi deneyin.

• bu anakartan sipariş verdim gelecek ama IDE dvd-rw bağlanmıyor mu buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanibal

bu anakartan sipariş verdim gelecek ama IDE dvd-rw bağlanmıyor mu buna

ide yok ayrica sata-ide donusturucu de denedim olmadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanibal

bu anakartan sipariş verdim gelecek ama IDE dvd-rw bağlanmıyor mu buna

baglanmiyor belki donusturucuyle.. ide dvd yi sattim o yuzden :)
  • bu cızırtı sorunu olarak tabir ettiğiniz nedir ? benim başıma gelmedi ama ben ses driverlarını hiç kurmadım acaba ondan mı ? eğer ses driverlarını kurarsam bende de cızırtı olur mu yav :D
  • cızırtı problemi derken sistem kapanırken windows kapandıktan sonra 1-2 saniye hopörlörden cızz diye bi ses geliyo onun dışında sorun yok hem arka hem ön paneli kullanıyorum sıkıntı yok ses konusunda
  • o bir sorun degil evet su an intel chipset kullaniyorum aynisini yapiyor.. ses sisteminin acilip kapanmasiyla ilgili
  • Diğer kullandığım tüm anakartlar'da da ses kapanıp açılıyor idi ama böyle rahatsız edici bir çızırtıya raslamadım hiç ( harici ses kartl'arıda dahil ) evet bu bir sorundur. ama büyük bir sorun değil
  • Arkadaşlar herkese selam, ben bu anakarttan ve fx-4100 işlemci aldım fakat çalıştıramıyorum.

Bios sürümünün eski olmasından kaynaklı olduğunun farkındayım ama nasıl update edeceğim.

Eski yapıda bir işlemcimde malesef yok

Bu konuda bana yardımcı olacak arakadaşlar bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceygor -- 28 Aralık 2011; 14:19:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceygor

Arkadaşlar herkese selam, ben bu anakarttan ve fx-4100 işlemci aldım fakat çalıştıramıyorum.

Bios sürümünün eski olmasından kaynaklı olduğunun farkındayım ama nasıl update edeceğim.

hocam islemcn yoksa yapamazsn sanrsam. Tek caren serwse gndrmek 10-15gun beklemek istemezsen brndn idareten bi islemci bulman gerek eger ankaradaysan pm at ben yardimci olurum sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madhane

quote:

Arkadaşlar herkese selam, ben bu anakarttan ve fx-4100 işlemci aldım fakat çalıştıramıyorum.

hocam islemcn yoksa yapamazsn sanrsam. Tek caren serwse gndrmek 10-15gun beklemek istemezsen brndn idareten bi islemci bulman gerek eger ankaradaysan pm at ben yardimci olurum sana

Teşekkür ederim,

İzmirdeyim ben varmı buralarda olan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: madhane

quote:

Teşekkür ederim,

İzmirdeyim ben varmı buralarda olan.

Git bilgisayarcıya am3 işlemciyle güncellet.

• SSD kullanan varmı?nedir performans
  • http://www.msi.com/product/mb/760GM-P23--FX-.html#/?div=CPUSupport

burda fx 4100 için H2 yükleyin yazıyor diye onu yükledim. herkes H3 den bahsetmiş. başka bir şeyden mi bahsediyorsunuz? Yanlış mı yaptık?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucid dream -- 7 Ocak 2012; 15:10:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucid dream

http://www.msi.com/product/mb/760GM-P23--FX-.html#/?div=CPUSupport

burda fx 4100 için H2 yükleyin yazıyor diye onu yükledim. herkes H2 den bahsetmiş. başka bir şeyden mi bahsediyorsunuz? Yanlış mı yaptık?

H5 yüklemek daha mantıklı olacaktır. zira ben öle yaptım bir sıkıntı yok. stabil açısından güncel bios daha iyidir
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.