Şimdi Ara

Msi 8 GB 1050 ti vs Acer 16 GB 1050 ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatlar birbirine yakın hangisini tercih etmeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8gb ram yaklaşık 400 lira falan sanırım, ona göre hesabınızı yapın hocam.
    Bir de SSD ve işletim sistemi durumları nedir.
    Bunlar hep maliyet :)
  • İkiside i7 ikiside 7700 hq Acerda 256 GB SSD msida ise 128 gb SSD var fakat ekran 17.3. acerın ısınma problemi olduğu için biraz çekingenim bu konuda msi daha sempatik gelmeye başladı.ilerleyen süreçte 8 GB ram yetmeyebilir dediler bu da biraz kafamı kurcaladı.

Bu arada ilk konuma cevap yazdığınız için teşekkürler.

• Modellerin ana konusuna gidin bakın hocam, ingilizceniz varsa ayrıntılı videolu incelemelerde bulabilirsiniz. Msi olan leopard pro ise ısınma yönünden iyi değil diye biliyorum, bir ge serisinde sanırım çift fan var. Bir de gl mi birinin üst modelinde vardı. Ben de hazır hepsiburada da indirim varken aradan çıkartayım diye msi lara bakıyordum tesadüfen konunuzu gördüm. O arada istediğim modele zam geldi :) Ama hâlâ uygun fiyatlı olanlar var, lenovolarda indirim var ama 17.3 isteğim için bana uyan yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam peki son olarak msi pe serilerinde çift fan var fakat mevcut ekran kartı 1050 RAM ise 16 iyi bir soğutma için 1050 tidan vaz geçilmeli mi?

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    bizde oğlumla 1050ti ekran kartlı MSİ, Lenovoy520 ve Monster bakıyoruz. Hafta başı MSI baktığımız model 4800 iken 5400 tl oldu..
  • Valarous V kullanıcısına yanıt
    Ne için istediğinize bağlı bilgisayarı, ben 120hz ekranı olsun uzun yıllar idare edebileceğim(Web,film,müzik) bir bilgisayar bakıyorum. Oyun için baksaydım 8gb yerine 1050ti li olan modeli seçerdim. Isıtma bir şekilde halledilir notebook soğutucularla. PE serilerini de aynı fiyat zannediyordum neredeyse 1000 lira uygun istediğim GE73 kombininde, listeme ekledim sizin sayenizde :)
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    Hocam msi da saçma bir şey var, aynı özellikteki iki bilgisayar arasında ciddi fiyat farkı oluyor. Mesela birisinin ekranına 120hz/3ms diğerine 120hz/5ms yazmışlar 3ms olan daha ucuz. Anlayamadım gitti :/ 4k ekranlı Acer V17 nitro olsa ya da asus gl703/g703 ler uygun olsa onları alıp geçmiştim herhalde hiç msi a bakmadan.
    aynı MSI ; 4250 TL oldu. Oğlumla aldık.. Hayırlısı olur inşAllah

MSI
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı günlerde kullanın hocam :)
    teşekkürler..
  • Msi 8 GB 1050 ti vs Acer 16 GB 1050 ti

Dün akşam sipariş verdim hocam bende umarım pişman olmayız, cevaplarınız için tekrar teşekkürler.

• Valarous V kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

• Teşekürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.