Şimdi Ara

MSI A320M-A PRO Anakart indirimde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MSI A320M-A PRO Anakart Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-bilesenleri/anakart/msi-a320m-a-pro_spp_795591?id=598418262

Fiyat 377tl ara ara 460 a cıkıp tekrar iniyor bence gayet makul. forumda vs. 2. elleri 350-400 tl ye satıldığına göre sıfır kart için en uygun fiyat gibi ihtiyacı olana duyurulur.

Edit: Sanırım kampanya bitti 470 e geri çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromThe80s -- 28 Eylül 2020; 18:43:34 >

• Para konusuna birşey diyemem ama imkanı olan b450 alsın orta karar. A320 ler kuzenimden biliyorum ram seçiyor. İllaki hepsi seçecek diye birşey yok tabi , sitedeki uyum listesi güncel değil uyum listesinde ki ramleri bulamıyosun farklı ram alıncada çalışmama ihtimali çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m2 slotu yok vrmler yetersiz ve soğutucuları yok anakart işlemci güç girişi 4 pin zaten önerilen işlemcilerde giriş seviyesi işlemciler var. uzun vadede almak için tavsiye etmem sonra anakart da upgrade etmek zorunda kalırsınız, ucuza almak için iyice öldürmeye gerek yok bu kadar b450m s2h altını almayın derim.
  • Ryzen 1200 takip günlük kullanım için kullanacağım için aldım oyun yok,gayet iyi fiyat M2 sata olmaması sorun değil vrm soğutucu yok oda sorun değil zaten iç olmayacak konuyu açan arkadaşa teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekonomik sistem kuracaklar için gayet uygun fiyat. 100 lira daha koy şunu al muhabbetinin sonu yok. 100 100 gidiyor 800 liraya anakart alıyorsun. ekonomik bir ryzen işlemciyle mis gibi kullanılır.
  • Ryzen 5 1600 af,2800 Mhz 16 gb ram ile 1 yıldır kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI PRO H610M-E ANAKART
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.