Şimdi Ara

msi ge60 batarya sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yaklasık 2 senelik bir oyuncu bilgisayarım var msi ge60 2oe klasik özellikler i5 işlemci gtx 765m ekran kartı 8gb ram vs
    şimdi arkadaslar bugune kadar yani son zamanlara kadar batarya ile ilgili bi problemim yoktu fakat yakın zamanda pil tam dolu olmasına rağmen bilgisayar çat diye gidiyor ve pil boşalıyor yeniden fişe takıp doldurmam gerekiyor yani fişte olmadıgı zaman en fazla 30 dk kullanabiliyorum çat diye gidiyor ful oldugu halde msi batarya optimizasyonu filan yaptım pek bi işe yaramadı sizce sıkıntı nedir değişmesi filanmı gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h19071907 -- 23 Mayıs 2016; 12:31:57 >

• klasik msi sorunu hocam 2 senesi geçen çoğu bilgisayların bataryası bitiyor. Yeni batarya alman lazım. Ben 1 senedir bataryasız kullanıyorum.
  • aynı sorun 2 yıldan sonra batarya resmen bitti fişten çektiğimde bilgisayar kapanıyor ve fişe takılıyken ışık yanıp sönüyor.Servise batarya fiyatı sormuştum yüksek fiyat söylediler.Muadil bataryalara baktım emin olamadım alanlardan olumsuz yorum yazanlar fişe takılı olarak kullanıyorum
  • Aslında suç MSI'da değil, lityum Ion teknolojisinde :) Şu an tüm markalar laptop pillerine 1 yıldan fazla garanti veremezler. Çünkü pil ömrü 1 yıl sonra azalmaya ve 2 yıl sonra tükenmeye başlar. Sendeki durum, kullanılan 18650 pil türüne göre normal limitler dahilinde. Bu arada çakma piller ucuzdur ama başına daha çok ağrıtır, teknik servisten fiyat alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.