Şimdi Ara

MSI GE63/73 VR 7RF RAIDER ( GTX 1070 ) İNCE VE ŞIK TASARIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
2
Favori
9.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saxebluee

quote:

Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

ge73 vr bunu BOSTANCI / VATAN BİLGİSAYAR şubesinde görebilirsiniz.... diğerini ise net bilmiyorum ... Yine aynı mağazada gt73 evr stokta gözüküyor ama teşhir olarak masalarda duruyor mu onu bilmiyorum ...

Teşekkürler bilgi için bugün topkapı vatan bilgisayara gidip baktım iki kasaya da orda ki arkadaş çok bilgi verdi ama hala kararsızım titan için "70 dereceyi zar zor bulursun bununla sonuçta titan" dedi diğeri içinde taşıyacaksan bu da iyi onda 70 derece ısınacaksa bunda 80 olur en fazla dedi.Napcağımı bilemiyorum hala kararsızım :(

İkimizde beklemede kalalım , hem dolar kuru düşüyor hemde GE73VR satın alan arkadaşla mesajlaşıyorum ....

Kendisi saolsun mesajlarıma cevap veriyor , hatta 1 saatlik oyun oynayıp sıcaklıkları söyledi , değerler GPU 73-74 , CPU 74-75 seviyelerindeymiş ... Yani bu demek oluyor ki GE73VR daha isabetli olacak ikimiz için ...

100 dereceye kadar dayanıklı bu işlemciler ama benim için üst sınır 80 derece

Topkapı vatan şubesine daha önceleri gitmiştim ama modelleri görememiştim , bugün bende gideyim bakayim bi

hatta sitres testi yapıp sıcaklıkları söylerim size

• quote:

quote:

quote:

quote:

ge73 vr bunu BOSTANCI / VATAN BİLGİSAYAR şubesinde görebilirsiniz.... diğerini ise net bilmiyorum ... Yine aynı mağazada gt73 evr stokta gözüküyor ama teşhir olarak masalarda duruyor mu onu bilmiyorum ...

Teşekkürler bilgi için bugün topkapı vatan bilgisayara gidip baktım iki kasaya da orda ki arkadaş çok bilgi verdi ama hala kararsızım titan için "70 dereceyi zar zor bulursun bununla sonuçta titan" dedi diğeri içinde taşıyacaksan bu da iyi onda 70 derece ısınacaksa bunda 80 olur en fazla dedi.Napcağımı bilemiyorum hala kararsızım :(

İkimizde beklemede kalalım , hem dolar kuru düşüyor hemde GE73VR satın alan arkadaşla mesajlaşıyorum ....

Kendisi saolsun mesajlarıma cevap veriyor , hatta 1 saatlik oyun oynayıp sıcaklıkları söyledi , değerler GPU 73-74 , CPU 74-75 seviyelerindeymiş ... Yani bu demek oluyor ki GE73VR daha isabetli olacak ikimiz için ...

Topkapı vatan şubesine daha önceleri gitmiştim ama modelleri görememiştim , bugün bende gideyim bakayim bi

Hangi oyunda ve hangi grafik değerlerinde almış bu sonuçları onu da yazsaydı keşke :) Topkapıda gt73ün kasası var ama ge73 ün 15 inç kasası var.Ge daha estetik ve yeni çıkmış bi cihaz.Gt biraz ağır geldi ama o da güzel.Isınma soğutma olaylarından korkmasam ge73 ü alırım.Arkadaş biraz vakit ayırsa da tam karar versek bizde ?

Şehir dışındaymış , konuya davet edicem zaten ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi oyunda ve hangi grafik değerlerinde almış bu sonuçları onu da yazsaydı keşke :) Topkapıda gt73ün kasası var ama ge73 ün 15 inç kasası var.Ge daha estetik ve yeni çıkmış bi cihaz.Gt biraz ağır geldi ama o da güzel.Isınma soğutma olaylarından korkmasam ge73 ü alırım.Arkadaş biraz vakit ayırsa da tam karar versek bizde ?

Şehir dışındaymış , konuya davet edicem zaten ...

Tamamdır umarım iyi bi inceleme olur bilgi sahini oluruz ona göre yarın birini seçip sipariş vericem şahsen.

GT73EVR 'yi alın , dün üşenmeyip gidip test ettim cihazı buz gibi buz çok büyük ihtimal bende bundan alacağım

neden mi derseniz çünkü GE63VR ile test ettiğim aynı şeyde işlemci sıcaklığı 90 derecelere kadar çıktı , bi anormallik vardı cihazda çünkü işlemci kullanımı yüzde 20 lerde iken bu 90 derece ne iş anlamadım gitti .....

MSI GE63/73 VR 7RF RAIDER  ( GTX 1070 ) İNCE VE ŞIK TASARIM

• Bunuda yabancı forum sitelerinden buldum , hem işlemci için hemde ekran kartı için zorlayıcı programlar açık ve aynı ayna çalışıyor , otomatik fon modunda 84 derecede en son hıza aldığımızda işlemci 72 , ekran kartı 76 derecede
    https://forum-en.msi.com/index.php?topic=274686.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 4 Eylül 2017; 18:46:46 >
  • quote:

quote:

Bunuda yabancı forum sitelerinden buldum , hem işlemci için hemde ekran kartı için zorlayıcı programlar açık ve aynı ayna çalışıyor , otomatik fon modunda 84 derecede en son hıza aldığımızda işlemci 72 , ekran kartı 76 derecede

Tam da ge73vr almaya karar vermişken bu hiç olmadı...

Hocam bu benim kendi düşüncem sizi yanıltmak istemem

cihazı alınca cayır cayır oyun oynıcam o yüzden kalınlığı göz ardı ettim , uzun süre 70-75-80-85 derecelerde çalışan bi dizüstü uzun vadede sıkıntı çıkarabilir ....

17 inç'lik modelde ( GE73VR RAIDER ) ısınma ne civarda daha bilemiyoruz , 15.6 inç olanındaki (GE63VR RAIDER ) sıcaklığı fotoğraflayıp paylaştım sizle ...

• heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    6 saatlik PUBG maratonundan sonra cihazım gpu 64c, cpu 66c olarak maksimum sıcaklıklara ulaştı, cooler boost'u açmadım bile.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bunuda yabancı forum sitelerinden buldum , hem işlemci için hemde ekran kartı için zorlayıcı programlar açık ve aynı ayna çalışıyor , otomatik fon modunda 84 derecede en son hıza aldığımızda işlemci 72 , ekran kartı 76 derecede

Tam da ge73vr almaya karar vermişken bu hiç olmadı...

Hocam bu benim kendi düşüncem sizi yanıltmak istemem

cihazı alınca cayır cayır oyun oynıcam o yüzden kalınlığı göz ardı ettim , uzun süre 70-75-80-85 derecelerde çalışan bi dizüstü uzun vadede sıkıntı çıkarabilir ....

17 inç'lik modelde ( GE73VR RAIDER ) ısınma ne civarda daha bilemiyoruz , 15.6 inç olanındaki (GE63VR RAIDER ) sıcaklığı fotoğraflayıp paylaştım sizle ...

Bana mesaj atabilir misiniz ben size atmaya çalışıyorum ama hata veriyor.

yollamıştım özelden mesaj ama gelmedi mi?

İyide bu değerler iyi değil mi? Masaüstü pc gibi olmasını beklememek gerek. Ben başta gs serisinden alacaktım ama ısınma sorunu yüzünden ge73vr almaya karar verdim. Okula götüreceğim için(yol 40dk) titan serisini almayı pek düşünmüyorum. Ama bakalım sıcaklık farkları fazla olursa o da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobidik -- 9 Eylül 2017; 19:10:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nobidik kullanıcısına yanıt
    para ayırabileceksen gt73evr titan modelini incele hocam ben hepsiburada dan aldım çantasıyla mouseuyla birlikte gönderdiler ve öyle aşırı bir ağırlığı yok sırt çantası ile.
  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    İşte keşke şöyle bir elime alabilsem ağırlığını görsem kesin karar verirdim ama hiç biryerde yok. Birde biraz kalın değil mi titan?

• https://www.amazon.com/gp/aw/d/B06XSBQZXR/ref=gwm_tlc_pi?pf_rd_p=62af779f-88df-4dd0-be50-91c6a4b9661a&pf_rd_s=grid-6&pf_rd_t=Gateway&pf_rd_i=mobile&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=14HKG85PVYJH9VH4AERC&pf_rd_r=14HKG85PVYJH9VH4AERC&pf_rd_p=62af779f-88df-4dd0-be50-91c6a4b9661a&pd_rd_i=B06XSBQZXR

Bunu(msı ge72mvr) almayı düşünüyorum demiştim, çok şükür sipariş geldi, birkaç oyun denedim fena değildi. Nedense işlemci oyunlarda 80 derecenin altına düşmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nobidik

İşte keşke şöyle bir elime alabilsem ağırlığını görsem kesin karar verirdim ama hiç biryerde yok. Birde biraz kalın değil mi titan?

cihaz kalın ama kafan rahat olucak cihaz püfür püfür serin çalışıyor

sürekli dolaştıracağım dersen alma diyebilirim ... sırtında yük taşıyor gibi olacaksın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 10 Eylül 2017; 2:4:29 >
  • farukk44 kullanıcısına yanıt
    işlemciyi 2 tane boru soğutuyor , normal değer bu haliyle , havalar sıcak ...
    https://www.notebookcheck.net/MSI-GE72VR-6RF-Apache-Pro-Notebook-Review.189916.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 10 Eylül 2017; 2:7:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

6 saatlik PUBG maratonundan sonra cihazım gpu 64c, cpu 66c olarak maksimum sıcaklıklara ulaştı, cooler boost'u açmadım bile.

bu değerler kafama yatıyor ama kendim 15 inç'lik olan modeli denediğimde işlemci 80 lerde geziyordu

yinede titan alacağım

siz bf1 , gta 5 gibi oyunlarda deneyin

bf1 deneyemedim ama gta5 te de aynı sonuç alacaktır belki daha düşük dereceler alacaktır büyük ihtimalle çünkü PUBG şuan en çok yoran oyunlardan birisi. ama 10 tane ısı borusu işlevini fazlasıyla yerine getiriyor resmen ısınmıyor bilgisayar. cooler boostu açınca 50lere düşüyor derece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

bf1 deneyemedim ama gta5 te de aynı sonuç alacaktır belki daha düşük dereceler alacaktır büyük ihtimalle çünkü PUBG şuan en çok yoran oyunlardan birisi. ama 10 tane ısı borusu işlevini fazlasıyla yerine getiriyor resmen ısınmıyor bilgisayar. cooler boostu açınca 50lere düşüyor derece.

yanlış kişiyi alıntılamışım kusruma bakmayın , sizi ge73vr kullanıyorum sandım o yüzdende şaşırmıştım mesajı atarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 10 Eylül 2017; 3:43:1 >

• farukk44 kullanıcısına yanıt
    Uzun süreli oyun testi yapıp sıcaklık değerlerini paylaşabilir misiniz?Bir de g-sync var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobidik -- 10 Eylül 2017; 16:21:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobidik

Uzun süreli oyun testi yapıp sıcaklık değerlerini paylaşabilir misiniz?Bir de g-sync var mı ?

1 hafta içinde yapabileceğim kadar yapmayı planlıyorum

G sync yok

• ge63 8.300 gt73evr 10.000 küsür

of of

• Arkadaslar bu konuyu yeni görüyorum, yakin zamanda GE73VR aldim, hatta 74-75 cpu 73-74 gpu degerlerini yazan da bendim, oynadigimoyun PUBG yaklasik 1 saat oynamistim. Bugun medieval engineers i deneyeyim dedim, cpu 80-85 gpu 76-77 arasinda degisti, cooler boost kapaliydi ve otomatik fan modundaydi, bu oyunda cpu neden bu kadar isiniyor anlam veremedim :) sormak istediginiz soru varsa cevaplamaya hazirim.

İyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.