Şimdi Ara

MSI GP62 Mi? Lenovo L340 Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Oyun ve video render (After Effects, Song Vegas gibi uygulamalar) için bir laptop almak istiyorum. 2 laptop arasında kaldım.
    Lenovo olan donanım olarak daha yüksek ama aklım MSI olana kayıyor nedense. Donanım konusunda çokta fazla bir bilgim yok doğrusu bu yüzden net bir karar veremiyorum. Lenovo'yu almak daha mantıklı geliyor ama kararsız kalıyorum.
    Benim için önemli olan ısınma probleminin olmaması ve beni 5-6 yıl belki daha fazla bir süre idare etmesi.

MSI GP62M 7REX(LEOPARD PRO)
    www.sinerji.gen.tr
    MSI GP62M 7REX(LEOPARD PRO)-1618XTR i5-7300HQ 8GB 1TB+128GB SSD 4 GB GTX1050Ti 15.6 Dos Notebook
    https://www.sinerji.gen.tr/msi-gp62m-7rexleopard-pro-1618xtr-i5-7300hq-8gb-1tb128gb-ssd-4-gb-gtx1050ti-156-dos-notebook-pmu408599

Lenovo IdeaPad L340-17IRH

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• oyun oynamayacaksanız lenovo ısınmaz ama öbür türlü çok ısınır çünkü kasa gaming değil. msi işlemcisi 7300hq, her ne kadar güçlü bir işlemci olsa da 7. nesil bir işlemci 5-6 senelik ömür istendiği için tercih edilmemeli bence.
  • hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Oyunda oynayabileceğim bir şey istiyorum açıkcası. Önerebileceğiniz bir laptop varmı acaba?
  • ScenkE S kullanıcısına yanıt

7000+- fiyat aralığınız var sanırım indirimle 7000 seviyesine düşüyor. render hızı vesaire oldukça iyi, oyun testlerine de konumdan bakabilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/asus-rog-strix-g531gt-i5-9300h-gtx1650-inceleme--138889859

bütçe arttırabilirseniz bunlar da sizi 5-6 yıl götürür rahat

• hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için. Bir de şöyle bir şey buldum. Bunun hakkındaki düşünceleriniz ne olur acaba?

• ScenkE S kullanıcısına yanıt
    fiyat baya tuzlu hocam 1060lı bir laptop için 9bin civarına olsa çok daha güzel olunurdu ama alırsanız pişman etmez lenovo y530 baya iyi laptoplar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.