Şimdi Ara

MSI GS 60/70 2QE KULLANICILARI KULÜBÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
6
Favori
11.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gs60 ghost 2QE için bios güncellemesi çıktı E16H5IMS.10H kodu çıkış tarihi 2015-09-25 açıklamada Update VBIOS&GOP driver ekran kartı stabilitesi için yapılmış bir güncelleme.bios güncellemesi burdan indirebilirsinizhttp://tr.msi.com/support/nb/GS60-2QE-Ghost-Pro-4.html#down-bios bios nasıl güncellenir onuda bu videodan bakınhttps://www.youtube.com/watch?v=Ef_BZfhQMCM
    ben güncelledim ama daha herhangi bi oyun veya grafik tabanlı programla denemedim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoNaNıMcı -- 4 Ekim 2015; 13:22:44 >

• DoNaNıMcı kullanıcısına yanıt
    Gs60 ların hiçbirisine daha windows 10 desteği gelmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnePurpose

Gs60 ların hiçbirisine daha windows 10 desteği gelmemiş.

destek derken ben windows 10 kullanıyorum sıkıntı yok driverlar tam msi kendi programları komple çalışıyor no probleme
  • Arkadaslar selamlar.Gtx 870 ekran kartli Gs60`i yaklasik 1,5 senedir kullaniyorum.Fazlasiyla memnunum.Bu seriyi dusunenlere gonul rahatligiyla tavsiye ederim.
    Benim bir suredir bir problemim var.Harici ekran kartinin devreye girdigi oyunlari kapattiktan sonra intel`in on board ekran karti tekrar devreye girmiyor.Ya da kisa sureligine devreye girip cikiyor.Bunu
    hem power tusundaki turuncu renkten hem de dragon gaming center programindan takip edebiliyorum.Oyle harici kartin devamli devrede olmasi gereken herhangi bir agir programda kullanmiyorum.
    Bilgisayari ac kapa yaptigimda duzeliyor.Nvidia ayarlarinda ekran karti auto pozisyonunda.Hem harici hem de dahili ekran kartinin guncellemeleri yeni yapildi.Ne yapmam gerekiyor acaba?
    Tesekkurler.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Sizlere notebook alma konusunda bir danışmak istiyorum.

Aklımda MSI gs60 2qd-602tr model notebook var. Bu notebookta kullanılan işlemci 4. nesil ve yeni 5., 6. nesil olanlara göre oyun, genel kullanım ve ısınma gibi konularda çok fark eder mi?

Genel olarak, bu makineyi tavsiye eder misiniz? Isınma (Kastıran oyunlar hariç), kronik bir sorun, aşırı gürültü vs var mı?

Saygılarımla.
  • Arkadaşlar merhaba. Msi'ın Gs serilerini fotoğraf işlemek, grafik tasarım yapmak e video düzenlemek için önerir misiniz? Ekran kalitesi nasıldır? Retina ekran istiyorum ama Apple'ı sevmiyorum. Msi önerirseniz GS60 mı GS70 mi? Benim gönlüm büyüklüğünden yana ama kalite öncüdür. Fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bir MSI GS60 Ghost Pro 2QE-248TR kullanıcısı olarak fotoğraf işlemek, grafik tasarım yapmak, video düzenlemek için sıkıntı yok ama iş ekrana geldimi GS60 veya GS70 i tavsiye etmem. görüntü kalitesi olarak Apple retina'nın yanına bile yaklaşamazlar. Apple retina ayarında kaliteli ekrana sahip olan laptoplar vardır kesin, onları araştırın Apple istemiyorsanız...
  • Benim gibi yapan var mı bilmiyorum ama ben macbook airden msi gs70-2qd'ye geçtim. 965m ekran kartı gayet iyi. Fan sesi korkutuyordu beni ancak beklediğim gibi rahatsız edici değil. 3-4 sene rahat götürür beni. Macbooklar güzel aletler de oyun oynanmaması kötü oluyor. Bu arada ben aldım vatan indirim yaptı 5bin TL'ye 2qe alabilirdim. Ben 4800TL'ye aldım n11'den. Yalnız verdikleri çanta 17inc için yetersiz değil mi çok zor sığıyor.
    Ayrıca kesinlikle gs alın derim. ge serileri daha ağır.
  • Gs60 kullanıyorum, ekran çerçevemin sağ ve sol köşelerine bastırdığım zaman çerçeveden çıt diye sesler geliyor sanki tam yapışmamış gibi nasıl çözebilirim acaba çünkü gıcık bir ses.
  • erdemlee E kullanıcısına yanıt
    Servise mail atıp sorun ne yapabilirim şeklinde.
    İstanbul Mecidiyeköy civarındaysanız ServicePoint'e uğrayıp sorun, çok ilgililer.
  • Herkese merhaba, uzun düşünme süreci sonunda gs60 6QD ye karar verdim. Cihazı autocad, 3dmax,maya,ps gibi programlar için kullanıcam. Bu tarz programlar kullananlar varsa izlenimlerini aktarabilir mi acaba?
  • hoper01 kullanıcısına yanıt
    Ben istanbulbilişimden almıştım oraya mı vermem daha iyi olur acaba service point'e mi.Anladığım kadarıyla tek servis servicepoint yani aldığım yere verirsem yine oraya mı gidecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemlee

Ben istanbulbilişimden almıştım oraya mı vermem daha iyi olur acaba service point'e mi.Anladığım kadarıyla tek servis servicepoint yani aldığım yere verirsem yine oraya mı gidecek?

isterseniz önce servicepoint'e telefon açın sorun, sizi yanlış yönlendirmeyeyim...
  • cevyil C kullanıcısına yanıt
    GS70-2QD kullanıyorum.

Isınma konusunda bazen 90 derecelere kadar çıkabiliyor işlemci. AMA GPU 75 dereceyi geçmiyor.
    Boş kullanımda işlemci ve GPU 50 dereceyi geçmiyor.
    Güzel bilgisayar ben bir sorunla karşılaşmadım henüz. Ancak isiniyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziggyloss -- 8 Ağustos 2016; 10:31:09 >
  • @XemreG den alıntı yaptım

Fan için yeni firmware'i yükleyin laptop daha serin (göreceli olarak) en azından daha sessiz çalışacaktır...

quote:

Orijinalden alıntı: XemreG

Selamlar,

Öncelikle gelen sesin hdd den geldiğine emin olun.. Hdd olarak içinde kaliteli bir marka yer alıyor fazla sesli çalışmıyor hitachi travelstar diye biliyorum.. Güvenlik ve hız açısından güzel bir sabit disk. Ben laptobu aldığımda gelen ses bendede vardı bendeki fandan dolayıydı ki alalı 8 ay gibi bir zaman aluyor servise göndericem fan ilkbaşta hdd sesi gibi başladı şuan bazen güzel bir tıkırtı sesi yapıyor. Ses hdd den gelmiyor olabilir yani.

Diğer yönden fan çalışmasını durduramayan arkadaşlar green mode alıp office kullanımında kullandıklarında fanın durduğunu göreceklerdir. Bunu nasıl yaptığına gelecek olursak ilkönce green mode için fn + f7 basın daha sonra fn + f5 ile office getirin yaptığı işlemler nedir nasıl başarıyor. Bunu cpu kullanımınızı düşürerek yapıyor. güç seçeneklerinden bakacak olursanız %60 cpu kullanabildiğini görürsünüz yeterlimi çoğu zaman yeterli green mode ise cpu ve gpu üst aşım cpu boot gpu boot larını durduruyor. Böylece pc hem çok daha az enerji harcıyor hemde fan çoğu zaman çalışmayıp arada devreye giriyor.

Fan konusunda titizim sessiz ortam lazım diyorsanız msi slient option deneyebilirsiniz tamamen ayarları size bırakıyor normalde çalışma mantığı derece aralıklarıdır 45 - 54 derece arası fan çalışmaz 55 de çalışır 45 dereceye gelene kadar durmaz bu program size ilk seçeneği atlamanızı yada daha hızlı çalışıp biranda soğutmanızı sağlayabilir. %50 fan hızı yerine %80 fan hızı verirseniz ilk çalışma için daha çabuk soğutacak bu durumda çoğu zaman sessiz ara ara sesli bir pc ye sahip olcaksınız. Yada hiç bir ayarına dokunmadan %20 di yanlış hatırlamıyosam daha az yada daha hızlı çalışmasını sağlayarak deneyebilirsiniz yaz kış için güzel bir uygulamadır aşağıda linkini veriyorum..

https://forum-en.msi.com/index.php?topic=255972.0

Eğer sormak istediğiniz soru varsa haberdar et diyerek sorabilirsiniz.
    Unutmadan msi sitesine kayıt yaptırdığınızda +3 garanti süresi kazanıyorsunuz. Bilginiz olsun..

Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoper01 -- 17 Ağustos 2016; 8:27:56 >

• hoper01 kullanıcısına yanıt
    Bios güncellemesi ve firmware güncellemesi yapildi cihazda.

Kronik bence. Bu cihazlar isiniyor belli .

105 dereceye kadar normal diyor servicepoint bu cihazin isinmasina. ( MSI verilerine göre öyleymiş..)

bir adet vacuum fan aldım 75-80 dereceye sabitledim isinmasini şuan iyi..

Ek olarak bende fandan ses gelmiyor, harddiskten ses geliyor çok az bir ses dikkat edince duyuluyor m2 ssdenmi yoksa diğer 7200rpm olan hddinmi çözemedim ama kesin onlardan.

Genel olarak ısınma dışında güzel cihaz GS70-2QD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziggyloss -- 17 Ağustos 2016; 21:55:51 >
  • Msiyimi satiyirum cok az kullanildi. Ve acele satılık. 3000 istiyorum

Bu bilgisayarhttp://www.vatanbilgisayar.com/msi-gs60-ghost-core-i7-4710hq-25ghz-8gb-128ssd-1tb-156-2gb-w81.html
    Jlatinleri ustunde durmakta kutusu ile birlikte verecegim yenisinden bi farki yok. Dusunurseniz. 5422777833 bu numaraya sadece vatsaptan yazabilirsiniz. Yada facebookdan /ugrerdl erisebilirsiniz.

• GS 60 2qd-602tr modeli için güncel yorumlarınız nedir arkadaşlar. Ekran kalitesi olarak çok çok üst seviye beklentim yok yeni oyunları orta ayarda sıkıntisiz açsın yeter. Birde fan ve ısınma ile alakalı durum nedir? Son olarak normal kullanımda günlük işlerde batarya kaç saat gitmekte?
  • Bu gs60 modeli için sticker bulabilirmiyiz

• Alınıktır. Satmak isteyenler iletişime geçebilir.

Gtx 960 lı model.

Saygılar efem.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.