Şimdi Ara

MSI GE70 0ND-413XTR İncelemesi ve Ayrıntılı Bilgiler (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
8
Favori
20.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pasaabey

arkadaşlar ben max payne 3 ve cod black ops 2 de en yüksek ayarları seçmememe rağmen takılmadan oynayamıyorum.en yüksek değilde sadece yükseği seçiyorum.özellikle max payne 3 te bazen tamamen donuyo.bide sormak istediğim bişey var.max payne 3 te grafik ayarlarını yaparken 2 gb ekran kartından 800 mb lık kısmı kullanmama rağmen yinede takılıyo.sizce bu normal mi?bu oyunları oynayan başka biri var mı

cod bop II en son ayarlarda oynuyorum kasma yapmıyor. crysis3 de kasma yapıyor o yüzden ultimate değil de ultrada oynuyorum o zaman da ara sıra yapıyor. en güzeli yüksek. max payne III hiç kurmadım bilmiyorum. ama benim eski masaüstü palit geforce 9800 GT 1Gb de yüksekte oynamıştım (öyle hatırlıyorum) bunda da kasmaması lazım. tomb raider da kasıyor ama görüntü muhteşem ötesi oluyor. Hatunun saçları, alevler vs. süper.. Ama mecburen onu da yüksekte oynuyorum sadece. Nvidianın son sürümünü yükleyin.
    Benim sıkıntım fanda. Şuan nette gezerken bile çok çalışıyor. önceden bu kadar hızlı değildi. sizde nasıl durum?

• GeForce 314.22 Driver
    Versiyon: 314.22 - WHQL
    Tip: Grafik Sürücüsü
    Sürüm Tarihi: Mon Mar 25, 2013
    İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit
    Dil: Turkish
    Dosya Boyutu: 215.51 MB
    Kabul Et ve YükleReddet

Sürüm Ana Özellikler

Desteklenen Ürünler

Ek Bilgiler

Bu, NVIDIA Dizüstü Bilgisayarı Sürücü Programının parçası olarak, desteklenen NVIDIA dizüstü bilgisayarı GPU'larına yüklenebilen bir referans sürücüdür. Ancak, lütfen dizüstü bilgisayarı sağlayıcınızın (OEM) dizüstü bilgisayarınız için kendi web sitelerinde sürücüler sağladığını dikkate alın. NVIDIA, dizüstü bilgisayarınız için yazılım güncellemeleri ile ilgili olarak OEM'inize danışmanızı önermektedir. OEM'ler bu sürücünün kullanımından kaynaklanan sorunlar için destek sağlamıyor olabilir.
    Bu sürücüyü yüklemeden önce:
    1.Dizüstü bilgisayarınızda desteklenen bir GPU olduğundan emin olun (aşağıdaki Desteklenen Ürünler sekmesine bakın).
    2.Güncel sistem konfigürasyonunuzun yedeğini almanız önerilir. Talimatlar için burayı tıklayın.
    3.Dell Inspiron 1420, Dell XPS M1330, Dell XPS M1530 veya Dell Latitude D630/D630c sisteminiz varsa, öncelikle bu Dell yazılım güncellemesini yüklemeniz önerilir.

Bülten Özeti
    Bu, %41'e varan oranda daha hızlı performans sunan BioShock Infinite GeForce Game Ready sürücüsüdür.
    BioShock Infinite için optimal oyun ayarlarını GeForce Experience ile anında uygulayın.
    GeForce 314.22 Sürücülerdeki Yenilikler
    •Performans Artışı – Birçok PC oyununda, GeForce 314.07 WHQL sertifikalı sürücülere karşı GeForce 400/500/600 serisi GPU'ların performansını artırır. Sonuçlar, GPU ve sistem yapılandırmanıza bağlı olarak değişecektir. Bu konuda birkaç örnek aşağıda verilmektedir:

GeForce GTX 680: •%41'e varan oranda daha hızlı: BioShock Infinite
    •%60'a varan oranda daha hızlı: Tomb Raider
    •%23'e varan oranda daha hızlı: Sniper Elite V2
    •%13'e varan oranda daha hızlı: Sleeping Dogs
    GeForce GTX 680 SLI: •%21'e varan oranda daha hızlı: Sniper Elite V2
    •%14'e varan oranda daha hızlı: Sleeping Dogs
    •%10'a varan oranda daha hızlı: StarCraft II
    •%15'e varan oranda daha hızlı: Civilization V

•NVIDIA SLI Teknolojisi – Aşağıda verilen SLI profillerini ekler veya günceller (GeForce 314.14 sürücülerden itibaren):
    •Sniper Elite: Nazi Zombie Army – DX11 SLI profili eklendi
    •Dungeons and Dragons: Neverwinter – DX9 SLI profili eklendi
    •BioShock Infinite – AO profili eklendi

•NVIDIA 3D Vision – Aşağıda verilen profilleri ekler veya günceller (GeForce 314.14 sürücülerden itibaren):
    •MUD - İyi dereceli
    •Brutal Legend - İyi dereceli
    •Tomb Raider - derecesi İyi olarak yükseltildi

•NVIDIA CUDA
    •CUDA 5 veya CUDA Araç Kiti'nin önceki sürümü kullanılarak inşa edilen uygulamalar için destek içerir. Daha fazla bilgi için:http://developer.nvidia.com/cuda-toolkit

Ek Bilgiler•PhysX System Software 9.12.1031 kurulumunu gerçekleştirir.
    •HD Audio v1.3.23.1 kurulumunu gerçekleştirir
    •GeForce 400 serisi ve üzeri GPU'lar için OpenGL 4.3'ü destekler.
    •GeForce GTX 600 serisi GPU'lar için DisplayPort 1.2'yi destekler.
    •GPU hesaplamaları için çoklu dil ve API'leri destekler: CUDA C, CUDA C++, CUDA Fortran, OpenCL, DirectCompute ve Microsoft C++ AMP.
    •SLI sertifikalı Intel ve AMD anakartlar üzerinde 3 yollu SLI, Quad SLI ve SLI desteği dahil olmak üzere DirectX 9, DirectX 10, DirectX 11 ve OpenGL'de tek GPU ve NVIDIA SLI teknolojisini destekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanhamd

quote:

arkadaşlar ben max payne 3 ve cod black ops 2 de en yüksek ayarları seçmememe rağmen takılmadan oynayamıyorum.en yüksek değilde sadece yükseği seçiyorum.özellikle max payne 3 te bazen tamamen donuyo.bide sormak istediğim bişey var.max payne 3 te grafik ayarlarını yaparken 2 gb ekran kartından 800 mb lık kısmı kullanmama rağmen yinede takılıyo.sizce bu normal mi?bu oyunları oynayan başka biri var mı

cod bop II en son ayarlarda oynuyorum kasma yapmıyor. crysis3 de kasma yapıyor o yüzden ultimate değil de ultrada oynuyorum o zaman da ara sıra yapıyor. en güzeli yüksek. max payne III hiç kurmadım bilmiyorum. ama benim eski masaüstü palit geforce 9800 GT 1Gb de yüksekte oynamıştım (öyle hatırlıyorum) bunda da kasmaması lazım. tomb raider da kasıyor ama görüntü muhteşem ötesi oluyor. Hatunun saçları, alevler vs. süper.. Ama mecburen onu da yüksekte oynuyorum sadece. Nvidianın son sürümünü yükleyin.
    Benim sıkıntım fanda. Şuan nette gezerken bile çok çalışıyor. önceden bu kadar hızlı değildi. sizde nasıl durum?

Benim ekran karti son guncellemede degil ondan olsa gerek...sıcaklık ilk baslarda cok iyiydi ama simdi baya isiniyo.max payne 3 actigimda 91 dereceyi buluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Benim ekran karti son guncellemede degil ondan olsa gerek...sıcaklık ilk baslarda cok iyiydi ama simdi baya isiniyo.max payne 3 actigimda 91 dereceyi buluyo

Benimki de feci ısınıyor. Sıcaklık derecesine nereden bakıyoruz hocam?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benimki de feci ısınıyor. Sıcaklık derecesine nereden bakıyoruz hocam?

core temp dye bi uygulama var onu indir orda hersey net olarak yazıyo

• Turbo fani oyuna girmeden bir dk once acin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya beyler bu ürün kaydını laptopın neresine bakarak yapıyoruz. Biyerinde kod buldum onu yazdım bu ürün kaydedilmiş durumda! yazdı ? :/
  • bende bu ürünü almayı düşünüyorum fakat msı ile asus arasında gidip geliyorum : Msı GE70 0ND-413XTR vs Asus N56VZ-S4400D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fargotof

bende bu ürünü almayı düşünüyorum fakat msı ile asus arasında gidip geliyorum : Msı GE70 0ND-413XTR vs Asus N56VZ-S4400D

Düşünmeksizin msi ge-70 !
  • quote:

buda iyihttp://www.gold.com.tr/U217038/Asus-N56VZ-S4250H-Notebook

Bu fiyatı gördükten sonra ve 17" şart değilse tabiki asus al
  • quote:

buda iyihttp://www.gold.com.tr/U217038/Asus-N56VZ-S4250H-Notebook

asusun kasası gayet şık ama, eğer 17" olsa idi fiyatı ne kadar olurdu sizce?

asusun kullandığı ram in markasını bilen var mı?

asusun o modelinde hangi anakartı kullandığımı bilien var mı?

tek tercih kasa ve görünüş ise elbette asus ama

ekrankartı bile msi yı öne çıkartıeken ekranın 17" olması ayrı bir artıdır.

• 15,6" bilgisayarda FullHD ekran çok gelir kanaatindeyim. 1600*900 gibi bir değer daha ideal.

17'de bile nesneleri biraz büyütmek adına ölçeklendirme yapıyorum, bu sefer de bazı programlarda benim için ciddi görsel sorunlar oluşuyor.
  • bakalım hocam hangisi nasipse onu alıcam
  • sizce laptopun fiyatı yaza kadar düşermi şimdi mi almalımıyım yoksa sonra düşer mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRnToKiLL

sizce laptopun fiyatı yaza kadar düşermi şimdi mi almalımıyım yoksa sonra düşer mi

Fazla düşeceğini sanmam, fiyatı zaten uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRnToKiLL

sizce laptopun fiyatı yaza kadar düşermi şimdi mi almalımıyım yoksa sonra düşer mi

Türkiye deki satış politasında fiyat düşmüyor yenisi çıkana kadar o fiyattan satılıp yenisi çıkınca eskisi getirilmiyor maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: beerkovich

YÜKSEK AYARLARDA TEST EDENLER VARMI ???? FAR CRY 3 BF 3 CRYSİS 3 VS ... Bide GTA 4 :D
    bence crysis 3 ultrada zor ama bi iki tanesinden kısarsan yeter

BF 3 ultra da oynuyorum, hiç takılma yok.
  • Ge-70 için bios ge-60tan farklı mı oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeremT

quote:

Orijinalden alıntı: beerkovich

YÜKSEK AYARLARDA TEST EDENLER VARMI ???? FAR CRY 3 BF 3 CRYSİS 3 VS ... Bide GTA 4 :D
    bence crysis 3 ultrada zor ama bi iki tanesinden kısarsan yeter

BF 3 ultra da oynuyorum, hiç takılma yok.

peki crysis ve far cry 3 :D:D
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.