Şimdi Ara

--- MSI 870A-G54 Kullanıcıları Yardimlaşma Platformu ----- (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.016
Cevap
5
Favori
71.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün; 0:51:24

quote:

Orijinalden alıntı: boostcolic

ufak bir oc de bile msı kombustor uaçtığımda donuyor sonra açılıp hata veriyor

quote:

merhaba msi kullanıcıları ben bu anakartı almayı düşünüyorum özellik olarak gayet msi anakart kullanıyorum allaha şükür bir sorun çıkarmıyor ama bu anakartta bazı arkadaşlar sorun yaşıyorlar siz ne diyorsunuz doğru seçim mi bunun yanına birde amd phenom II x4 970 alacağım
    hocam nakart bayağı bir özellikli fakat bazıarkdaşlarda sıkntı çıkarabiliyor ben teknobiyotikten aldım sıkıntı çıkmadı

kaderine artık msi kaliteli bir ürün teknoloji işi biraz şans işi kardeşim bence kullanıcılar arasında yakında bizde geliyoruz inş bütün kullanıcılar güle güle kullansın

• quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba msi kullanıcıları ben bu anakartı almayı düşünüyorum özellik olarak gayet msi anakart kullanıyorum allaha şükür bir sorun çıkarmıyor ama bu anakartta bazı arkadaşlar sorun yaşıyorlar siz ne diyorsunuz doğru seçim mi bunun yanına birde amd phenom II x4 970 alacağım
    hocam nakart bayağı bir özellikli fakat bazıarkdaşlarda sıkntı çıkarabiliyor ben teknobiyotikten aldım sıkıntı çıkmadı

kaderine artık msi kaliteli bir ürün teknoloji işi biraz şans işi kardeşim bence kullanıcılar arasında yakında bizde geliyoruz inş bütün kullanıcılar güle güle kullansın

sağol kardeşim inş bir sorun olmaz şu o/c işine çok meraklıyım sırf onun için msi 7309 u satıp bunu alıyorum amaç sadece o/c mantık işte ne yaparsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sağol kardeşim inş bir sorun olmaz şu o/c işine çok meraklıyım sırf onun için msi 7309 u satıp bunu alıyorum amaç sadece o/c mantık işte ne yaparsın
    yaprsın yaparsın ben 965 le 4.53 te stabil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beadlock2247 -- 12 Şubat 2012; 1:59:19 >

• bakalım kardeşim inş yaparız zor bir iş değil ama biraz risk sonuçta güç veriyorsun yani alıpta yapınca direkmen paylaşacağım eski overclockculardan kim kaldı zaten benden başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Key

quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

quote:

quote:

Benim ramlerden yine 2*2 daha sipariş verdim. Ayrıca OCZ Vertex 3 120 GB SSD verdim. Bizim kontrolcüler marvel değildir inşallah

adamim aldigin ram cl9 ayrica corsair sanirim.yani o ramden oc bekliyerek aliyorsan bişi beklemenere gerek yok bence..ama normal kullanim için diyorsan o başka..geçmiş olsun..100mhz çikarsan öp başina koy..

OC bekleyerek almadım yahu. 1600 Mhz'de çalıştırıyorum o kadar...Ha açıkçası ramlere pek OC denemedim de. Gelince bakarız artık

Diğer soruya cevap alamadım SSD için soruyorum kontrolcüler Marvel değildir inşallah...

kontrolcüler Marvel derken neyin sddlerin mi? ne konrolcusu bunlar..hastayim suan açiklarsan sevinirim..

SATA III kontrolcülerini diyorum yahu. SSD'ler ile Marvel kontrolcülerin sıkıntı yaşadığını okudum bir sürü yerde...

OCZ Vertex 3 120 GB sipariş vermiştim o yüzden soruyorum...

Geçmiş olsun bu arada..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim ramlerden yine 2*2 daha sipariş verdim. Ayrıca OCZ Vertex 3 120 GB SSD verdim. Bizim kontrolcüler marvel değildir inşallah

adamim aldigin ram cl9 ayrica corsair sanirim.yani o ramden oc bekliyerek aliyorsan bişi beklemenere gerek yok bence..ama normal kullanim için diyorsan o başka..geçmiş olsun..100mhz çikarsan öp başina koy..

OC bekleyerek almadım yahu. 1600 Mhz'de çalıştırıyorum o kadar...Ha açıkçası ramlere pek OC denemedim de. Gelince bakarız artık

Diğer soruya cevap alamadım SSD için soruyorum kontrolcüler Marvel değildir inşallah...

kontrolcüler Marvel derken neyin sddlerin mi? ne konrolcusu bunlar..hastayim suan açiklarsan sevinirim..

SATA III kontrolcülerini diyorum yahu. SSD'ler ile Marvel kontrolcülerin sıkıntı yaşadığını okudum bir sürü yerde...

Geçmiş olsun bu arada..

On-Board SATA

• 6 SATA III (1~6) ports by AMD® SB850
    - Supports storage and data transfers at up to 6Gb/s

Anakart doğal Sata 3 destekli.Sorun yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun bu arada..

sanirim demek istedigin anakartin üzerindeki sata 3 konrolün marvel chipsetli olmasi? eger boyle ise bios guncelleme yada ssdleri guncellemek için üreticiler bios lar çikartiyor sanirim...özelliklede ssdlere sanirim..zamanla performans düşüşeri vs oluyor sanirim..buyuzden galiba..

http://www.ocztechnology.com/ssd_tools/OCZ_Vertex_3,_Vertex_3_Max_IOPS,_Agility_3,_Solid_3,_RevoDrive_3,_RevoDrive_3_X2_and_Synapse_/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 13 Şubat 2012; 12:26:41 >

• @Strex_01 anakart doğal SATA III destekli biliyorum da kontrolcüler marvel chipsetli ise sıkıntı yaşanabiliyor...

@Key senin verdiğin link OCZ'nin SSD'leri için fw sayfası biliyorum orayı....

Bizim kontrolcüleri tam olarak öğrenebilseydim için biraz rahatlayacaktı ama...
  • Ben ssd olarak team xtreme s2 60 gb 550-500 almayı düşünüyorum hem fiyatı uygun hem cok performanslı ne dersiniz ?
  • 60 GB pek önermiyorum aslında ama bütçe meselesi elbette...Yoksa ürün güzel...
  • Marvel değil hocam için rahat olsun..60 GB alabilirsiniz.Benimki 60 gb üzerinde office,office update'leri windows ve updateleri mevcut birkaç ayarlamadan sonra 34GB lık kısım şu anda boş..SSD yi aldıktan sonra yapmanız gereken ayarlamalı pm olarak atarım sizlere..yoksa extradan 10GB daha yiyor windows..Aldığınızda AHCI olarak kurmayı unutmayınız.Windows geri yükleme seçeneği ve sanal bellek muhabbeti kapatılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoUg

Marvel değil hocam için rahat olsun..60 GB alabilirsiniz.Benimki 60 gb üzerinde office,office update'leri windows ve updateleri mevcut birkaç ayarlamadan sonra 34GB lık kısım şu anda boş..SSD yi aldıktan sonra yapmanız gereken ayarlamalı pm olarak atarım sizlere..yoksa extradan 10GB daha yiyor windows..Aldığınızda AHCI olarak kurmayı unutmayınız.Windows geri yükleme seçeneği ve sanal bellek muhabbeti kapatılacak.

Pm atma üstat. Buraya yaz ki herkes faydalansın. Ben de yaptığım ayarları kontrol ederim, eksiğim varsa gideririm. Kılavuz olur.
  • Evet aslında o bilgileri ben de alsam iyi olur. SSD yarın en geç salı günü elimde olur zira....

Marvel değilmiş çok şükür
  • Tamamdır hocam buraya yazıyorum..İşlemleri sırasıyla yapınız..

1)Diskin geri yükleme noktası oluşturmasını kaptmamız gerekiyor..Bilgisayarım sağ klik>özellikler>sistem koruması>sistem koruması>İlgili diski seçip yapılandıra girip sistem korumasını kapat seçeneğini seçiyoruz.

2)Bu seçenek çok önemli diskimizde tahmini 6-8GB lık boş alan açacaktır..Bilgisayarım sağ klik>özellikler>gelişmiş sistem ayarları>gelişmiş sekmesi>performans bölümündeki ayarlar kısmına girin..Oradan tekrar gelişmiş kısmına girerek çıkan sayfada sanal bellek bölümündeki değiştir kısmına girin.İlgili diski seçtikten sonra disk belleği dosyası yok seçeneğini işaretleyiniz..

3)Trim desteğini kontrol etmek..Biliyorsunuz trim desteğimizin hep açık olması gerekiyor..Bunun için başlat>çalıştır kısmına cmd yazdıktan sonra ilgili pencereye fsutil behavior query disabledeletenotify yazın..Karşınıza 0 rakamı çıkıyorsa ok sorun yok trim çalışıyor..Eğer çıkan rakam 1 ise trim desteğimiz yalan olmuş

4)Diskimiz(mesela c) sağ klik>özellikler dedikten sonra karşımıza çıkan sayfada en alt seçenekte Bu sürücüdeki dosyaların,dosya özelliklerine ek olarak....diye giden bir seçeneğimiz var.Oradaki tiki kaldıralım..Karşımıza iki şıklı bir seçenek çıkacak sadece c gibi birşey seçiyorduk onu tam hatırlayamadım..Üsttekini seçmiştim.

5)Yapmamız gereken son işleme geldik arkadaşlar..Bilgisayarım sağ klik>yönet>aygıt yöneticisi>buradan ilgili ssd diskimizi çift tıklayıp açalım.İlkeler sekmesindeki Windows aygıtta önbelleğe yazma arabelleğini temizlemeyi kapat seçeneğiz seçili olsun..

Bir iki tane daha yapmamız gereken küçük şeyler vardı ancak şimdi aklıma gelmiyor..Aklıma geldikce yazarım..

• OFF OF BANADA BİR DERMAN BULSANIZ ... KONUM LİNKTE ARKADAŞLAR !
    http://resim.donanimhaber.com/m_56752910/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56752910
  • hocam btçem u an bu kadar el veriyor daha sonra br 60 gb daha alıp raıs yapmayı düşnüyorum şimdi ben 60 gb li alıp sistmi ona kurdujtan sonra diğer diskle raıdyapabilirmiyim yoksa tekrar m kurmam gerekir?
  • quote:

hocam btçem u an bu kadar el veriyor daha sonra br 60 gb daha alıp raıs yapmayı düşnüyorum şimdi ben 60 gb li alıp sistmi ona kurdujtan sonra diğer diskle raıdyapabilirmiyim yoksa tekrar m kurmam gerekir?

Tekrar kurmak zorundasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realthing -- 13 Şubat 2012; 9:27:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsmurat61

OFF OF BANADA BİR DERMAN BULSANIZ ... KONUM LİNKTE ARKADAŞLAR !
    http://resim.donanimhaber.com/m_56752910/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56752910

hocam aynı ramlerden işlemciden ve anakart'tan bendede var biraz uyum sorunları vardı bu anakartla ram'in son bios ile 1600 mhz kullanılabiliyor ve ram degerleri ile oynama 1.4 de bırak kalsın sorun ekrankartından olabilir başka bir ekran kartı dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow_Six -- 13 Şubat 2012; 10:26:57 >
  • Cd'sini kaybettim ve bulamıyorum yardım lütfen
  • quote:

Cd'sini kaybettim ve bulamıyorum yardım lütfen
    neyin
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.