Şimdi Ara

--- MSI 870A-G54 Kullanıcıları Yardimlaşma Platformu ----- (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.016
Cevap
5
Favori
71.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: realthing

quote:

Orijinalden alıntı: Key

quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

quote:

quote:

64 bit kullanıyorum elbette fakat durum ilginç. Kafasına göre 4 GB ya da 6 GB yazabiliyor kullanılabilir miktar olarak...

Bios güncelleyeceğim bir tek o kaldı ama sanmıyorum...

yanliz 8gb oldugunu goruyor win...ama kalani nerde_hangi prog kullaniyor?

İşin kötü kısmı benim araştırmalarda genelde Corsair ramlerden kullananların başına geldiğini gördüm bugün.

Teknik olarak bir tek ekran kartı geliyor benim aklıma ama o da paylaşımlı değil

ready bosst gibi bişimi var bende anlamadim...birde ssdlerde sistem tam gormeyebiliyormuş hddnin bir kismini bu normalmiş sanrim...ilginç

oturmamiş bir teknoloji....

flash bellekleri birleştirmişler hdd yapmişlar...adinada ssd demişler..

nasil bari begendinmi hizini bide win 7 puani nedir hddnin..?

Ben dikkat ettim de üstadım, siz sürekli bir ssd kötüleme peşindesiniz. Hiç kullanmadığınız bir donanım hakkında nerdeyse her postunuzda bir eleştiriniz var. Tam olarak daha önce eleştirilerinize ben de, başka arkadaşlar da çok ayrıntılı cevap vermiştik. Neden bununla ilgili insanları yanlış yönlendirmekte ısrar ediyorsunuz anlayamadım.

kati kapasitörleri kötüledikçe harddisklerin kullnimi yayginlasacak..amacim yeni ssdleri kötüleyerek şirketleri çikmazlara düşürmek....kendime yeni dünya düzeni kurmak istiyorum...dünyayi emsali gorulmemiş bir kaosa sokmayi planliyorum boylece.....müthiş komplo teorim bu sekilde...

sen ssd fan clube mi uyesin yoksa kardeşim hb üzerinde ssd için yazan bir yazi...Önemli Notlar yazan yere bi bak bakalim ne demiş..

http://www.hepsiburada.com/Liste/ocz-agility-3-60gb-sata3-ssd-agt3-25sat3-60g/productDetails.aspx?productId=bd131847&categoryId=114814

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 24 Şubat 2012; 22:03:01 >

• SSD'nin windows puanı 7,9

Bios güncelledim yine aynı hatta kafasına göre bazen 4 GB bazen 6 GB görebiliyor restartlar sonrası...
  • quote:

SSD'nin windows puanı 7,9

Bios güncelledim yine aynı hatta kafasına göre bazen 4 GB bazen 6 GB görebiliyor restartlar sonrası...

süper...kaça almiştin

bu arada sana benden bi taktik...işlemcinin destekledigi 2 bios oncesi bioslari dene...bak bi...sorun düzelecekmi...unutmadan işlemcini destekleyen bios lari yukle geriye dogru..bioslardan birinde sorun var gibime geliyor..

ben yazmiştim msi...bendede bellek win puani düşmüştü...resim istediler sanirim ugraşmadim...aldanma bence...yanlişlik var biosda gibime geliyor...sonra açilmadi deme unutma işlemci koduna uygun bios olsun...geriye giderken dikkattli ol..sonra sistemi düşük işlemcilerle açmaya çalişabilirsin..saygilar..muhttemeln cozulecek gibime geliyor..

17.A olani yukle bir dene oncesinde işlemci kodunu çaliştiriyormu bios siteden bak...

mesela ben laptoba bios attim son bios ama sorunlu toucpadde sorun oldu...

tekrar eski biosa dondum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 24 Şubat 2012; 23:34:35 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

64 bit kullanıyorum elbette fakat durum ilginç. Kafasına göre 4 GB ya da 6 GB yazabiliyor kullanılabilir miktar olarak...

Bios güncelleyeceğim bir tek o kaldı ama sanmıyorum...

yanliz 8gb oldugunu goruyor win...ama kalani nerde_hangi prog kullaniyor?

İşin kötü kısmı benim araştırmalarda genelde Corsair ramlerden kullananların başına geldiğini gördüm bugün.

Teknik olarak bir tek ekran kartı geliyor benim aklıma ama o da paylaşımlı değil

ready bosst gibi bişimi var bende anlamadim...birde ssdlerde sistem tam gormeyebiliyormuş hddnin bir kismini bu normalmiş sanrim...ilginç

oturmamiş bir teknoloji....

flash bellekleri birleştirmişler hdd yapmişlar...adinada ssd demişler..

nasil bari begendinmi hizini bide win 7 puani nedir hddnin..?

Ben dikkat ettim de üstadım, siz sürekli bir ssd kötüleme peşindesiniz. Hiç kullanmadığınız bir donanım hakkında nerdeyse her postunuzda bir eleştiriniz var. Tam olarak daha önce eleştirilerinize ben de, başka arkadaşlar da çok ayrıntılı cevap vermiştik. Neden bununla ilgili insanları yanlış yönlendirmekte ısrar ediyorsunuz anlayamadım.

kati kapasitörleri kötüledikçe harddisklerin kullnimi yayginlasacak..amacim yeni ssdleri kötüleyerek şirketleri çikmazlara düşürmek....kendime yeni dünya düzeni kurmak istiyorum...dünyayi emsali gorulmemiş bir kaosa sokmayi planliyorum boylece.....müthiş komplo teorim bu sekilde...

sen ssd fan clube mi uyesin yoksa kardeşim hb üzerinde ssd için yazan bir yazi...Önemli Notlar yazan yere bi bak bakalim ne demiş..

http://www.hepsiburada.com/Liste/ocz-agility-3-60gb-sata3-ssd-agt3-25sat3-60g/productDetails.aspx?productId=bd131847&categoryId=114814

Ssd hakkındaki planlarını takdirle karşılıyorum. Yalnız önemli notlarda yazanlara baktığında sen ne görüyorsun onu çok merak ettim. Çünkü teknik bilgiler verdiği haricinde ben hiç bir şey göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realthing -- 23 Şubat 2012; 23:54:32 >

• yukardaki resimcikte yazani oku ...goremiyorsan sorun senin sorunun

bu arada yeni dünya düzeni komplomda bana yardimci olabilirsin..
  • quote:

yukardaki resimcikte yazani oku ...goremiyorsan sorun senin sorunun

Seni ciddiye almamalı mıyım? Onu mu diyorsun?
  • quote:

quote:

yukardaki resimcikte yazani oku ...goremiyorsan sorun senin sorunun

Seni ciddiye almamalı mıyım? Onu mu diyorsun?

cok zeki oldugunu anlamiştim zaten..

kesin yanimda olmalisin...

saka bir yana su ssd muhabbetini kapatalim...ne oldugnu bilen biliyor...bi güzelligi var...hizli oda zamanla hiz düşükleri için firmware yayinliyorlar..

2inci guzelligi ise darbeye dayanikli ve verilerin saklanmasi için ideal.......yoksa bu muhabbet kotu yerlere gidecek kardeşim...ssdler ayrica suan için cok pahali oturmamiş bir teknoloji ggibi... biraz daha beklenmeli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 25 Şubat 2012; 0:07:47 >

• Neyse o zaman; arkadaşı ciddiye almamamız gerektiğini herkes görmüştür sanıyorum. Özellikle ssd hakkında söylediklerini kaale almamanız gerektiğini görmüşsünüzdür. Saygılarımla.
  • quote:

Neyse o zaman; arkadaşı ciddiye almamamız gerektiğini herkes görmüştür sanıyorum. Özellikle ssd hakkında söylediklerini kaale almamanız gerektiğini görmüşsünüzdür. Saygılarımla.

şu uhabbeti bitir artik...sana delil kanit veriyorum gormuyorsan ben neyapayim..ayrica forrumda ssdler için ne deniyor oku bak......evet herkez gordu senin ssd hakkindaki engin bilgilerini..
  • Aferim.
  • ssd dinin hızı ortada ama ev kullanıcısı için anlamsız. raid iyi bir çözüm. win'in veya bir porgramın 3 veya 5 saniye önce açılması için verilen o para ve alınan karşılıgndaki kapasiteye degmez.... ama türkiye gibi teknoloji görgüsüzü bir ülkede ssd dilerin çok övülmesi ve satılmasını normal karşılamk lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow_Six -- 24 Şubat 2012; 0:37:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senol2985

ssd dinin hızı ortada ama ev kullanıcısı için anlamsız. raid iyi bir çözüm. win'in veya bir porgramın 3 veya 5 saniye önce açılması için verilen o para ve alınan karşılıgndaki kapasiteye degmez.... ama türkiye gibi teknoloji görgüsüzü bir ülkede ssd dilerin çok övülmesi ve satılmasını normal karşılamk lazım

Ya arkadaşım bilgisiz bilgisiz konuşmayın..Hayatınızda kaç kez raid yaptınızda burada ssd yi raid sistemine göre değerlendiriyorsunuz..Ben günde 2 tane storage cihazına raid yapıyorum (24 disk toplamda 12 raid demektir bu)..Raid 0 yapınca ne getirisi ne götürüsü var biliyormusunuz??

• quote:

Orijinalden alıntı: KoUg

quote:

ssd dinin hızı ortada ama ev kullanıcısı için anlamsız. raid iyi bir çözüm. win'in veya bir porgramın 3 veya 5 saniye önce açılması için verilen o para ve alınan karşılıgndaki kapasiteye degmez.... ama türkiye gibi teknoloji görgüsüzü bir ülkede ssd dilerin çok övülmesi ve satılmasını normal karşılamk lazım

Ya arkadaşım bilgisiz bilgisiz konuşmayın..Hayatınızda kaç kez raid yaptınızda burada ssd yi raid sistemine göre değerlendiriyorsunuz..Ben günde 2 tane storage cihazına raid yapıyorum (24 disk toplamda 12 raid demektir bu)..Raid 0 yapınca ne getirisi ne götürüsü var biliyormusunuz??

Alıntıları Göster
    quote:

Bilgisiz oldugumu nereden çıkardın ben şu an raid kullanıyorum ayrıca okuma özürlümüsün yazdıklarımın neresi yanlış ssd daha hızlı diyorum gene neye takıldın ?

• quote:

quote:

Bilgisiz oldugumu nereden çıkardın ben şu an raid kullanıyorum ayrıca okuma özürlümüsün yazdıklarımın neresi yanlış ssd daha hızlı diyorum gene neye takıldın ?

Sen yaptığın raid işlemi ile ssd yi karşılaştırabiliyorsan ve ''türkiye gibi teknoloji görgüsüzü bir ülkede ssd dilerin çok övülmesi ve satılmasını normal karşılamk lazım''gibi iddaalı cümleler kurabiliyorsan sen süper bir adamsın sistem mühendisleri önünde eğilirTamam o Taiwan'daki ilgili üreticilere bildirelim ssd yapımını kaldırsınlar raid iyi bir çözüm ssd ev kullanıcısına gitmez(başka kim kullanacaksa)

• bir ev kullanıcısı için ssd gereksiz söyle baklım 500 tl verip 120 gb ssd almanın ev kullanıcıları için ne gibi getirisi var ? teknoloji görgüsüzü oldugumuz gün gibi ortada dünyada en çok telefon satılan ülkeyiz nüfusumuz 75 milyon abd 350 milyon çini söylemiyorum bile daha ne diyelim ssd yeni bri teknoloji ve pahalı 300 tl ye 1 trebayt verilir o zaman elbette kullanılır o zaman sata ordatan kalkar bu şartlarda ssd alan ya zengindir yada takıntılı
  • quote:

bir ev kullanıcısı için ssd gereksiz söyle baklım 500 tl verip 120 gb ssd almanın ev kullanıcıları için ne gibi getirisi var ? teknoloji görgüsüzü oldugumuz gün gibi ortada dünyada en çok telefon satılan ülkeyiz nüfusumuz 75 milyon abd 350 milyon çini söylemiyorum bile daha ne diyelim ssd yeni bri teknoloji ve pahalı 300 tl ye 1 trebayt verilir o zaman elbette kullanılır o zaman sata ordatan kalkar bu şartlarda ssd alan ya zengindir yada takıntılı

Hayır yanlış düşünüyorsunuz bence..2.el arba fiyatına topladığımız bilgisayarlarımıza ssd almamamız biraz komik oluyor..6Çekirdek işlemci var ama klasik bir mekanik disk ile bu cihazı kullanmak sence komik değilmi..Tamam verdiği depolama miktarına göre mekanik diskin belki 5/1 lik kısmını veriyor ama şu ana kadar bilgisayarında sadece ssd kullanana rastlamadım..Bütün millet ssd yi birincil diğer mekanik diskini ikincil kullanıyor..Sistemin oturması zaman alacak he ''benim ona verebileceğim param yok''diyen varsa tamam ama bu teknoloji ile raid sistemi kesinlikle karşılaştırılamaz..

• quote:

bir ev kullanıcısı için ssd gereksiz söyle baklım 500 tl verip 120 gb ssd almanın ev kullanıcıları için ne gibi getirisi var ? teknoloji görgüsüzü oldugumuz gün gibi ortada dünyada en çok telefon satılan ülkeyiz nüfusumuz 75 milyon abd 350 milyon çini söylemiyorum bile daha ne diyelim ssd yeni bri teknoloji ve pahalı 300 tl ye 1 trebayt verilir o zaman elbette kullanılır o zaman sata ordatan kalkar bu şartlarda ssd alan ya zengindir yada takıntılı

obsesis kompolsif

bu arada bende raid yapmişimdir raid daha iyi fiyatisda daha iyi...götürüsü tabikide vardir..veri kaybi gibi durumlardan bahsediyorsun sanirim...peki ssdlerde bu hiçmi yok ama..raid 0 da kullanilan diskler ayni kapasitede olmasinin yani sira olumsuzluklar yasanmak istenmiyorlar tercihen ayni marka ve modelde olmasi gerekiyor zaten ...bildigim bu..

beyler sistemimi satmalimiyim nedersiniz...? malum buldozerler de cirt çikti...nediyorsunuz..?satayimmi yoksa kalsin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 25 Şubat 2012; 14:43:00 >

• quote:

quote:

obsesis kompolsif

bu arada bende raid yapmişimdir raid daha iyi fiyatisda daha iyi...götürüsü tabikide vardir..veri kaybi gibi durumlardan bahsediyorsun sanirim...peki ssdlerde bu hiçmi yok ama..raid 0 da kullanilan diskler ayni kapasitede olmasinin yani sira olumsuzluklar yasanmak istenmiyorlar tercihen ayni marka ve modelde olmasi gerekiyor zaten ...bildigim bu..

beyler sistemimi satmalimiyim nedersiniz...? malum buldozerler de cirt çikti...nediyorsunuz..?satayimmi yoksa kalsin mi?

Alıntıları Göster
    quote:

obsesis kompolsif

yazdıkların pek anlaşılmıyor ama sistem satma konusunda " satayimmi" diye sorduguna göre satacaksın demektir zira türk ve birazda bitin kanlanıyorsa o eldeki teknoloji o evde durmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow_Six -- 24 Şubat 2012; 15:01:44 >

• quote:

quote:

obsesis kompolsif

yazdıkların pek anlaşılmıyor ama sistem satma konusunda " satayimmi" diye sorduguna göre satacaksın demektir zira türk ve birazda bitin kanlanıyorsa o eldeki teknoloji o evde durmuyor

takinti hastaligtinin adini yazdim senol

sistemmi satmayayim en iyisi

fx işlemciler daha ucuz ama performanslari belli..1090t bile estiriyor..

intel alinmaz zaten..2500klarin içine bir grafik chipi entegre etmişler 500liradana sagi degil işlemci..ve yiine ekran karti kullniyoruz zaten...baskada bir artisi oc iyi oluyor sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 25 Şubat 2012; 15:06:18 >

• quote:

SSD'nin windows puanı 7,9

visceroid kardeşim sen eski biosa dondunmu sorun var biosda muhtemelen..bende sana soyledigim biosa donecegim galiba...mouse geliştirilmiş felan diyordu sanirim ,biraz hata oluyor gibi bu biosda..
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.