|
MSI GF63 Thin 9SCSR-1411UK 9750H 1650Tİ (622 Sterlin - Amazon UK)
-
-
Ödeme ekranında 622 Sterlin oluyor kargo ve gümrük dahil. Ortalama 7350 TL gibi bir fiyata denk geliyor bugünün kuruyla. Donanım biraz eski olmasa alınabilirdi.
-
2 gündür dikkatimi çekiyor ama sterlin yerinde durmuyor
yaklasık 7000di ben bakarken şimdi 7300-7400 olmus
parayı ne zaman cekecegı bellı degıl amazonun eger kur yukselmeye devam ederse ki banka kur degerını yuksekten alıyor
7800 olarak hesaplama doğru olabilir alacaklar için
amazon us alırken banka kuru yuksekten almıstı bende 200 lira falan
-
GBP olarak ödemek mantıklı olan , 12den alsa bile 7464 yapıyor -
Teşekkür ederim ayrıntı olarak inceleyeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haklısın fakat amazon biliyorsun kargo yapınca çekıyor tutarı nadiren cektıgı gün kargo yapıyor veya bana öyle denk geliyor
o gün kur düşerse ne ala ama yükselen bir kurda yüksekten cekılecek tutar
sahsen benım amazon us 10 gün sonra kargo yaptı
dolar yukselıyordu 200 lira kadar kur farkı yedim
aldıgım gün çekseydı o 200 lirayı vermeyecektım
üstüne bankanın ogün bile görmediği tavan rakamdan çektı bende dolar kurunu 200 lirada oradan
7,20 iken dolar 7,45-50 gibi çekmıstı tam rakam aklımda degıl
benım işlemler sanal kart ile oldu
ama kredi kartı ekstresini sterlin olarak isteyen arkadaslar kurun degerınde çekiyor diyor bazı arkadaslar
ben denemedim kartım yok...bir kaç yerde okumustum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhordata -- 13 Mayıs 2021; 8:57:51 > -
benim parayı çektikten 1 hafta sonra kargoladı amazon uk , o zamanki sterlini dolara çevirdi enpara , kuru 6,7 kuruş fazladan almıştı -
enpara iyi diyorlar zaten yurtdısı için
birde kredi kartı kullandıysan net tutar ceker
benimki yurtdısı alısverısınde mimli garanti ve üstüne sanal kartı şikayetvarda konu hakkında onca şikayet var
sterlinin 12,25e temiz bir çıkış sergileyecek hareketi var sonrası nasip :)
-
banka kartı kullandım , laptop alacaksan bekleme bence hocam , amazon try kurunu güncelleyene kadar ondan da alabirsin -
256gb biraz az degil mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kurun artacağını düşünüyorsanız şimdiden o kadar miktar alım yapın. Ben Amerikadan aldığımda 7.4 $/TL iken aldım sonra 6.9a düştü :) Biraz nasip, ara ara 50-100 alırsanız ortalaması sizi üzmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X