Şimdi Ara

MSI 760GM-P23 (FX) AMD 760G AM3+ DDR3 bios update (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
19.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir de anakarta 1600mhz ram desteği gelmiş. daha önceden yoktu 1600mhz ram ile çalıştıran varmı?

http://www.msi.com/file/test_report/TR10_2443.pdf
  • biosta ram arayları olan bölümde seçenekler vardı 1:4 seçince 1600 mhz oluyodu ram, ben hyperx genesis 1600 mhz rami sıkıntısız kullandım bu şekilde
  • h.70 çıkmış maşallah

msi sitesinde görünmüyor live 5 te cıkıyor ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 11 Mart 2012; 11:55:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

h.70 çıkmış maşallah

msi sitesinde görünmüyor live 5 te cıkıyor ilginç

Siteye de yüklenmiş
  • quote:

- Update audio table.

H7 açıklaması bu şekilde. Ses ile ilgili ne yapmışlar yani ? Pc kapanırken bikaç saniye cızırtı sesi geliyo hopörlörlerden onla ilgili mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

quote:

- Update audio table.

H7 açıklaması bu şekilde. Ses ile ilgili ne yapmışlar yani ? Pc kapanırken bikaç saniye cızırtı sesi geliyo hopörlörlerden onla ilgili mi acaba ?

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum sırf o cızırtı yüzünden biostan onboard iptal edip ses kartı taktım lanet bir ses'ti

Yeni anakart alacaklara linkteki kartı incelemelerini tavsiye ederim pcı slot farkı çok iyi + FX işlemciye güncelli ben almadan önce stoklara girmemiş olması ne acı :(

http://www.exa.com.tr/gigabyte/anakartlar/gigabyte_780td3l-328-16620.html

• @silent34

hocam bizim anakartın fiyat/performans olarak avantajı halen devam ediyor. Vatan %25 indiriminde şu an 93 tl. fx 6100 286 tl ve hd 6850 262 tl. bu üç parçaya bide sata II ucuz bi ssd eklenirse bence mükemmel bir sistem olur. Arşiv merakınız yoksa sürekli hdd lere kopyalama yapmıyorsanız usb3 ve esatanın çok bir esprisi olmuyor bence. Şahsen hiç usb3 destekli flash diskim veya harici hdd im yok.
    pci giriş konusunda haklısınız çünkü ekran kartının soğutması büyük ise anakartımız matx olduğundan pci girişi kullanamıyoruz. Ama bahsettiğiniz anakartta da onboard ekran kartı yok ki buda benim için büyük bir eksidir . Ekran kartınıza bişey olsa servise gönderseniz öyle kalıyorsunuz ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

@silent34

hocam bizim anakartın fiyat/performans olarak avantajı halen devam ediyor. Vatan %25 indiriminde şu an 93 tl. fx 6100 286 tl ve hd 6850 262 tl. bu üç parçaya bide sata II ucuz bi ssd eklenirse bence mükemmel bir sistem olur. Arşiv merakınız yoksa sürekli hdd lere kopyalama yapmıyorsanız usb3 ve esatanın çok bir esprisi olmuyor bence. Şahsen hiç usb3 destekli flash diskim veya harici hdd im yok.
    pci giriş konusunda haklısınız çünkü ekran kartının soğutması büyük ise anakartımız matx olduğundan pci girişi kullanamıyoruz. Ama bahsettiğiniz anakartta da onboard ekran kartı yok ki buda benim için büyük bir eksidir . Ekran kartınıza bişey olsa servise gönderseniz öyle kalıyorsunuz ortada

Hiç onboard ekrankartı kullanmadım her zaman yedekte de bir ekran kartımda bulunur tabi ben kendi açımdan düşünerek tavsiyede bulundum zaten ( incelemenizi ) tavsiye ederim diye yazdım ssd olayına gelince benimde aklıma yatıyor araştırıyorum.

http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=AD160TAM02

Arşiv meraklısı değilim benim için yeterli olacağını düşünüyorum.

• Cızırtı devam ediyor biosta anakart sıcaklığı düşük gözüküyor 30 derecelere inmiş durumda.
  • H8 bios güncellenmiş.
    Bu MSI ses olayını (cızırtıyı) düzeltmeye kararlı gibi görünüyor hadi hayırlısı
  • Bende halen H3 yüklü
  • işlemci: amd fx 8120
    anakart: msı 760gm-p23
    ram:geil 4 gb ddr3 1333Mhz ram
    hdd:500 gb

Bilgisayar çalışırken belli bir süre sonra monitöre görüntü gelmiyor.Anakart üzerindeki onboardı kullanıyorum.monitörden görüntü gidince pc çalışır vaziyetten ama klavyenin ışıkları yanmıyor ve kapatma yada reset tuşuda çalışmıyor.Fişi çekip kapatmak zorunda kalıyorum.Neden böyle oluyor anlamadım.Flash diski bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali87 -- 7 Nisan 2012; 8:25:27 >
  • Slm..

Arkadaşlar bu anakart için değmez ama geçtiğimiz hafta sonu vatan indirimini değenlendirip fx 6100 aldım. ama bir sıkıntı var gibi işlemci çekirdek derece 255 lerde şaka gibi bu konu hakkında bilgisi olan varmı ? en sonunda bu kartı kıracağım :(

http://img7.ressim.net/out.php/i5610704_adsiz-png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silent34 -- 7 Nisan 2012; 15:36:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent34

Slm..

Arkadaşlar bu anakart için değmez ama geçtiğimiz hafta sonu vatan indirimini değenlendirip fx 6100 aldım. ama bir sıkıntı var gibi işlemci çekirdek derece 255 lerde şaka gibi bu konu hakkında bilgisi olan varmı ? en sonunda bu kartı kıracağım :(

bios güncelle düzelicektir

• quote:

Orijinalden alıntı: mali87

işlemci: amd fx 8120

Bilgisayar çalışırken belli bir süre sonra monitöre görüntü gelmiyor.Anakart üzerindeki onboardı kullanıyorum.monitörden görüntü gidince pc çalışır vaziyetten ama klavyenin ışıkları yanmıyor ve kapatma yada reset tuşuda çalışmıyor.Fişi çekip kapatmak zorunda kalıyorum.Neden böyle oluyor anlamadım.Flash diski bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.

h80 biosta eup özelliği gelmiş, asus kartlardaki epu gibi bişey,
    cpu fanına kadar herşeyi otomatik kapatıyo, mouse tıklayınca açılıyo, eksik bişeyler yazmış olabilirm ...
    buna benzer bi durum olabilirmi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

quote:

Orijinalden alıntı: mali87

işlemci: amd fx 8120

h80 biosta eup özelliği gelmiş, asus kartlardaki epu gibi bişey,
    cpu fanına kadar herşeyi otomatik kapatıyo, mouse tıklayınca açılıyo, eksik bişeyler yazmış olabilirm ...
    buna benzer bi durum olabilirmi acaba?

Dostum birşey anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: N93

quote:

Orijinalden alıntı: silent34

Slm..

bios güncelle düzelicektir

Son bios güncel hocam. Sorun fan hızını düşürünce oluyor. normalde baktığımda birşey yok oyunlarda bu seviyeye çıkıyor cpu sıçaklığı normal çekirdeklerde var anormal'lik bu kart dengesizin önde gideni

• mali87,
    ''EUP'' enerji tasaarufu muhabbeti var yeni biosta,
    sistemi komple uyku moduna alıyo, bu özellik biostan açıksa sorun bundan olabilir diye düşündüm
    yanılıyo da olabiliim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

mali87,
    ''EUP'' enerji tasaarufu muhabbeti var yeni biosta,
    sistemi komple uyku moduna alıyo, bu özellik biostan açıksa sorun bundan olabilir diye düşündüm
    yanılıyo da olabiliim

ne klavye ne mouse hiçbiri çalışmıyor ki görüntü gidince kasanın reset ve kapatma tuşlarına basınca da kapanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali87 -- 9 Nisan 2012; 0:48:54 >
  • arkadaşlar merhaba, anakartın yazılım dvd sinde, orta kısımda tam olarak ne yazıyor, yazabilirmisiniz,
    2 adet msi anakartım var, dvd ler karıştı,
    içerikleri hemen hemen aynı gibi, diğer kart 880 gms e35,
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.