Şimdi Ara

MSI 760GM-P23 (FX) AMD 760G AM3+ DDR3 bios update (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
19.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • H5 le 1600 yaptilar sanirim ram destegini kartin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak451905

H5 le 1600 yaptilar sanirim ram destegini kartin.

( Geliştirilmiş bellek uyumluluk ) Derken neyi kastediyorlar açıkçası bende merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silent34 -- 6 Ocak 2012; 16:54:32 >
  •  MSI 760GM-P23 (FX) AMD 760G AM3+ DDR3   bios update

Corsair nova sata2 ssd .biraz dandik bi model.

biri guncel driver linki atabilirmi anakart icin(win7 64bit)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oncat

bu karti verip sandy bridge geçtim sonra da pişman oldum bu iyiydi be şimdi üzülerek okuyorum ram de 1600 mhz olmuş :(

ram zaten 1600 yapilabiliyordu.fsb/dram carpani 4-5 yapilarak
  • selam arkadaş bu anakartın son fiyatı nekadar olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucid dream

http://www.msi.com/product/mb/760GM-P23--FX-.html#/?div=CPUSupport

burda fx 4100 için H2 yükleyin yazıyor diye onu yükledim. herkes H3 den bahsetmiş. başka bir şeyden mi bahsediyorsunuz? Yanlış mı yaptık?

h2 yazdıgı h2 versiyonundan itibaren destekler yani h2 den sonra bıosun ne kadar guncel olursa okadar iyi

quote:

quote:

burda fx 4100 için H2 yükleyin yazıyor diye onu yükledim. herkes H2 den bahsetmiş. başka bir şeyden mi bahsediyorsunuz? Yanlış mı yaptık?

H5 yüklemek daha mantıklı olacaktır. zira ben öle yaptım bir sıkıntı yok. stabil açısından güncel bios daha iyidir

konu msi sa bence bu konuda bıdaha dusunun tabıkı yenı bıos daha stabil olur keza fx serisi kullananlar icin cok daha mantıklı ama yazdıklarımıza dıkkat edersenız eskıden 125w tdp desteklerken msı bunu 95w a dusurdu bence h5 te 125w tdp li işlemci destegini kesti ve h5 yukleyince kanımca tekrar h3 e donmek ıstersenız bıos dosyayı tanımayacaktır

h5 bıos yukleyen arkadaslar

1. 125w tdp li bir işlemci deneyebilirmi?

2. tekrar h3 e donebiliyormu kontrol edebilirmi?

bence bu anakartı kullananlar icin bu ıkı soru onem arz ediyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan2121

selam arkadaş bu anakartın son fiyatı nekadar olur

canım yas kac ?

her hangi bir bagımlılıgın varmı?

bu kac ?

vatan bılgısayara gıt azcık agla azcık sızla bıraz hır gur cıkar belki %25 degilde %26-27 indirimli alabilirsin?

hesap makinen varmı? kullanmayı biliyomusun nereye basacagını falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madhane

quote:

burda fx 4100 için H2 yükleyin yazıyor diye onu yükledim. herkes H3 den bahsetmiş. başka bir şeyden mi bahsediyorsunuz? Yanlış mı yaptık?

h2 yazdıgı h2 versiyonundan itibaren destekler yani h2 den sonra bıosun ne kadar guncel olursa okadar iyi

quote:

quote:

burda fx 4100 için H2 yükleyin yazıyor diye onu yükledim. herkes H2 den bahsetmiş. başka bir şeyden mi bahsediyorsunuz? Yanlış mı yaptık?

H5 yüklemek daha mantıklı olacaktır. zira ben öle yaptım bir sıkıntı yok. stabil açısından güncel bios daha iyidir

konu msi sa bence bu konuda bıdaha dusunun tabıkı yenı bıos daha stabil olur keza fx serisi kullananlar icin cok daha mantıklı ama yazdıklarımıza dıkkat edersenız eskıden 125w tdp desteklerken msı bunu 95w a dusurdu bence h5 te 125w tdp li işlemci destegini kesti ve h5 yukleyince kanımca tekrar h3 e donmek ıstersenız bıos dosyayı tanımayacaktır

( h5 te 125w tdp li işlemci destegini kesti ) Hocam bunlar varsayım herhalde link verirseniz bakmak isterim.
    Bildiğim kadarı ile daha önce de bu anakart için 125w tdp sıkıntılı idi H5 te bu düşürüldü ise sıkıntı yaşamaktansa bence isabetli olmuş

Daha önce denemiştim h5 den h3 e dönülebiliniyor bir sıkıntı yok

• h3 te kalsın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent34

quote:

quote:

quote:

quote:

( h5 te 125w tdp li işlemci destegini kesti ) Hocam bunlar varsayım herhalde link verirseniz bakmak isterim.
    Bildiğim kadarı ile daha önce de bu anakart için 125w tdp sıkıntılı idi H5 te bu düşürüldü ise sıkıntı yaşamaktansa bence isabetli olmuş

Daha önce denemiştim h5 den h3 e dönülebiliniyor bir sıkıntı yok

ewet hocam tamamen warsayım cunku h3 te 125w destklyordu sonra cpu listi guncelledi max 95w dedi we h5 bios ckardi ama h3 e donuleblyosa gayet iyi genelde guncel bios eski biosu tanimaz ugrastrr msi a akil sır erdrmk zor her isi bastan savma tamamen gunu kurtarmak adina.
    Gelelim 125w olayna sorun ddgmz fazla ısınma we o.c de voltaj wernce keza bunuda basa gelen cekilir msi karti dgstrmk zorunda o yuzden destek lstesnden kaldrdi bence

• arkadaşlar, bir arkadaşa bu anakarttan ve phenom 960t 3Ghz işlemci aldık. sistemi kurdum, dediğiniz gibi ilk olarak biosu default ettim. sonra çarpanı 11 idi, bunu 15 yaptım fakat kırmızı uyarı verdi, bu uyarıyı çarpanı tekrar 11 hatta daha düşük seviyelere getirince de verdi. yine de kaydedip çıktım, 15x200=3Ghz yaptı, sistem normal çalışıyor, acaba bi sorun olur mu?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodri

arkadaşlar, bir arkadaşa bu anakarttan ve phenom 960t 3Ghz işlemci aldık. sistemi kurdum, dediğiniz gibi ilk olarak biosu default ettim. sonra çarpanı 11 idi, bunu 15 yaptım fakat kırmızı uyarı verdi, bu uyarıyı çarpanı tekrar 11 hatta daha düşük seviyelere getirince de verdi. yine de kaydedip çıktım, 15x200=3Ghz yaptı, sistem normal çalışıyor, acaba bi sorun olur mu?

teşekkürler.

Hocam default settings yaptin mi baska bir ayar gerekmiyor birde biosu guncelle.suan kullandigin degerlerde hicbir problem olmaz hatta 3.4 ghz seviyesine cikabilirsin volyaji 1,3 e sabitleyip.
    Cekirdekler ne alemde denediniz mi acmayi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak451905

quote:

Orijinalden alıntı: rodri

arkadaşlar, bir arkadaşa bu anakarttan ve phenom 960t 3Ghz işlemci aldık. sistemi kurdum, dediğiniz gibi ilk olarak biosu default ettim. sonra çarpanı 11 idi, bunu 15 yaptım fakat kırmızı uyarı verdi, bu uyarıyı çarpanı tekrar 11 hatta daha düşük seviyelere getirince de verdi. yine de kaydedip çıktım, 15x200=3Ghz yaptı, sistem normal çalışıyor, acaba bi sorun olur mu?

teşekkürler.

Hocam default settings yaptin mi baska bir ayar gerekmiyor birde biosu guncelle.suan kullandigin degerlerde hicbir problem olmaz hatta 3.4 ghz seviyesine cikabilirsin volyaji 1,3 e sabitleyip.
    Cekirdekler ne alemde denediniz mi acmayi?

anakart benim olmadığı için hiç denemedim elimde kalır falan diye. bios update yapmadan çekirdek açılabiliyor mu? msi ın kendi sitesine baktım, galiba bios update gerekiyomuş çekirdek açabilmek için.

ayrıca bugüne kadar bilgisayarla ilgili çoğu şeyi yaptım da bir tek bios yükleme yapmadım, denemedim. yüklerken elektrik gider ne biliyim hatalı yüklenir bişey olur diye korkuyorum. bu anakartın biosunu windows ortamında günceleyebilir miyiz?

• 17.5 update çıktı
  • 5 hafta önce çıkmıştı zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

5 hafta önce çıkmıştı zaten

dün gördüm, bilmeyen vardır diye yazaım dedim hocam
    her anakartta sıksık update kontolü yapar didik didik ederdim siteyi, bu sefer geç kalmışım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: regedit_2

deneyimde onu soruyorum tavsiye eder misiniz etmez misiniz ne yapalım açalım mı bide nasıl:))))??

1. biostan cell menu ye gir hocam

2. unlock core "enable" yap

3. advanced clock calibration "auto" yap

4. save and exıt de cık acılırsa hayırlı olsun acılmazsa

tekrar bıosa gır cell menuye

5 . cool n quıet i disable yap

6. o.c geni lite enable yap

7. save and exit de

8. reset atınca yıne bıosa gır

9. ıslemcıne otomatık o.c yapmıs olacak bunu manuel olarak fsb yı 200 cek standart halıne dondu

save and exit de tekrar dene calısmasa sansına kus ..

0.c genie lite i acıp o.c yapıpta manuel olarak defaulta almanın sebebı bu programla voltaj verme olayını otomayıge almıs olacaksın
    yanı cekırdek acılmadı voltaj vermek gıbı durumları anakart otomatık yapıcak

bu sekıldede acılmasa acılması ıcın %5 sansın kalıyo

onun ıcınde yapacaklarına degmez ugrastırır

Biosu H1 den H5 e yukselttim.

Unlock core enable yaptım

ACC auto yaptım

Pc açılmadı bi daha. BIOS a da giremiyorum ama, ekrana hiç birşey gelmiyor.. :S Sleep modunda kalıyor monitör... dvd rom ve fanlar çalışıyor, klavye ve mouse çalışmıyor pc açılmıyor, anakart gitti demeyin :SSSS

Bios pilini kaç kez çıkardım taktım..

4 GB tek modul ram var, iki slotta da denedim olmadı..

Rami söktükten sonra pc yi çalıştırıyorum hata sesi vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theunnamed -- 28 Ocak 2012; 3:35:21 >

• güncel kullanmak iyidir
  • bu anakartı amd 960t ile kullanıyorum taktığımda sadece işlemciyi 2.2 ghz gördü biostan carpanını x15 cıkartarak sorunu çözdüm cekirdek acma ve bios güncelleme olayına daha girmedim ama suan gayet iyi bide anakartta ide girişi olsaymış iyi olucakmış
  • @ theunnamed garantiye gönder değişim yaparlar galiba..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.