Şimdi Ara

Msi 8rg notebookum var lakin oyunlarda grafikler bozuk görünüyor nedeni nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta dedigim gibi geçen hafta msi titan 8rg model bir bilgisayar aldim lakin oyunlarda grafikler gozume bozuk geliyor nedenini anlayamdim sanki ustleri nokta nokta olusumlar olusuyor yada yakin olmasina rağmen mekanlar net görünmüyor bilgisayarda gtx 1080 var.Nvida denetim masasiyla ilgili diye dusundum ama anlayamdim.
    Msi 8rg notebookum var lakin oyunlarda grafikler bozuk görünüyor nedeni nedir Msi 8rg notebookum var lakin oyunlarda grafikler bozuk görünüyor nedeni nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertby -- 14 Haziran 2018; 14:18:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütün driverleri güncelleyin.
  • Hocam elindeki 8. nesil işlemci ve GTX 1080 ekran kartı barındıran çok iyi bir cihaz. Sorun büyük ihtimal driver kaynaklı. Temiz bir Windows + driver yükleme sonrası çözülecektir.
  • Hocam pc daha yeni ama o kadar oyunlar yüklendi birde grafik sürücüsünü experience den guncellemistim alınca ama bu tirtiklar grafik bozulmalari netlik sorunu beni çok sıkıyor driver derken ekran kartı dışında başka ne var guncellenecek ya da başka çözümü var mı

• Mertby M kullanıcısına yanıt
    1- Sağ tıklıyorsun ve grafik işlemciyle çalıştır - yüksek performanslı Nvidia işlemcisi diyorsun.
    2- Eğer bu seçenek yoksa Nvidia denetim masasına gir ve yukarıdan Masaüstü sekmesine tıkla bağlam menüsüne ekleyi işaretle.
    3- Sonra tekrar açacağın uygulamaya sağ tıkla ve 1. işlemi tekrar et.
  • ndrygn N kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sadece 1080 var ıntel işlemci yok o yüzden öyle bir şeçenek göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertby

Hocam bende sadece 1080 var ıntel işlemci yok o yüzden öyle bir şeçenek göremedim
    True Color programını kapatmayı denedin mi?
    +Nvidia denetim masasından görüntü ayarlarını ön ayarla - benim tercihlerimi kullan, kaliteye getir uygula da.
    +Nvidia güncelse onu kaldır ve msi sitesinden orada sana önerilen sürümü yükle. Güncel değilse güncelle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ndrygn -- 18 Haziran 2018; 19:2:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ndrygn

True Color programını kapatmayı denedin mi?
    +Nvidia denetim masasından görüntü ayarlarını ön ayarla - benim tercihlerimi kullan, kaliteye getir uygula da.
    +Nvidia güncelse onu kaldır ve msi sitesinden orada sana önerilen sürümü yükle. Güncel değilse güncelle

Alıntıları Göster
    Hocam geç oldu çok affedersin olmadi onu da denedim her oyunda grafikler bozuk pikselli gibi görünüyor

• CPU ile ilgili bir problem var gibi görünüyor. Attığınız ekran görüntülerine bakarsanız sağ üstte "CPU'nuz minimum gereksinimleri karşılamıyor, eski CPUlar çalışabilir fakat desteklenmez" diyor. 8750h işlemciniz var, eski falan değil, en yenisi tam tersi. Tavsiyem Prime95 ile CPU stres testi yapın Intel XTU gibi bir programla da değerleri görüntüleyin. Büyük ihtimalle servise göndermek zorunda kalacaksınız. Gönderirken ekran görüntülerini onlara da atın ve CPUda bir sorun olduğunu söyleyin. O kadar paraya bir laptop alıp böyle bir sorun çıkması çok sinir bozucu, servis ya onaracak ya da değişim önerecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyyy -- 8 Temmuz 2018; 10:58:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Empyyy kullanıcısına yanıt
    Hocam işlemcide sorun yokmuş başka bir sebep olabilir mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.